Mozi, filmek
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Mozi, filmek
Halálos hallgatás (Dead Silence) - 2007
Ez egy újrázás volt. Emlékeim szerint annak idején ezt jó horror filmnek könyveltem el és mivel már szinte nem emlékeztem belőle semmire, így elővettem, főleg azért is, mert a kevés horror filmek közé tartozik, amiket végig és néztem és tetszett is...
És nem tudom, hogy miért...
Ugyanis ezúttal messze nem voltam elégedett. Nemtudom anno miért tetszett, bár alapvetően nem olyan rossz, de nem több az egyszernézős kategóriánál. A történet alapvetően egy baromság, de össze lehetne rakni belőle még ígyis egy fasza filmet, de nagyon sok a hiba, ami lerontja az egészet, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igaz a végén a csavar kompenzál valamennyit, de ez ide kevés.
Viszont nagyon jó suspense-el operál, a képi világa megfelelően sötét és borús (még nappal is olyan kékesszürkés árnyalatú), kellő misztikummal tarkított és a blőd alapsztori ellenére sem nem volt "gagyi érzésem", mint a legtöbb horrornál, valamit a cselekményvezetés is fordulatos, ahogy a rendezőtől megszokhattuk, de SOK A HIBA és ezt azért nagy betűvel, mert nem 1-2, hanem legalább egy tucat és ezt nemtudom neki megbocsájtani. Egy hibátlan filmként akkora 8-as lehetett volna és elrakom a legjobbak közé, mint a huzat, de így csak egyszernézős (nálam kétszer, mert lyukas az agyam ) és hatos.
6/10
Ez egy újrázás volt. Emlékeim szerint annak idején ezt jó horror filmnek könyveltem el és mivel már szinte nem emlékeztem belőle semmire, így elővettem, főleg azért is, mert a kevés horror filmek közé tartozik, amiket végig és néztem és tetszett is...
És nem tudom, hogy miért...
Ugyanis ezúttal messze nem voltam elégedett. Nemtudom anno miért tetszett, bár alapvetően nem olyan rossz, de nem több az egyszernézős kategóriánál. A történet alapvetően egy baromság, de össze lehetne rakni belőle még ígyis egy fasza filmet, de nagyon sok a hiba, ami lerontja az egészet, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igaz a végén a csavar kompenzál valamennyit, de ez ide kevés.
Viszont nagyon jó suspense-el operál, a képi világa megfelelően sötét és borús (még nappal is olyan kékesszürkés árnyalatú), kellő misztikummal tarkított és a blőd alapsztori ellenére sem nem volt "gagyi érzésem", mint a legtöbb horrornál, valamit a cselekményvezetés is fordulatos, ahogy a rendezőtől megszokhattuk, de SOK A HIBA és ezt azért nagy betűvel, mert nem 1-2, hanem legalább egy tucat és ezt nemtudom neki megbocsájtani. Egy hibátlan filmként akkora 8-as lehetett volna és elrakom a legjobbak közé, mint a huzat, de így csak egyszernézős (nálam kétszer, mert lyukas az agyam ) és hatos.
6/10
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Piszok jó lesz. Amúgy miért lenne fura PTA-tól a laza? Utóbbi időben voltak csak komolyabb filmjei. Boogie Nights a legjobb filmje szvsz. örülök, hogy visszatér ahhoz a zsánerhez.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Itt is az előzetes. Hát miiii ez. Kell. Most.
- soadroli
Olvasom a Beépített hibát (Inherent Vice), rohadtjó. Phoenix nagyon laza lesz a filmben, óriási dumái vannak. PTA-tól fura lesz egy ilyen lazább stílusú film, kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle. Csak jöjjön már egy rohadt előzetes végre
1. BOCSÁNATrealmadridfan írta:Kerlon, annyi intelligencia nem szorult a fejedbe, hogy elnézést kérj esetleg azoktól, akiknek elrontottad a szórakozását? remélem csak én voltam, de akkor is. nagyon faszagyerek vagy, hogy beírod a kommentedet újra amúgy, legalább fejlődsz
2. Szerintem kerüld ezt a lenéző stílust, mert tudtommal nem mondtam rád semmi rosszat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én is, de engem nem érdekelnek ezek a filmek
Mindenesetre, realmadridfan (vagy bárki más), máskor tolj egy pü-t vagy jelentsd, gyorsabban tudunk foglalkozni vele. Köszi.
Mindenesetre, realmadridfan (vagy bárki más), máskor tolj egy pü-t vagy jelentsd, gyorsabban tudunk foglalkozni vele. Köszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én is belefutottam.
- realmadridfan
Kerlon, annyi intelligencia nem szorult a fejedbe, hogy elnézést kérj esetleg azoktól, akiknek elrontottad a szórakozását? remélem csak én voltam, de akkor is. nagyon faszagyerek vagy, hogy beírod a kommentedet újra amúgy, legalább fejlődsz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És ugye az se mindegy, hogy az egyik happy end a másik meg nem. Szerintem a negatív érzelmek erősebben hatnak.Kerlon írta:Hát kinek mi, az a film is tetszett, de kicsit másabb a hangvétele a két filmnek szerintem. Abban szerintem kicsit oldottabb a hangulat, míg itt több a feszültség. Meg ugye itt a romantika végig szerepet játszik, ott meg csak a végén kerül a színre igazán.nmate írta:50/50 jóval jobb film a témában. Legalábbis hozzám közelebb állt. Ez sem lett volna gáz, csak amikor valami fontosabb történt, ott még ráraktak egy adag nyálat, vagy drámát. Nagyon le akarták tolni a hangsúlyosabb részeket az ember torkán.
Szóval ja. 6-6,5 körüli. Nem értem a hájpot.
Megnéztem a Divergentet is, az éhezők viadala jobban adja, de Shailene Woodly még mindig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
Meg is kapta. Mondjuk vicces hogy neki van, Phoenixnek meg Di Caprionak nincsVanillaSky írta: Azért a Las Vegas, végállomásban színészkednie is kellett és jól meg is oldotta. Ha jól emlékszem talán még Oscarra is jelölték érte.
-
Azért a Las Vegas, végállomásban színészkednie is kellett és jól meg is oldotta. Ha jól emlékszem talán még Oscarra is jelölték érte.Volt régi fénye?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olyan nagy dolog odafigyelni a spoilerre??
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Esküszöm én is ezt akartam kérdezniFaust írta:Volt régi fénye?
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nana a fegyvernepper egész jó film
- h3x0r
Na es ez megvolt?ziro4vr írta:Nekem tőle az utóbbi 10 évből csak a sérói maradtak meg
Volt régi fénye?
- soadroli
Szerintem jó film, és Cage is meglepően jól játszott. Érdemes nekiülni.mathers írta:Joe-ról tud valaki valamit? Érdemes megnézni? Nicolas Cage nem volt túl jó az utóbbi időben.
Egyik ismerősöm szerint régi fényében tündökölt. Amúgy írok egy PM-et kellene egy kis segítség.mathers írta:Joe-ról tud valaki valamit? Érdemes megnézni? Nicolas Cage nem volt túl jó az utóbbi időben.
K
K
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Joe-ról tud valaki valamit? Érdemes megnézni? Nicolas Cage nem volt túl jó az utóbbi időben.