![Alllééé :vivo:](./images/smilies/vivo.gif)
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Real Madrid vs. Barcelona
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ilyen hibát meg gólt basszus...
![Alllééé :vivo:](./images/smilies/vivo.gif)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Csak elég ötlettelenül. Rakitic viszont tényleg rendbe van. Az az esernyő amit ki osztott nem volt csúnya.PEEtör írta:Azóta meg kispályázik a Barca a Granada kapu előtt.
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Azóta meg kispályázik a Barca a Granada kapu előtt.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- M1Ö
Egyelőre teljesen rendben van a Granada. Most például felső lécet lőttek.
Remélem ezt nyomják végig és nem fog villanni senki a Barca-sok közül.
![Szomorú :(](./images/smilies/no.gif)
Remélem ezt nyomják végig és nem fog villanni senki a Barca-sok közül.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
A legjobb volt a legjobb csapatban. Hős kell a népnek. A média kreált egyet. Képességei majd' hibátlanok,ezáltal adottak a jelzőhöz,a viselkedése átlag(legalábbis ennyi derül ki róla). Én valószínűnek tartom,hogy a tényleges befolyását és "hisztijeit" a klub visszafogja és szűrve tálalja a világnak. Persze ez csak feltételezés. Ez jó reklám neki,a csapatnak és még az újságokat is viszik.Enrique írta: Mondjuk az érdekelne, hogy szerintetek ez mégis miért alakult így, és kinek származik haszna belőle.
Az életben általában mindennek oka van.
Mondjuk az érdekelne, hogy szerintetek ez mégis miért alakult így, és kinek származik haszna belőle.R.M.C.F írta:hanem hogy az ellenkezőjének lett beállítva
Az életben általában mindennek oka van.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Nem várom el,gondolom az eb-s barcások sem szeretik,ha egy madridista osztja ott az észt.Csak ez a "Saját szemedben a gerendát,máséban a szálkát" eset.De ígérem visszaveszek.Realista24 írta:Ez egy madridista oldal, mit gondolsz, hogy majd mindenki asszisztálni fog nektek?
Peace.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de mi az, hogy szétcsapta a fejét? godin úgy rácsimpaszkodott mint egy lajhár jóhogy megpróbálta leszedni magáról
és ha egy cé alkatu arc izomból odacsapna akkor nem ez lett volna a végeredmény
és ha egy cé alkatu arc izomból odacsapna akkor nem ez lett volna a végeredmény
![Kép](http://www.kephost.com/images/2015/03/30/rmsig2.png)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ma már kaptál egy warnt Drake, többet nem adok, ezt megígérem. De azt nem, hogy nem mész pihenőre.
Ez egy madridista oldal, mit gondolsz, hogy majd mindenki asszisztálni fog nektek?
Ez egy madridista oldal, mit gondolsz, hogy majd mindenki asszisztálni fog nektek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
És Messi tehet arról,hogy "jófiúnak" meg "minden anya álmának" van beállítva?Nem.Ezt a képet a média alakította ki róla.___Samy___ írta:de akkor ne is legyen egy jófiúnak, meg minden szülő álmának beállítva...
Igazad van,a simogatáshoz közelebb állt.Bocs.wZoLee7 írta:![]()
![]()
![]()
ezen végem
verekedést még csak filmben láttál igaz? ha valakinek szétcsapják a fejét akkor ahhoz már mentőt is felesleges hívni, egyből lehet földelni
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Drake írta:Róla csak olyan van,hogy ököllel csapja szét egy védő fejét.Taps.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
wZoLee7 írta:nem lehet minden ember egyforma...
....nem az a probléma hogy ezt tette,vagy teszi többször is,vagy köp,vagy odaüt......hanem hogy az ellenkezőjének lett beállítva és a butuska drukkerek ezt a felépített hamis imidzset benyalták csodálatosan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
ez igaz, és ezzel nincs is semmi bajwZoLee7 írta:nem lehet minden ember egyforma...
de akkor ne is legyen egy jófiúnak, meg minden szülő álmának beállítva...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem lehet minden ember egyforma...
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
Neymar is ugyanúgy pontott vesztett, mégis normális tudott lenni a kisgyerekkel.. pedig elvileg ő is a nagyképűek közé van beállítva elég sok embernél.Nas írta:Túlzás ez a mondvacsinált Messis eset. Pontvesztés után, megy be az öltözőbe, miért kellene jópofiznia és mezt adnia? Ha "jó fiú", ha álszent akkor is lehetnek olyan pillanatai, hogy egyszerűen nem foglalkozik a berohanó hülyékkel. Értem ezt mindenkire általánosságban.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Túlzás ez a mondvacsinált Messis eset. Pontvesztés után, megy be az öltözőbe, miért kellene jópofiznia és mezt adnia? Ha "jó fiú", ha álszent akkor is lehetnek olyan pillanatai, hogy egyszerűen nem foglalkozik a berohanó hülyékkel. Értem ezt mindenkire általánosságban.
- wZoLee7
nem újdonság...régebben is láttam már Real játékos nevével és számával ellátott barca meztToti írta:egyáltalán nem akadtam fenn, csak érdekesnek találtam és megjegyeztem.Kerlon írta:Lehet csak úgy hívják a gyereket is. Ezen nem tudom, hogy minek akadtok fenn ennyire.
pláne, h pont 23 a szám is a mezen mint iscon.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
egyáltalán nem akadtam fenn, csak érdekesnek találtam és megjegyeztem.Kerlon írta:Lehet csak úgy hívják a gyereket is. Ezen nem tudom, hogy minek akadtok fenn ennyire.
pláne, h pont 23 a szám is a mezen mint iscon.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
Drake írta:Róla csak olyan van,hogy ököllel csapja szét egy védő fejét.Taps.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
ezen végem
verekedést még csak filmben láttál igaz? ha valakinek szétcsapják a fejét akkor ahhoz már mentőt is felesleges hívni, egyből lehet földelni
Lehet csak úgy hívják a gyereket is. Ezen nem tudom, hogy minek akadtok fenn ennyire.ikarus93 írta:Toti írta: egyébként jól látom, h aki neymarhoz szalad srác az barcás isco mezben van?![]()
Jól látod
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K