mocsok írta:csak itt azon megy a sírás, hogy perez nem csinál semmit. ezt próbáltam megcáfolni. de gondolom ez neked is átjött.
Azon "megy a sírás", hogy Mourinho után agresszívabbak is lehetnénk a piacon, senki sem állította, hogy Perez semmit sem csinál. Jó ettől függetlenül lehet a háttérbe már le van zsírozva pár játékos, és nagoyn is aktívak vagyunk, csak ennek kicsi a valószinűsége. Inkább arra látok esélyt, hogy akik érdekelnek, nem jönnek, mivel sorban mutatnak be nekünk a klubok, akik pedig jöhetnének, azokra nem repülünk rá.
Továbbá Perez nyilatkozatai is olyan semmilyenek. Mintha azt szeretné elérni, hogy mondjon valamit, de igazából semmit újat ne áruljon el.
PEEtör írta:De ti eladnátok a világ legjobbját, aki mindent kitesz a csapatért, aki képes megteremteni a különbséget, akinek példaértékű a hozzáállása.
Jó, ne adjuk el, engedjük el két év múlva ingyen. Jövőre már akkor is kell megoldást találni, csak annyi különbséggel, hogy egy fontos doglot újra eldáztunk egy évvel, és már az a 100 milla sem lesz, amit Ronaldoert kapnánk. Ez egy teljesen ésszesrű és logikus lépés lenne... várjunk csak?
Pont te említed, hogy ez már nem a 2000-es évek eleje, és mégis olyan könnyen veszed azt a 100 millát, amitől ronaldo a hírek szerint kész megszabadítani a klubot.
Megoldást kell találni. Továbbra is állítom, hogy egy új szerződés lenne az, amelyben egy opció biztosítaná Ronaldonak, hogy ha semmi sem változik, két év múlva eligazolhat a tervei szerint, csak nem ingyen, hanem egy előre megadott összegért. Ez lenne a profi megoldás, de két év múlva ingyen elengedni nem lenne az. Nagyon nem.
Akkor van baj, ha júli elején is úgy állunk, ahogy most. De remélem addig nekiállunk a dolgoknak.
Talán CS0kinak sikerült legjobban megragadni a lényeget. Van kb egy hónap alkotni. De augusztus vége, közepe meg még amiket emlegetnek páran, az már messze nem az ideális helyzet.
Nagyjából egy mondattal kellett volna tovább olvasnotok, nem hiszem el, persze azért az egy fél mondatomért már szét kell kapni, annak ellenére, hogy utána ugyanazt írtam le, amivel betámadtok...
Nem Rád céloztam. Gonosz mód általánosítottam