Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 28., vasárnap 0:49

Megnéztem a mérkőzés összefoglalóját,az összes helyzettel.

A véleményem a következő: kurvára megköszönhetjük a Villarreal támadóinak,hogy ilyen fogyatékosok voltak a kapuk előtt,ennyi helyzetet elrontani egy Real Madrid ellen kész öngyilkosság. Mindent kihagytak... ha csak egy hajszállal jobban koncentrálnak,sima vereséget szenvedtünk volna. VOLNA. Mi jobban használtuk ki azt a kevés lehetőséget (11 kapuralövés/3 kaput eltaláló, szemben a Villarreal 19/5-ös arányával). Sokkal jobb volt a Villarreal,de mint tudjuk,nem mindig a jobban teljesítő csapat nyer.

Nagyon fontos 3 pontot gyűjtöttünk be,a Madrigalban nyerni nagy dolog,főleg,ha egy csapat ilyen fos teljesítménnyel teszi azt. Gratulálok a csapatnak,sikerült nyerni,ez a legfontosabb,nem is akarok nagyon belemenni,a lényeg a 3 pont,a többi le van szarva.

Az összefoglaló alapján nálam Modric és Varane voltak a legjobbak,Modric azért,mert a lehető legfontosabb pillanatban sikerült gólt szereznie,Varane pedig számtalan helyzetnél segítette ki a társait és mentett hatalmasakat. Casillasnak is voltak gyönyörű védései. Varane-ra szavaztam.

Ilyen meccsek is vannak,lépjünk túl rajta,tovább kell csiszolódni,aztán jó lesz ez. Folyatás jövőhéten a Ludogorets ellen.
:goat:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 28., vasárnap 0:04

ziro4vr írta:
Realista24 írta:Modric kimaradt, my bad. Sorry
de most legalább egyértelmű a kérdés.. :mrgreen: :mrgreen:
melóból hazaérve csak egy összefoglalóra futotta...az alapján Iker is beférne, szépeket fogott

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 27., szombat 21:56

Csabi írta:
adamzz írta:Az első félidő nekem fullra a Sociedad ellenit idézte, annyi különbséggel,hogy itt az elejétől fogva jobb volt a Villareal. Találtunk két gólt és ennyi. Amúgy elképesztő enerváltság, nagyképűsködés és szenvedés volt. Ez a kp támadópotenciállal ténylegesen rendelkező csapatok ellen nem működik. És lehet,hogy én leszek most az idióta, de nem elsősorban James miatt szar a védekezésünk. A kolumbiai lehozza kb azt a védekezésben amit tavaly DM. Nekem az utóbbi meccseken Kroos védekezése veri ki a biztosítékot. Értem,hogy ő egy nyugodt ember, de amit ma is levágott az még lötyögésnek is vékony volt. Állandó jelleggel túlfut a labda vonalán mikor nincs nálunk az, és emiatt Modricra vihetik nem egyszer 2v1 - 3v1-ekbe a labdákat. Nagy változás az ő játéka Xabiéhoz képest. Nem azt mondom,hogy le kell ültetni a padra, de ez így nem jó.
MoM Modric. Egyértelmű. Bale használhatatlan.
illarrát a kezdőbe, ezáltal kroos mehet előbbre. ennyi a trükk. a 433 ezzel a kerettel nem megy. ancelotti már erre rájött, de még azért próbálja. pár vereség még kell mire végképp áttér majd a 442-re. illarra, modric, kroos és dzsémsz középpályával, ahol mind a 4 védekezik ha kell. kroos nem vkp, szóval kiverheti a biztosítékt ahogy védekezik, de ez nagyon változni nem fog. persze képes valamilyen szerű védekezésre, de nem jó ha az a legfontosabb feladata. alonsóhoz meg hasonlítani se lehet. egyáltalán nem az ő posztja.

benzema a 442ben felesleges, bale meg csak ott használható ahogy látjuk idén. ez is amit ma művelt...űberszánalom.
Egyetértek. Kroosnak nagyobb szabadság kell középen, viszont Modric és James inverzbe játsszon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 27., szombat 21:33

adamzz írta:Az első félidő nekem fullra a Sociedad ellenit idézte, annyi különbséggel,hogy itt az elejétől fogva jobb volt a Villareal. Találtunk két gólt és ennyi. Amúgy elképesztő enerváltság, nagyképűsködés és szenvedés volt. Ez a kp támadópotenciállal ténylegesen rendelkező csapatok ellen nem működik. És lehet,hogy én leszek most az idióta, de nem elsősorban James miatt szar a védekezésünk. A kolumbiai lehozza kb azt a védekezésben amit tavaly DM. Nekem az utóbbi meccseken Kroos védekezése veri ki a biztosítékot. Értem,hogy ő egy nyugodt ember, de amit ma is levágott az még lötyögésnek is vékony volt. Állandó jelleggel túlfut a labda vonalán mikor nincs nálunk az, és emiatt Modricra vihetik nem egyszer 2v1 - 3v1-ekbe a labdákat. Nagy változás az ő játéka Xabiéhoz képest. Nem azt mondom,hogy le kell ültetni a padra, de ez így nem jó.
illarrát a kezdőbe, ezáltal kroos mehet előbbre. ennyi a trükk. a 433 ezzel a kerettel nem megy. ancelotti már erre rájött, de még azért próbálja. pár vereség még kell mire végképp áttér majd a 442-re. illarra, modric, kroos és dzsémsz középpályával, ahol mind a 4 védekezik ha kell. kroos nem vkp, szóval kiverheti a biztosítékt ahogy védekezik, de ez nagyon változni nem fog. persze képes valamilyen szerű védekezésre, de nem jó ha az a legfontosabb feladata. alonsóhoz meg hasonlítani se lehet. egyáltalán nem az ő posztja.

benzema a 442ben felesleges, bale meg csak ott használható ahogy látjuk idén. ez is amit ma művelt...űberszánalom.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 27., szombat 21:26

Adamzz:

kroosnak és dzsémsznek ezek a posztok idegenek. Mindketten más posztokon erősek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 27., szombat 20:39

RealRaúl77 írta:Mikor meglattam a 433-at (424), mar nem tetszett. Szerintem iden a 442 lesz hasznalhatobb Bale vagy Benz helyett Iscoval vagy Illarraval. Stabilabb azzal a kp ezzel az egesz csapat.

Amugy unalmas meccs volt, lenyeg a 3 pont.

Szerencsénk volt a meccsen, hogy a Villarreal ennyire elbaszta az összes helyzetét. Persze az is ott van a másik oldalon, hogy mi is tudtunk volna dupla ennyi gólt lőni, ha úgy van.

Ami tetszett:
-Cr: Akar nagyon, és sokkal szabadabban játszik, mint bármelyik évben mióta nálunk van
- Éééésss ennyi :lol:
- Ja igen, ma Varane adta :salute:

Ami nem:
-Középpálya kész átjáróház ezzel muszáj lesz valami kezdeni
-Ramos játéka mérkőzések óta
-Bale nulla mezőnybeli teljesitménye. Most lehet azzal jönni, hogy Ő ennyit tud, és valahol igaza is van azoknak, akik azt állitják, hogy soha nem Ő lesz az aki kicsiben megcsinálja majd mindig. De azért ennél jóval, de jóval többet tud nyújtani mezőnyben a walesi.

Elnézést az "i" betűkért, de sajnos a hosszú i behalt a gépemen. :)
ZIDANE

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. szeptember 27., szombat 20:24

Mikor meglattam a 433-at (424), mar nem tetszett. Szerintem iden a 442 lesz hasznalhatobb Bale vagy Benz helyett Iscoval vagy Illarraval. Stabilabb azzal a kp ezzel az egesz csapat.

Amugy unalmas meccs volt, lenyeg a 3 pont.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 27., szombat 19:09

Mielőtt kérdeznétek, én nyomtam Jamesre, legfőképp azért, mert szerintem fejlődést mutat a srác és a kezdeti bizonytalan játéka után én végre látok fantáziát a játékában. Ez nagyon tetszik, ezért is böktem rá. Ha viszont mást kell mondanom, akkor nekem is Varane :)

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 27., szombat 18:38

Bezzeg Benzema ott van. :mrgreen: csak vicc

Egyébként én is Varane-ra nyomta, jól játszott, meg nagyon nem lehet kiemelni senkit. Egyébként vicces, hogy pont most nem kaptunk gólt, szerintem még a szezonban senki nem dolgozott ki ennyi helyzetet ellenünk, mint a Villareal. Szerencsére FGY-k voltak.

Iscot vagy Illarrát pedig egyértelműen nyomatni kell Benz vagy Bale helyett. Keylort meg már meg sem említem.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. szeptember 27., szombat 18:32

Az első félidő nekem fullra a Sociedad ellenit idézte, annyi különbséggel,hogy itt az elejétől fogva jobb volt a Villareal. Találtunk két gólt és ennyi. Amúgy elképesztő enerváltság, nagyképűsködés és szenvedés volt. Ez a kp támadópotenciállal ténylegesen rendelkező csapatok ellen nem működik. És lehet,hogy én leszek most az idióta, de nem elsősorban James miatt szar a védekezésünk. A kolumbiai lehozza kb azt a védekezésben amit tavaly DM. Nekem az utóbbi meccseken Kroos védekezése veri ki a biztosítékot. Értem,hogy ő egy nyugodt ember, de amit ma is levágott az még lötyögésnek is vékony volt. Állandó jelleggel túlfut a labda vonalán mikor nincs nálunk az, és emiatt Modricra vihetik nem egyszer 2v1 - 3v1-ekbe a labdákat. Nagy változás az ő játéka Xabiéhoz képest. Nem azt mondom,hogy le kell ültetni a padra, de ez így nem jó.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 27., szombat 18:26

de most legalább egyértelmű a kérdés.. :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 27., szombat 18:24

Modric kimaradt, my bad. Sorry
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 27., szombat 18:04

Bale, James, Benzema, ez a hármas egyszerre a kezdőben nem működik, egyet ki kell venni. Persze a csapatok többségét koncentráltan így is verjük, de nagyobb csapatok ellen csak kettő játszhat közülük szerintem.

Bale kezdjen a bl-ben, aztán pad. Szar formában van, az arca a biztos tagságtól meg az izmoktól megnőtt, vissza kell rántani a földre és akkor jó lesz. Persze most majd mindenki nímandozni fogja meg futóbolondozni, de én ezt nem veszem fel.

Benzema is padozhat nyugodtan, a gólpassza és előtte a megtartása szép volt. De ő meg a másik véglet, elkényelmesedett, Zidane kihívhatná valami challengere, hogy mittudomén x gól kell vagy y kialakított helyzet különben nem lőhet selfiet. :lol:

Ramos sincs a toppon.

Ez a bl a csapat egy részét jóllakottá tette, másik részének megnövelte az arcát és van Cé Ronaldo aki egy gép. :lol: :lol:
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 27., szombat 18:03

varanera nyomtam.. eljött az ő ideje
Kép

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 27., szombat 18:02

Így, hogy nincs Modric a maradék választhatók közül egyértelmű Varane.
Jó kis meccset hozott le. Igaz ő sem kimagaslót, de kellett hátra nagyon.
Nem volt egy egyszerű meccs. Mármint olyan szempontból, hogy mi adtuk túl lazán elő, vagy ennyire nem működik a védekezés? Gondolom előbbi, mert azért eddig többnyire uraltuk a meccseket és csak saját hülyeségekből buktunk pontokat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 27., szombat 17:58

Csabi írta:mit keres bél ebben a szavazásban? ma is szörnyű volt.
Bale-t javítsátok át Messi-re, kb...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 27., szombat 17:58

zalkrisz írta:Hát majdnem elaludtam.. 3 ponton kívül nincs pozitívum. Bale valami katasztrófa, nem is küzd, egy 0.
Simán hoztunk egy nagyon nehéz meccset, ennél jobb nem is lehetett volna.3 gólzáporos meccs után én csak a 3 pontot akartam, megkaptam.Bale viszont pihenjen 2-3 hetet aztán fusson neki még1szer mert tényleg rossz nézni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 27., szombat 17:57

mit keres bél ebben a szavazásban? ma is szörnyű volt.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. szeptember 27., szombat 17:54

Hát majdnem elaludtam.. 3 ponton kívül nincs pozitívum. Bale valami katasztrófa, nem is küzd, egy 0.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 24., szerda 16:57

Tetszetős meccs volt...nekem leginkább Illarra-Isco páros tetszett. Sokkal jobban tetszik ha James helyett valamelyikük a pályán van.

Vissza: