Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 12:52

cart írta:Profi lenne, hogy azok után, amit tett, még nekiállni filléreskedni vele? Nélküle még csak az esély látszata se lett volna meg az elmúlt években, hogy nyer a Real valamit. Az árát szerintem többszörösen megszolgálta már, nem tudom hová akartok még szívózni vele.
Miféle fillérekről? Jövőre jóval kevesebbért távozhatna, két év múlva ingyen. a jelenegi 100 milliós árához képest. Pont, hogy nem filléreskedésről van szó. Amit meg tett, az szép, meg jó, de ezért ingyen elengedni...
Marad még két évet.Addig simán nyerhet a csapat 1 bl-t,az ő vezérletével,aztán ha elmegy,mélyen meg kell neki köszönni az itt töltött éveket,nem pedig baszogatni kellene...
A klub meg ahova igazol, jogosan pofánröhög minket, hogy egy 100 milliós játéksot ingyen elengedtünk hozzájuk. Fantasztikus megodlás lenne :lol:
hehe írta:közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát :lol:

jó lesz ez a nyár :mrgreen:
Lehet Perez is hozzánk hasonlóan gondolkodik, és a Ronaldo iránt érzett hála mellett a Real Madridra is tud gonolni, no meg a nem kevés pénzre, amitől elesnénk, ha CR akarata érvényesülne.
Merci Zizou!

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 4., kedd 12:51

Tegnap a Goal.com-on olvastam, hogy a Juventus-tól meglepetés távozó lehet Claudio Marchisio. Adjanak 10M+Marchisiot és mi adjuk HIganyt. Simán elfogadnám még talán 1 az 1 cserében is

Dragóner

HozzászólásSzerző: Dragóner » 2013. június 4., kedd 12:50

A Bild.de szerint Jupp Heynckes a mai sajtótájékoztatón bejelentette visszavonulását!!!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 12:49

Realista24 írta:
közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát
Csak beköltözik az egyik új pecóba, amit a Perezék felhúznak az edzőközpont közelében. Szerintem.
vaaaaaaagy....

talááááááán

netalántááááááán

:mrgreen: :lol:

én már leszarom, vki írta vmelyik évben, hogy ő telibefossa a nyarat, nem fog stresszelni, majd szeptember 1-jén bekapcsolja a tévét és megnézi, hogy mi a real kerete és ennyi. :lol:
nagyon kíváncsi vagyok, hogy érdembe lesz valami bejelentés vagy megy majd a ködösítés.....??!!!
szerinted? :lol:
Kép
Kép
Kép

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 4., kedd 12:49

nagyon kíváncsi vagyok, hogy érdembe lesz valami bejelentés vagy megy majd a ködösítés.....??!!!

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 4., kedd 12:48

Guti.HaZ. írta:Lesz valahol live stream egytől?
Persze, marca élőben közvetíti.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 12:47

közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát
Csak beköltözik az egyik új pecóba, amit a Perezék felhúznak az edzőközpont közelében. Szerintem.

Jupp visszavonul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. június 4., kedd 12:46

Lesz valahol live stream egytől?
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 12:45

közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát :lol:

jó lesz ez a nyár :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 4., kedd 12:44

NathanBarley írta: No de az, hogy Thiago-ért nem rakjuk le a 18milkát, azaza meg sem próbáljuk elhozni a közvetlen riválistól, mondván hogy ápolni akarjuk a jó(?) kapcsolatot velük?? Mi a f@sz?!!! :argue:
Ezt en is csak neztem, hogy mi van?? mar szinte a fel ligaval megnemtamadasi szerzodesunk van. Az Atleticobol se igazolhatunk, a barcabol se...
NathanBarley írta: Mellette meg Jesus Navasrol is le fogunk maradni, a City elhappolja az orrunk elol ahogy azt Silvaval is tettek.
4-5 eve kellett volna Navast leigazoljuk, azota nagyon visszaesett a teljesitmenye, mint ahogy az egesz Sevilla is..
NathanBarley írta:Bale szerintem nem lesz igazolhato, minden jel erre mutat. Ne legyen igazam, de szeptemberben ott fogunk allni ismet Di Mariaval :-@ .... Szeretnem ha ramcafolna az elet...
En is ezt erzem. A Tottenham megmondja, hogy mennyibe kerul, ha kifizeted viheted a jatekost, ha nem, akkor hiaba kezdessz el veluk alkudozni, semmi eselyed. A jatekos meg tehet barmit, hiaba sztrajkol, max jol megbunteti a klubb.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 4., kedd 12:44

Perez 1kor: Jupp nagy edző de Carlo még nagyobb :lol: :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 4., kedd 12:44

Profi lenne, hogy azok után, amit tett, még nekiállni filléreskedni vele? Nélküle még csak az esély látszata se lett volna meg az elmúlt években, hogy nyer a Real valamit. Az árát szerintem többszörösen megszolgálta már, nem tudom hová akartok még szívózni vele.
+1000 :taps: :taps:
Végre valaki.Végre valaki,aki nem az igavonó barmot látja abba a gyerekbe,hanem egy elkötelezett sportembet.Elkötelezett sport embert a játék iránt,azt a faszit,míg más a seggét meresztgette,az hajtott,játszott,tette a dolgát.
Nem akar maradni???Haaa...akkor adjuk el,azonnal,hát mit képzel... :roll: Mint valami állatpiac,de komolyan.
Marad még két évet.Addig simán nyerhet a csapat 1 bl-t,az ő vezérletével,aztán ha elmegy,mélyen meg kell neki köszönni az itt töltött éveket,nem pedig baszogatni kellene...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 4., kedd 12:42

NathanBarley írta: Mellette meg Jesus Navasrol is le fogunk maradni, a City elhappolja az orrunk elol ahogy azt Silvaval is tettek. Bale szerintem nem lesz igazolhato, minden jel erre mutat. Ne legyen igazam, de szeptemberben ott fogunk allni ismet Di Mariaval :-@ .... Szeretnem ha ramcafolna az elet...
navasról már lemaradtunk. hálaistennek. inkább di mariaval álljunk fel, mint navassal.
amúgy meg helyette szerintem isco fog érkezni. :-)

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 4., kedd 12:41

Welcome, Carlo. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 12:40

Jupp: "A Real nagy, de a Bayern nagyobb. Ennél többet ma nem tudok mondani."
Ezen felül elmondta, hogy az évek alatt remek diplomata lett, így csak annyit mond, hogy a Bayern és a Real is nagy klubok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. június 4., kedd 12:38

h3x0r írta: Ha pedig CR megy, 100 milliobol nem kicsit lehetne megerositeni a keretet. Azonnal rastartolnek Lucas-ra, Vidalra es Gundoganra.
Hiába startolnánk rá, Lucasra meg Vidalra, ha egyszer a klubjuk nem akarja eladni őket.

Látom megelőztek :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 12:38

h3x0r írta:
Ha pedig CR megy, 100 milliobol nem kicsit lehetne megerositeni a keretet. Azonnal rastartolnek Lucas-ra, Vidalra es Gundoganra.
Szerinted, most nincs 100 milla Lucasra, Vidalra vagy éppen Gündoganra?? Hiába van pénz, ha egyik sem akar jönni.

Ha CR elmegy, akkor iszonyat nehéz dolgunk lesz, mert óriásit lépünk hátra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 4., kedd 12:36

Kicsit mas téma: már csak félve követem a híreket, egyszerűen zavar ez a sorozatos balfaszkodás...

Örülök, hogy Carajaval meglett, így Arbeloa esetleg mehet a levesbe, amit szerintem sokan szeretnénk. No de az, hogy Thiago-ért nem rakjuk le a 18milkát, azaza meg sem próbáljuk elhozni a közvetlen riválistól, mondván hogy ápolni akarjuk a jó(?) kapcsolatot velük?? Mi a f@sz?!!! :argue:

Mellette meg Jesus Navasrol is le fogunk maradni, a City elhappolja az orrunk elol ahogy azt Silvaval is tettek. Bale szerintem nem lesz igazolhato, minden jel erre mutat. Ne legyen igazam, de szeptemberben ott fogunk allni ismet Di Mariaval :-@ .... Szeretnem ha ramcafolna az elet...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 4., kedd 12:31

Fenomen írta:Marcelo, Benzema, Higuain túlsúllyal küszködött, hát ez elég nagy szégyen, rájuk nézve.
Na ez az amit soha nem tudtam megerteni. Ha en profi focista lennek ilyen fizetessel, akkor az elso dolgom az lenne, hogy felvennek egy profi szakacsot es egy szemelyi edzot. 1-2 honapig veluk foznek, az edzovel mennek terembe, kesobb magamba. De akkor is heti egyszer talalkoznank, hogy megnezzek milyen szinten vagyok.

Ha pedig CR megy, 100 milliobol nem kicsit lehetne megerositeni a keretet. Azonnal rastartolnek Lucas-ra, Vidalra es Gundoganra.

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. június 4., kedd 12:25

Még mindig semmi Heynckesről remélem azért Perez most már tényleg beszámol valamiről edző vagy legalább részletes tervek 4 éve ilyenkor már CR meg többiek érkeztek és bár elégedett vagyok a tegnapi Carvajal bejelentéssel és, hogy Jese úgy tűnik megkapja az esélyt azért július végére késznek kell lennie a keretnek ha sikeres felkészülést akarunk!!!

Vissza: