Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kommentáld a híreket
azért thiago ügyben nem teljesen fekete-fehér a kép:
""We will not do anything hostile toward Barcelona. If we were ever to make a move for Thiago, or any other Barcelona player, we will speak to Barca first.""
nem azt mondta, hogy kizárt és lehetetlen, hogy leigazoljuk.
de sztem se fog jönni.
""We will not do anything hostile toward Barcelona. If we were ever to make a move for Thiago, or any other Barcelona player, we will speak to Barca first.""
nem azt mondta, hogy kizárt és lehetetlen, hogy leigazoljuk.
de sztem se fog jönni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nézd az rm.com-on
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... 640617.htm
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... 640617.htm
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
De rühellem ezeket a Marcás linkeket, mindig lelövi magát kb 15-20 mp-enként, csak az F5 segítRealista24 írta:Link Perezhez
A 'grada360.com' szerint José Ángel Sánchez, a Real Madrid általános igazgatója Londonban tartózkodik és tárgyalásokat folytat a Tottenham-mel Gareth Bale átigazolásáról!
bayern.hu szerint nem vonul vissza csak 1 év pihenőt akar. amúgy így sajnos nálunk offos. jön ancselotti.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tuti agyfaszt kapok, ha ma semmi konkrétat nem tudunk meg... Tippem az, hogy fizetünk Ancelottiért
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE
és Khedirával hosszabbítunk.... :ĐFenomen írta:Én valami ilyenre számítok Pereztől: Folytatjuk a munkát, aug. 31-ig meglesz az edző, lesznek távozók és érkezők is.
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
Én valami ilyenre számítok Pereztől: Folytatjuk a munkát, aug. 31-ig meglesz az edző, lesznek távozók és érkezők is.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ramos Casillas, Jesé
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID C.F.
Navas-t már elhappolták, illetve Thiago kijelentette hogy nem akar a Madrid-ba jönni...NathanBarley írta:Kicsit mas téma: már csak félve követem a híreket, egyszerűen zavar ez a sorozatos balfaszkodás...
Örülök, hogy Carajaval meglett, így Arbeloa esetleg mehet a levesbe, amit szerintem sokan szeretnénk. No de az, hogy Thiago-ért nem rakjuk le a 18milkát, azaza meg sem próbáljuk elhozni a közvetlen riválistól, mondván hogy ápolni akarjuk a jó(?) kapcsolatot velük?? Mi a f@sz?!!!
Mellette meg Jesus Navasrol is le fogunk maradni, a City elhappolja az orrunk elol ahogy azt Silvaval is tettek. Bale szerintem nem lesz igazolhato, minden jel erre mutat. Ne legyen igazam, de szeptemberben ott fogunk allni ismet Di Mariaval .... Szeretnem ha ramcafolna az elet...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Miféle fillérekről? Jövőre jóval kevesebbért távozhatna, két év múlva ingyen. a jelenegi 100 milliós árához képest. Pont, hogy nem filléreskedésről van szó. Amit meg tett, az szép, meg jó, de ezért ingyen elengedni...cart írta:Profi lenne, hogy azok után, amit tett, még nekiállni filléreskedni vele? Nélküle még csak az esély látszata se lett volna meg az elmúlt években, hogy nyer a Real valamit. Az árát szerintem többszörösen megszolgálta már, nem tudom hová akartok még szívózni vele.
A klub meg ahova igazol, jogosan pofánröhög minket, hogy egy 100 milliós játéksot ingyen elengedtünk hozzájuk. Fantasztikus megodlás lenneMarad még két évet.Addig simán nyerhet a csapat 1 bl-t,az ő vezérletével,aztán ha elmegy,mélyen meg kell neki köszönni az itt töltött éveket,nem pedig baszogatni kellene...
Lehet Perez is hozzánk hasonlóan gondolkodik, és a Ronaldo iránt érzett hála mellett a Real Madridra is tud gonolni, no meg a nem kevés pénzre, amitől elesnénk, ha CR akarata érvényesülne.hehe írta:közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát
jó lesz ez a nyár
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Tegnap a Goal.com-on olvastam, hogy a Juventus-tól meglepetés távozó lehet Claudio Marchisio. Adjanak 10M+Marchisiot és mi adjuk HIganyt. Simán elfogadnám még talán 1 az 1 cserében is
A Bild.de szerint Jupp Heynckes a mai sajtótájékoztatón bejelentette visszavonulását!!!
- hehe
vaaaaaaagy....Realista24 írta:Csak beköltözik az egyik új pecóba, amit a Perezék felhúznak az edzőközpont közelében. Szerintem.közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát
talááááááán
netalántááááááán
én már leszarom, vki írta vmelyik évben, hogy ő telibefossa a nyarat, nem fog stresszelni, majd szeptember 1-jén bekapcsolja a tévét és megnézi, hogy mi a real kerete és ennyi.
szerinted?nagyon kíváncsi vagyok, hogy érdembe lesz valami bejelentés vagy megy majd a ködösítés.....??!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
nagyon kíváncsi vagyok, hogy érdembe lesz valami bejelentés vagy megy majd a ködösítés.....??!!!
-
Persze, marca élőben közvetíti.Guti.HaZ. írta:Lesz valahol live stream egytől?
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak beköltözik az egyik új pecóba, amit a Perezék felhúznak az edzőközpont közelében. Szerintem.közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát
Jupp visszavonul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Lesz valahol live stream egytől?
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
- hehe
közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát
jó lesz ez a nyár
jó lesz ez a nyár
- h3x0r
Ezt en is csak neztem, hogy mi van?? mar szinte a fel ligaval megnemtamadasi szerzodesunk van. Az Atleticobol se igazolhatunk, a barcabol se...NathanBarley írta: No de az, hogy Thiago-ért nem rakjuk le a 18milkát, azaza meg sem próbáljuk elhozni a közvetlen riválistól, mondván hogy ápolni akarjuk a jó(?) kapcsolatot velük?? Mi a f@sz?!!!
4-5 eve kellett volna Navast leigazoljuk, azota nagyon visszaesett a teljesitmenye, mint ahogy az egesz Sevilla is..NathanBarley írta: Mellette meg Jesus Navasrol is le fogunk maradni, a City elhappolja az orrunk elol ahogy azt Silvaval is tettek.
En is ezt erzem. A Tottenham megmondja, hogy mennyibe kerul, ha kifizeted viheted a jatekost, ha nem, akkor hiaba kezdessz el veluk alkudozni, semmi eselyed. A jatekos meg tehet barmit, hiaba sztrajkol, max jol megbunteti a klubb.NathanBarley írta:Bale szerintem nem lesz igazolhato, minden jel erre mutat. Ne legyen igazam, de szeptemberben ott fogunk allni ismet Di Mariaval .... Szeretnem ha ramcafolna az elet...