FIFA
Re: FIFA
Köszi
Akkor nem kezd el a 14el játszani, beszerzem a 15öt
Akkor nem kezd el a 14el játszani, beszerzem a 15öt
van vmicske fejlődés, tehát nem kap az ember egy 14et átnevezve.wxyz írta: Viszont, ha tudsz ps3as véleményt írni, akkor nekem leírhatnád
Elvileg ugyanaz a két verzió
next gen-en biztos jobb lenne, de ha nagyon szereted a fifát érdemes megvenni.
nekem tetszik.
Viszont, ha tudsz ps3as véleményt írni, akkor nekem leírhatnádferni írta:én is szeretlekBLaZE írta:Valaki Ps3, aki nem Ferni?
amúgy most ezzel nyomulok UTban
Chikhaoui.... elképesztő a pali
http://www.futhead.com/15/squads/3077190/
Elvileg ugyanaz a két verzió
én is szeretlekBLaZE írta:Valaki Ps3, aki nem Ferni?
amúgy most ezzel nyomulok UTban
Chikhaoui.... elképesztő a pali
http://www.futhead.com/15/squads/3077190/
Valakitől xbox360as fifa 15 vélemény? Van valami fejlődés az előzőhöz képest?
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Aki esetleg érdekel esténként elég sűrűn játszunk hárman, négyen és szívesen látunk még embereket.. [2on2/Be a Pro/Ultimate Team]
Platform: PC
Origin ID-m: h0p_deni
Platform: PC
Origin ID-m: h0p_deni
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi a válaszodat!
Nem volt angol órám az általános és a középiskolában sem, magánúton pedig nem foglalkoztam vele semmilyen szinten. Természetesen a kommentátor annyira nem zavar, hogy nem a sablon lesz, de azért örültem volna, ha a szövegek magyarul vannak, élvezetesebb, főleg a Menedzser mód, és a Képességjátékokhoz is kell néha a felirat...
Nem volt angol órám az általános és a középiskolában sem, magánúton pedig nem foglalkoztam vele semmilyen szinten. Természetesen a kommentátor annyira nem zavar, hogy nem a sablon lesz, de azért örültem volna, ha a szövegek magyarul vannak, élvezetesebb, főleg a Menedzser mód, és a Képességjátékokhoz is kell néha a felirat...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez most komoly? Faragó ricsitől már a Sport tv-n is hánynom kell, nemhogy játék közben hallgassam, 2014ben meg már csak tudunk annyit angolul, hogy egy focis játékkal elbírjunk.A FIFA magyarítása igénytelen a magyar komment gyenge és 4 éve nem lett frissítve...Amíg hajdúék a még mindig a Barcát szopják addig az angol kommentátor a decimáról papol nekem meccs közben. Most ezt nem támadásként írtam,csak meglep,hogy valaki ezért az ocsmány magyarításért nem veszi meg,ha nem tetszik a játék a fizika ,grafika akkor ok, de a magyarítás miatt...hááát.lordgabi írta:Most ért el hozzám, hogy PC-re nem lesz magyar nyelv, sem kommentár (így már tuti, hogy idén sem veszem meg)...
Tört verzió még nincs amiket találsz neten az a csupasz játék Crack nélkül, érdemes letölteni,hogyha megjelenik a törés akkor csak azt kell majd letölteni.
A játék maga nekem nagyon bejön megérte azt a 10 rugót, 1 évig kibírja nálam.Arra viszont kíváncsi vagyok hány generáció váltás kell még ahhoz,hogy a kurva edzőket is megcsinálják már normálisan, már mindenki faszán kivan dolgozva a labdaszedőtől a kamerás emberig, de hogy a menedzsereket miért olyan nehéz belenyomni a játékba úgy mint a vb-eb kiadásokban az számomra érthetetlen...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Most ért el hozzám, hogy PC-re nem lesz magyar nyelv, sem kommentár (így már tuti, hogy idén sem veszem meg)...
Amúgy kidobott néhány verziót a kereső (FIFA 15 PC, tört verzió), csak nagyon gyenge a netem, van 9 és 15 GB-os verzió is, ha talán valaki teszteli az egyiket, akkor mindenképp értesítsen róla, hogy működik-e a cuccos, köszi!
Amúgy kidobott néhány verziót a kereső (FIFA 15 PC, tört verzió), csak nagyon gyenge a netem, van 9 és 15 GB-os verzió is, ha talán valaki teszteli az egyiket, akkor mindenképp értesítsen róla, hogy működik-e a cuccos, köszi!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- dragostej
Ilyen nekem is volt, a megoldás az, hogy amikor jön tőle az üzenet, hogy távozni szeretne, akkor szerződést hosszabbítás vele úgy, hogy növeled a fizetését.tibi18 írta:milyen platform? nekem idén is és tavaly is minden menedzser mód első éve ezzel megy el.. Ronaldo lép. (xbox360)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
PC.tibi18 írta:milyen platform? nekem idén is és tavaly is minden menedzser mód első éve ezzel megy el.. Ronaldo lép. (xbox360)
Szerencsere minden menedzser modom nem ezzel ment el,mert altalaban Reallal tolok 2 szezont,aztan megunom es kezdek egy kisebb csapattal
Kivancsi vagyok hogy a Be a Pro valtozott e karrier modban
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is 360-on nyomom, 14-ben kétszer kezdtem Reallal karriert, akkor egyiknél lépett. 15-ben január elején vagyok és nem akart még menni.tibi18 írta:milyen platform? nekem idén is és tavaly is minden menedzser mód első éve ezzel megy el.. Ronaldo lép. (xbox360)
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
milyen platform? nekem idén is és tavaly is minden menedzser mód első éve ezzel megy el.. Ronaldo lép. (xbox360)
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
tibi,erdekes,nekem semmi baja nem volt elso atig.idoszakban CRnek,es telen se.
cart,en nem igy vettem eszre. Szerintem jobban szamit,hogy egy csatar pl jol lojjon,jobb befejezo legyen.
Vedoknel is azt vettem eszre hogy egy lasaabb de jobb vedo hasznosabb mint egy gyorsabb,de kevesbe jo vedo. pl Felipe Santana vs Garay (h ket ellentetet mondjak)
cart,en nem igy vettem eszre. Szerintem jobban szamit,hogy egy csatar pl jol lojjon,jobb befejezo legyen.
Vedoknel is azt vettem eszre hogy egy lasaabb de jobb vedo hasznosabb mint egy gyorsabb,de kevesbe jo vedo. pl Felipe Santana vs Garay (h ket ellentetet mondjak)
Doumbia, Ibarbo, Sterling meg a társaik megint hihetetlenül OP-k. Még többet számít a sebesség, mint a 14-ben.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Csodálatos ötlet idén is, hogy a menedzser mód első igazolási időszakában - ha beállítjátok, hogy első idénybe is legyen nyári igazolás, akkor ott is - Ronaldo bejelenti, hogy lép és ennyi. Semmit nem tudsz tenni ellene... Nem tudom miért nem lehet legalább egy idényt úgy nyomni, mint a valóságban... felfoghatatlan.
- Marci77
Jó.Ahogy egyre többet játszok vele,egyre jobb. A kapusokkal van még mindig bajom. Meg hogy kicsit nehezebb szép nagy gólokat lőni/tekerni szerintem. De amúgy jórealistahuni írta:Na és milyen lett, vannak komolyabb változások a 14-hez vagy a demohoz képest? Grafika annyira nem is, de a gameplay érdekelne.Vegre megjott a Fifa,pedig pentekre vartam