A rendszer. Amitől én hányok. Az egész magyar labdarúgás felépítése,rendszere,a benne szereplő emberek,politika,az egész egy nagy rakás galambfekália. Van magyar csapat,akinek szurkolok,és kijártam meccsekre,de amit most már művelnek ezek a senkiháziak ott az MLSZ-ben,az felháborító.
De hagyjuk,járj nyugodtan meccsekre,én nem mondtam,hogy ne tedd,aki szereti a csapatát és szurkolni akar,az mindenre igent fog mondani és ki fog menni a meccsekre. Én inkább nem. Visszafelé fejlődünk,az a baj,Európa még jobban lehagy minket,ha nem változtatunk a felfogásunkon. Én azt nézem,hogy hova kell fejlődni,merre halad a világ futballja,és hogy mi merre haladunk,milyen úton járunk. Ez a kártyarendszer csak egy a sok közül,amire azt mondom,hogy teljesen felesleges és csak bonyolultabbá teszi egy hétköznapi apuka dolgát,aki csak egyszer el akarja vinni a fiát egy derbire. Az lenne a jó,ha valakinek pl kedve szottyanna kimenni egy meccsre,elmegy a pénztárba,és vesz egy jegyet. Ennyi. Aztán a beléptetésnél úgyis jól megmotozzák,átnézik,kamerák figyelik,ja és a meccs idején háromszoros túlerőben vannak a rendfenntartók,tehát ha valaki balhézna,azt már vinnék is a dutyiba.
Szerintem is szarakodas,es lassitja a bejutast,de igazan az fel tole szerintem akinek van felni valoja...
Én nem szoktam balhézni,nincs félnivalóm,de attól még tiltakozom ellene,mert nem tetszik az a hozzáállás,amit az MLSZ képvisel.
Részemről lezártam a dolgot.