club de fútbol :-)ferni írta:hallgattam itt a sajtótájékoztatót, de sajnos semmi Carlo Ancelotti-t vagy valami hasonlót se sikerült kihallanom
Real Madrid, socio, historica, camino, na kb ennyit ha egértettem...
Kommentáld a híreket
- rm22
- Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool
Re: Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hogy aztán ingyen eligazolhasson olyan klubba, amelyik amúgy nem fizetné ki az árát. Hát mint Real Madrid drukker ennek nem tudok örülni, és bizony nem tetszik, hogy ebből a hármasból pont a Madrid fog pofára esni. Közben érveltek itt 63 milliós árral Cavanival, stb, Cristiano Ronadlo pedig 30 évesen 0 €-ba fog kerülni az új klubjának. Ezen kéne elgondolkodni. Ronaldonak is, hogy az ára nem két csomag szotyi volt. Szigorúan a klub érdekeit nézve, ha nem hosszabbít, el kell adni, Ronaldo érdekei másodrendőek, mégha ez igazságtalan is picit vele szemben.morientes írta:Hanem az,hogy kötött egy szerződést,amit ki akar tölteni.
Két véglet van. Vagy mi járunk szarul, nem kicsit (100 millió), vagy Ronaldot akármilyen eszközök segítségével eladjuk. Kettő közt kell keresni megoldást, de még ezen a nyáron, mivel téltől drasztikusan fog csökkeni az ára.
Ronaldonak kéne megértenie, hogy eligazolhat nyugodtan két év múlva, de nem ingyen. Írja alá az új szerződését opcióval, hogy bizonyos összegért cserébe távozhat, így mindenki jól jár. Ha erre nem hajlandó, akkor meg kell értenie, a klub gazdasági érdeke az, hogy eladják.
Semmi sem garantálja a kupákat ez elkövetkezendő két évre, még Ronaldo sem. Lásd az elmúlt szezont. És bizony még 30 évesen is sokat fog érni, lehet nem 100 milliót, de elég sokat ahhoz, hogy barmok legyünk ingyen elengedni.jó pár kupát hozva a Realnak menjen már oda levezetni, ahová szeretne. Nem lesz ő már akkor 100 milliót érő játékos.
Mi meg álmodozunk Bale-kről, Vidalokról, stb, mikor lehet az átigazolási budgetunk pont a felújítás miatt kb. 20 millió, abból pedig már 6,5 elment Carvajalra. Marad 13,5 Konogbiara. Az edző pedig Toril és Karanka lesz.hehe írta:sztem stadionfelújításról lesz szó.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Semmi konkrétum, szót sem érdemel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én örülnék neki.Faust írta:Vagy Karankat előléptetik.
azt ugye vágjátok, hogy valószínűleg Pereznek ez az utolsó mandátuma? Kétlem, hogy 70 felett már dolgozni akarna...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Legalább tovább vinné a mestere munkájátFaust írta:Vagy Karankat előléptetik.
hallgattam itt a sajtótájékoztatót, de sajnos semmi Carlo Ancelotti-t vagy valami hasonlót se sikerült kihallanom
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az egyik öregnek az az aranysárga nadrágja fekete zakóval az mindent visz.
Vagy Karankat előléptetik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Na ha jól értettem szart se mondott, csak, hogy milyen fontos a stadion fejlesztése félek ez lesz az elnöksége legfontosabb tényezője és a szakma háttérbe szorul...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
na most a sok jómadár vénember kivonul, végig lehet nézni, kik basszák el a klubomat hosszú évek óta.
befetéma van? amúgy szerintem lemond
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez viccnek is szar volt...rm22 írta:ebből di matteo lesz
- hehe
LiamGallagher írta:Eldurran a bránerem ezektől az izgalmaktól.
milyen unottan nyomja az öreg
sztem stadionfelújításról lesz szó.
- rm22
- Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool
ebből di matteo lesz
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Eldurran a bránerem ezektől az izgalmaktól.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A PSG meg bemutat nekünk, aztán kereshetünk megint egy évre valami Schuster kalibert
- hehe
tiéd a moszkvicsslusszkulcsrealistahuni írta:Komolyan nem értem, elmegy egy csomó ember ezekre a sajtótájékoztatóra, kiöltöznek, mosolyognak, azért, hogy meghallgassanak egy 5 perces sablonszöveget. Aztán az is lehet, hogy az ingyenkajáért mennek.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Komolyan nem értem, elmegy egy csomó ember ezekre a sajtótájékoztatóra, kiöltöznek, mosolyognak, azért, hogy meghallgassanak egy 5 perces sablonszöveget. Aztán az is lehet, hogy az ingyenkajáért mennek.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Én meg amondó vagyok, hogy vagy aláír még pár évre, vagy ha menni akar, akkor legyen az ára 200 millió legalább (ennyivel jobb az 50-60-70 milliós játékoskáknál), ha meg kitölti a 2 évét, akkor 30 évesen, jó pár kupát hozva a Realnak menjen már oda levezetni, ahová szeretne. Nem lesz ő már akkor 100 milliót érő játékos. Szépen meg kell köszönni neki mindent, és felemelni a klub történelmi nagyjai közé, a Madridnak meg 2 éve van a pótlására. A Real Madrid már szinte minden ellenfelével/ellenségével úriemberként viselkedik, csak a saját nagyjait nem akarja megbecsülni...ericco írta:A klub meg ahova igazol, jogosan pofánröhög minket, hogy egy 100 milliós játéksot ingyen elengedtünk hozzájuk. Fantasztikus megodlás lenne
Lehet Perez is hozzánk hasonlóan gondolkodik, és a Ronaldo iránt érzett hála mellett a Real Madridra is tud gonolni, no meg a nem kevés pénzre, amitől elesnénk, ha CR akarata érvényesülne.