Igen, erre próbáltam célozni, de mindegy. Szerintem aki nézte a meccset, az nem mondta volna meg a PSG-ről, hogy egy szarban levő csapatról van szó. Egyedül Cavani nem nőtt fel a feladathoz tegnap kb - hál istennek.danianevem írta: Viszont mentalitását tekintve már jóval közelebb volt a "régi Messihez", mint a tavasz nagy részében. Gondolom erre utalt palesz.
Amúgy Messi 3 gólt lőtt és az első gólunkat is ő készítette elő azon a meccsen amit írtam, szóval azért nem csak a két tizit lőtte be.. De ez már tényleg mindegy is.
Igen, de ezt nem is tagadja senki. Én azt nem értem, hogy miért kezelitek a TEGNAPI PSG-t úgy, mintha egy szar csapat lenne, és mintha nem lettek volna kemény dió..tucsoki írta:Előtte pont hogy ti is magatokat hoztátok ki győztesnek (én is), nem véletlenül. Utólag mi is megtudjuk mondani azt hogy ha a PSG mindig így játszik akkor BL esélyesek.
De leírom megint, a PSG a meccs előtt sokkal kevésbé tűnt esélyesnek, én is írtam, hogy győzelmet várok, de benne van a pontvesztés - be is jött.. De a tegnapi PSG köszönőviszonyban sem volt szerintem azzal, ami eddig botladozott minden sorozatban - vagy ha igen, akkor a Francia bajnokság, és az Ajax bitangerős.