Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 4., kedd 14:40

Az meg komolytalan, hogy bárki várt bármit a mai sajótájékoztatótól, meg eleve a "kampánytól". Télen már egyértelmű volt, hogy Perez nem fog semmit ígérgetni, meg a kinevezése kapcsán bejelenteni.
Főleg, hogy Heynckes egy órával Perez előtt tartott sajtótájékozatót. Evidens volt, hogy nem fogja Perezt megelőzni, és elújságolni, hogy ő a kövi Real edző...
Ancelotti bejelentése sem lehetett ez, mert előbb még ki kell dumálnia magát a PSG-ből. Előbb majd bejelenti a PSG, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak Carloval, utána fogjuk mi bejelenteni, hogy leigazoltuk. Mindenki nyugodjon meg (vagy éppen essen pánikba :mrgreen: én ez utóbbit fogom tenni...) Ancelotti lesz a Real edzője. Mint ahogy 100% Bale leigazolása és a Suarez-Cavani kettősből valamelyik érkezése.

A nagyobb baj itt az, hogy a kp-ra nem fog jönni senki sem, vagy maximum cserének. Én nem hiszem, hogy idén nagy bevásárlás lesz, nincs Pereznek oka rá. 4 éve sem volt ellenfele Pereznek, várható volt, hogy most sem lesz, ráadásul a stadion projekt is beindult. Nem hiszem, hogy sok zsozsóval dobálózhatunk idén. Egy jó 60-70 milliónk persze lehet átigazolásra, de azt egy az egyben elviszi Bale. Suareznek/Cavaninak ki kell jönnie Higuáin + még valakinek az árából (mondjuk Kaká), és ha van egy kis szerencsénk, akkor a maradék távozók (DM, Albiol, Adán, Sahin, Callejón) árából még összejön egy nem holt fogalmatlan kkp-s. De kb. ennyi. Ez várható a nyárra. Bale, Suarez és a kkp-s is kb augusztus eleje közepe táján válnak hivatalossá, úgyhogy a csapat jó ha November-Decemberre fog tényleg csapatként funkcionálni.
Meg miért az edző igazol, miért az elök igazol.
Ez a kedvencem. :D Annyira az adott hangulat határozza meg sokak véleményét, hogy hihetetlen. Sokáig ment a sírás, hogy miért Perez igazol, aztán Mou tejhatalmat kapott, most meg Mou után mindenki reménykedik, hogy Perez igazol ismét. Nekem a véleményem nem változott. Legyen akárki is az edző, ő döntsön 1 személyben az érkezőkről és a távozókról. Azt nem mondom, hogy ne hallgassa meg Zidane vagy bárkinek a tanácsát, de az edzőé legyen az utolsó szó.
Mou nem rosszul igazolt, Mou a saját szájíze szerint igazolt. Egyéniségekről pedig nem igazán maradtunk le Vidalt leszámítva. Az, hogy ez nekünk tetszik-e vagy sem, ez kurvára másodlagos. Az eredményeket az idei évet leszámítva hozta. Pedig akkor is voltak Higuáinok, Di Mariák, Khedirák. Van olyan jó keretünk jelenleg is, hogy top 5-ben bent vagyunk. Ez még Bale-lel, Suarezzel, Carvajallal csak még inkább így lesz kkp-stól függetlenül. A játék működése nem 1 emberen fog múlni, efelől mindenkit biztosíthatok.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 14:33

2009-ben júni közepén kezdtek jönni Kakáék, júli elején jött Benzema, szóval nem vagyunk késésben még egyáltalán.

Az meg komolytalan, hogy bárki várt bármit a mai sajtótájékoztatótól, meg eleve a "kampánytól". Télen már egyértelmű volt, hogy Perez nem fog semmit ígérgetni, meg a kinevezése kapcsán bejelenteni.
Várjuk, hogy Ancelotti intézze a szabadulását, közben meg nyilván Zidane már nézeget, egyeztet a játékosokkal kapcsolatban.
Korábban pont az volt a baj, hogy miért néznek minket madárnak, miért fizetünk ki idióta összegeket mindenkiért. Meg miért az edző igazol, miért az elnök igazol. Most pont az zajlik, hogy várjuk az edzőt olcsón, hátha elintézi hogy ingyen legyen. Ha nem sikerül, jó eséllyel úgyis pengetünk érte, de ennyi érdemes várni. Játékosból meg hoztuk az egyértelműt, a többieknél a hírek szerint azért puhatolózunk, de várjuk az edzőt is, mert neki is lesz beleszólása. Zidane kinevezése utána viszont egyértelmű, hogy nem kap tejhatalmat, bárki is jön.

Még korai aggódni. Pár hét múlva meg remélhetőleg ok nem lesz rá. Tavaly már májusban írogattam én is, hogy szarul néz ki a helyzet, mert akkor sajnos egyértelműen olyan hangulat volt a médiában, hogy nem lesz nagy szám az átigazolási piac. Most nem ezt olvasom ki a hírekből.
Valahogy így! B-) Nyilván idén nem Aranylabdások érkeznek majd minden héten, de azért egyelőre még temetni sem kell magunkat! Amiben pedig 100%-ig biztos vagyok az az, hogy akár hosszabbít, akár nem Cristianot idén nyáron biztosan nem engedi el Perez és a Real Madrid!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 4., kedd 14:31

szóval nem vagyunk késésben még egyáltalán
Szerintem sem. Ami aggodalomra ad okot, hogy az értelmes nevek nincsenek elérhető közelségben. Ez persze nem időfüggő dolog, most nem túl bő a piac (illetve végül is az, csak nem éri meg olyan áron igazolni...).

Perezék egyelőre szerintem sem csináltak rosszul semmit. Ők is Ancelottival számolnak, sőt Heynckes bejelentése után szerintem egyértelmű, hogy az olasz jön, még várnak néhány napot, hátha ingyen hozható. Ha nem, akkor szerintem legkésőbb jövő héten fizetünk érte. Perez is nyilatkozta, hogy nem vétek fizetni egy edzőért, ebből látszik, hogy megteszi ha kell. Viszont Carlo jönne, hátha el tudja intézni.

A játékosokkal is tuti kapcsolatba léptek már. Iscoval biztosan, Carvajal egyértelmű volt. Bale is benne van a pakliban, mindig azt mondja róla, hogy a legjobbaknak Madridban a helyük. Sőt, a mai után szerintem hajlandó lesz komoly pénzt is fizetni érte. Ezzel már nem biztos, hogy egyetértek, ez más lapra tartozik.

Casemiro-t is levajazzák szerintem, Kondogbia is terítéken volt. Itt a minőség nem az elvárt. Szerintem azért sincsenek még bejelentések, mert az edző véleményére várnak. Itt bízok Ancelottiban, hogy köti majd annyira az ebet a karóhoz, hogy ne elégedjenek meg a fent említett kettőssel, legalább egy Gündogan-t intézzenek még.

A fenti nevek mindegyike kiköthet még Madridban, a csatárhírekről nem is beszélve, ott Suárez lehet a befutó szerintem, Perez nem fogja kifizetni Cavani kivásárlási árát.

Tehát összességében nem vagyunk elcsúszva. Akik már fixen mennek máshová (Neymar, Götze, esetleg Lewandowski), nem is akartak idejönni, kár velük foglalkozni.
Az alternatívák pedig elérhetők még.

Összességében egy Carvajal, Gündogan, Casemiro, Isco, Bale/Suárez pakk még lehet belőle (a walesi szerintem továbbra sem esélyes), talán Kondogbia is. Ez már nem lenne rossz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2013. június 4., kedd 14:34-kor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 14:29

Amit te meg madridronie mondtok én készpénznek veszem
Ne tedd, 80%-a nem lesz igaz a megjelent híreknek.
Még korai aggódni. Pár hét múlva meg remélhetőleg ok nem lesz rá. Tavaly már májusban írogattam én is, hogy szarul néz ki a helyzet, mert akkor sajnos egyértelműen olyan hangulat volt a médiában, hogy nem lesz nagy szám az átigazolási piac. Most nem ezt olvasom ki a hírekből.
+1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 14:25

jó pár kupát hozva a Realnak menjen már oda levezetni, ahová szeretne. Nem lesz ő már akkor 100 milliót érő játékos.
Ha jól tudom, ott június eleje az új elnök kéthetes beiktatási időszaka volt, Perez még semmi hivatalosat nem intézhetett a klub nevében. De lehet rosszul emlékszem :hmmm:
Merci Zizou!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 4., kedd 14:14

2009-ben júni közepén kezdtek jönni Kakáék, júli elején jött Benzema, szóval nem vagyunk késésben még egyáltalán.

Az meg komolytalan, hogy bárki várt bármit a mai sajótájékoztatótól, meg eleve a "kampánytól". Télen már egyértelmű volt, hogy Perez nem fog semmit ígérgetni, meg a kinevezése kapcsán bejelenteni.
Várjuk, hogy Ancelotti intézze a szabadulását, közben meg nyilván Zidane már nézeget, egyeztet a játékosokkal kapcsolatban.
Korábban pont az volt a baj, hogy miért néznek minket madárnak, miért fizetünk ki idióta összegeket mindenkiért. Meg miért az edző igazol, miért az elök igazol. Most pont az zajlik, hogy várjuk az edzőt olcsón, hátha elintézi hogy ingyen legyen. Ha nem sikerül, jó eséllyel úgyis pengetünk érte, de ennyi érdemes várni. Játékosból meg hoztuk az egyértelműt, a többieknél a hírek szerint azért puhatolózunk, de várjuk az edzőt is, mert neki is lesz beleszólása. Zidane kinevezése utána viszont egyértelmű, hogy nem kap tejhatalmat, bárki is jön.

Aki meg Navasozik...Tavaly még jobb szezon után volt, egy évvel fiatalabban, és a kutyát nem érdekelte a gyerek. Idén egy gólt nem volt képes lőni a bajnokságban, 20 millió fölött kérnek érte...Egy áldás, hogy elvitte a City, bármit is alkot ott.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 4., kedd 14:11

Realista24 írta:Várjál, ezt csak lehetséges alternatívaként írtam.
Amit te meg madridronie mondtok én készpénznek veszem :lol:
Akkor most már figyelek ám :shifty:
madridronie írta:Holnap, de legkésőbb holnapután edző bejelentést várok; mert abban biztos vagyok, hogy ha kell szépen ki fogjuk vásárolni Ancelottit a PSG-ből, míg véleményem szerint a hétvége felé a játékosokat, konkrét célpontokat tekintve is okosabbak leszünk már
Nagyon ajánlom, hogy ez legyen a forgatókönyv :workout: :box:

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 14:10

Cristiano Ronaldo madridi háza 5,4 millió euróért eladó. A portugál sztár luxusotthonát egy madridi illetőségű ingatlanközvetítő iroda tette ki honlapjára. A hír hallatán felerősödtek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a játékos esetleg visszatér Manchesterbe.
parádés..elfog menni szvsz idén.. :( de remélem akkor nagy tételért... :angry:
perez félek hogy balet akarja akkor a helyére,pedig most kéne akkor futballozó csapatot építeni,és nem olyat aki csak kontrázni tud,mivel ha valamiért akkor ronaldo volt az egyik ok hogy ez (jól)ment.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 4., kedd 14:07

Kezdek elkeseredni! mindenkiről lecsuszunk navas a citybe megy! Érdekes dolgok vannak! Edző sincs sehol semmi? Ronaldo Árulja Madridi házát http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... at-2250775
mire ez a pánik? navas nem is kellett volna ide, edzőt 1-2 napon belül szerintem bejelentik, ronaldo lehet, hogy csak másik házba költözik. amúgy is nso-tól mit vársz? :roll:
Amúgy komolyan felbaszódok, hogy egész kúrva nap erre vártam és erre a kúrva nagy semmit tudjuk meg!
valahol várható volt sajnos

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 14:07

2 oldallal visszább Realista irta, hogy mert Perezék épitettek neki 1 másikat és azért árulja....
Várjál, ezt csak lehetséges alternatívaként írtam. :-)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 4., kedd 14:06

Cr7 írta:Kezdek elkeseredni! mindenkiről lecsuszunk navas a citybe megy! Érdekes dolgok vannak! Edző sincs sehol semmi? Ronaldo Árulja Madridi házát http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... at-2250775
2 oldallal visszább Realista irta, hogy mert Perezék épitettek neki 1 másikat és azért árulja....
Amúgy komolyan felbaszódok, hogy egész kúrva nap erre vártam és erre a kúrva nagy semmit tudjuk meg! Már hülyének néztek a melóba mert állandóan a kúrva telefont nyomkodtam :-@ ! Megint féltökkel megyünk a túrára és lesz 1 olyan szép szezonkezdés mint tavaly és szaladhatunk az eredmény után egész szezonban :-@ .
No comment

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 14:04

gratulálok perez, mehettek nyaralni, július 20-ától meg kereshetitek tovább az edzőt.
De nem is értem, mit vártatok??? Négy évvel ezelőtt ugyanez volt... :coffee: Holnap, de legkésőbb holnapután edző bejelentést várok; mert abban biztos vagyok, hogy ha kell szépen ki fogjuk vásárolni Ancelottit a PSG-ből, míg véleményem szerint a hétvége felé a játékosokat, konkrét célpontokat tekintve is okosabbak leszünk már (kire van és kire nincs egyáltalán reáli esély)! A háttérben meg már szerintem hetek óta megy a munka, de lehet én vagyok csak nagyon naiv! :wtf: :mrgreen: :rock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. június 4., kedd 14:06-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Cr7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane

HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. június 4., kedd 14:00

Kezdek elkeseredni! mindenkiről lecsuszunk navas a citybe megy! Érdekes dolgok vannak! Edző sincs sehol semmi? Ronaldo Árulja Madridi házát http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... at-2250775

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 4., kedd 14:00

most akkor a stadionújításon kívül miről volt még szó? kajak most mennek el nyaralni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 13:51

Donát írta:Sőt a Real Madrid Castillának fogok drukkolni, és ha valami köcsög nagy csapat elviszi a sztárjainakt (pl a Real Madrid Jesét), akkor őket fogom köpködni, és minden pénzes játéktemetőnek elmondani! Meg akkor is őket köpködöm majd, ha miattuk nem juthatunk fel az első osztályba!
nyugodj meg :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 4., kedd 13:50

Legalább annyit megtudtunk, hogy nem kell nagy erősítésekre számítani, mert a stadionra fog menni a pénz.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 4., kedd 13:50

Hogy aztán ingyen eligazolhasson olyan klubba, amelyik amúgy nem fizetné ki az árát. Hát mint Real Madrid drukker ennek nem tudok örülni, és bizony nem tetszik, hogy ebből a hármasból pont a Madrid fog pofára esni. Közben érveltek itt 63 milliós árral Cavanival, stb, Cristiano Ronadlo pedig 30 évesen 0 €-ba fog kerülni az új klubjának. Ezen kéne elgondolkodni. Ronaldonak is, hogy az ára nem két csomag szotyi volt. Szigorúan a klub érdekeit nézve, ha nem hosszabbít, el kell adni, Ronaldo érdekei másodrendőek, mégha ez igazságtalan is picit vele szemben.
Két véglet van. Vagy mi járunk szarul, nem kicsit (100 millió), vagy Ronaldot akármilyen eszközök segítségével eladjuk. Kettő közt kell keresni megoldást, de még ezen a nyáron, mivel téltől drasztikusan fog csökkeni az ára.
Ronaldonak kéne megértenie, hogy eligazolhat nyugodtan két év múlva, de nem ingyen. Írja alá az új szerződését opcióval, hogy bizonyos összegért cserébe távozhat, így mindenki jól jár. Ha erre nem hajlandó, akkor meg kell értenie, a klub gazdasági érdeke az, hogy eladják.
Ja,csak az a baj,hogy az a két év,amit még itt lenne,nekem sokkal többet érne,mint az a 100millio,ami csak 80sztm,amit kapnánk érte.De persze akkor nem lehetne vitatkozni,meg dobálni a milliokat,meg neveket röptetni oldalakon keresztül.
Nekem nem az a bajom,hogy Ronaldo el akar menni,majd egyszer,hanem az,hogy azok nem akarnak elhúzni innen,akiknek réég itt lenne az ideje.
Ja háborodjunk csak fel mi,a kis piti èletünkel,hogy a világ legnagyobb regnáló futballistája el szeretné dönteni,hogy mihez akar kezdeni a sorsával,majd egyszer.
Azt is meg kellene nézni,hogy mennyit keres még azalatt a két év alatt,a klubnak,amíg itt van,és ahhoz képest az a 100m(80)csak apró.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 13:50

Most konrkétan elhangzott, hogy a vezetőség elmegy a nyári pihenésére? Nem akarom elhinni :ike:
Merci Zizou!

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 4., kedd 13:47

Sőt a Real Madrid Castillának fogok drukkolni, és ha valami köcsög nagy csapat elviszi a sztárjainakt (pl a Real Madrid Jesét), akkor őket fogom köpködni, és minden pénzes játéktemetőnek elmondani! Meg akkor is őket köpködöm majd, ha miattuk nem juthatunk fel az első osztályba!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2013. június 4., kedd 13:50-kor.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 4., kedd 13:46

Én meg itt álmodozok, hogy júni végére már nem lesz Khediránk
Tényleg, ez lehetett volna a mai nap fénypontja, hogy meghosszabbítjuk vele a szerződést. :lol:
De nem baj a nyaralás után, megint összehoznak valami jó kis elit partit ennek a tiszteletére. :taps:

Vissza: