Az valóban egy nagyon szép dolog, hogy MOST összejött ez így. Sok a saját nevelés, a klubhoz közel álló játékos. Viszont ezt előszeretettel kommunikálták úgy, mintha MINDIG ez lett volna a jellemző Barcelonában.
Ezzel alapjáraton nincs semmi baj amúgy, ha nem társul ilyen fals szövegekkel, hogy "mi kineveljük a sztárokat, nem vesszük".
Én úgy látom, hogy a Barca sokszor ferdít dolgokat, mostanában is bebizonyosodott, hogy semmivel nem "több mint egy klub". (itt nem a katalánokat akarom bántani, tudom, hogy miért mondják ezt)
Jó meglátás,de ezeket már évek óta nyomom,és kaptam érte hideget meleget,örülök ha más is rájön ezekre.......
Más, én nem gondolom,hogy neymar nem válhat be,miért ne? De én azok mellé állok,akik azt mondják,jól fel lett fújva,és egyáltalán nem biztos hogy ő lesz a király.....lehet hogy ő lesz a következő 10 év királya,de legalább annyi a sansz hogy nem lesz.
ha az edzőnk új taktikát talál ki a csapatnak,
Bocs,de ez a barca....ahol a szó szoros értelmében nincsen új edző,ezt a stilust nyomják 8 éves kortól,minden korosztályban egész a felnőttig......ezt nem tudja senki sem megváltoztatni.
Amit korábban is mondtam már,ez soha nem volt igazi győztes stilus......inkább csak szimpatikus,ilyen volt mindig a spanyol válogatott is...........itt a döntő a szuper3as egyidejű közös mindenki leszivatása volt.......iniesta...xavi....messi.
A többi jó kiegészítő.....jómunkásember kicsit kisarkítva.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.