Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

mohaola
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 4., kedd 16:03

Most már Portugáliában is az a hír járja hogy Ronaldo nem újítja meg szerződését és 2015-ben elmegy, háttérben egy dúsgazdag klub áll, akik beígértek neki egy 60 millió eurós aláírási pénzt mikor szabadon igazolható lesz.
szerk:madridrone megelőzött

Ha tényleg igazak ezek a hírek akkor most kéne a PSG-vel üzletelni , bevonni Lucas-t és Verratti-t is a bizniszbe plusz némi lóvé és jók is lennénk.

A La Gazetta dello Sport szerint érdekel minket Marchisio, aki távozhat meglepetésként a Juventus-ból, ára 30 millió euró körül mozog, amiből fedeznék Higuaín vagy Jovetic megvásárlását.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. június 4., kedd 16:08-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 16:02

A Bola dice que no se siente bien tratado por la directiva
En Portugal aseguran que Cristiano no renovará
A portugal A Bola is lehozta, hogy Cristiano nem akar hosszabbítani, de kitöltené a 2015-ig szóló szerződését! Hozzátéve, hogy egy új gazdag csapat egy ilyen forgatókönyv mellett 60 millás aláírási pénzt biztosítana számára! Hmmm Mendes szagot érzek :hmmm: :cens: ; pár hónappal ezelőtt pontosan egy ilyen forgatókönyvet ajánlgatott a védencének és a végén könnyen előfordulhat, hogy nem potyára!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. június 4., kedd 16:04-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 4., kedd 15:54

lucifer írta:Pepe és Albiol is játszott már vkp szerepkört,(csak Pepének nehogy elguruljon a gyógyszerre) esetleg kupa meccseken vagy nyári felkészülés alkalmával ki lehetne őket is próbálni
Pepe-t már láttuk ott, vészmegoldásnak jó, de maradjon csak hátul. Albiolt meg az eredeti helyén is csak igenritkán szeretném látni, nemhogy még a kp-n....
és majd 1-2 év múlva egy lucast és bale-t a kiöregedő és elvágyódó céronaldo helyére
És addig maradjon Mária a szélre? :hmmm:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Nowitzki

HozzászólásSzerző: Nowitzki » 2013. június 4., kedd 15:47

Sziasztok!
Erről mit tudtok?
http://www.givemesport.com/349096-jose- ... m-defender

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 15:47

ha hozunk egy suarezt higuájn helyére, illetve 2 minőségi kp-st most (ez összesen 4 igazolás nyárra ) és majd 1-2 év múlva egy lucast és bale-t a kiöregedő és elvágyódó céronaldo helyére, akkor én nem fogok panaszkodni.

idén nyárra még akkor suarez + a 2 kp-s a kívánságom. neveket nem mondok, akikre vágynék nem jönnek.
Kép
Kép
Kép

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. június 4., kedd 15:46

lucifer írta: Más: Nem tudja valaki mi van most Garayal? Megvette tőlünk a Benfica teljesen? Esetleg még egy Albiol-Garay cserét eltudnék képzelni,illetve a Getaféba is ment egy Real tehetség a nevére már nem emlékszem, ő vele mi van?
Garay játékjogának a felét vette meg a Benfica. Ha tovább adják akkor a bevétel fele a miénk.
Sarabia veszett ügy.

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 4., kedd 15:43

Most miért kell ennyire megijedni hogy Perez nem mondott semmit? Mondjuk azt sajnálom hogy az öreg Jupp nem érkezik,de hát majd lesz valami.
Nem értem különben mi ez az ugrálás Navas után? Nem kell ő nekünk,sőt örüljetek hogy a Citybe ment én Perez helyébe egyből lecsapnék Silvára, tennék a City elé egy 25m+Kaká szerződést. Ezzel mindenki jól jár, Kaká is mert a City megadná neki a pénzét,mi is mert hasznos szélsőt vásárolnánk.

Aztán jöhet a kkp. Gündogannak nem arról volt szó hogy van egy szerződési záradéka? valami 25-28 m vagy én emlékszem rosszul? Tudjátok mikor kéne várni a Dortmundra egy évet meg egy nagy ló..... :D
Én vkp-nak Gustavót vagy Sandrot hoznám a Spursból vagy senkit, mivel Vidal és Yaya nem mozdíthatók.
Apropó bár nem 100%-os megoldás de a válogatottban Pepe és Albiol is játszott már vkp szerepkört,(csak Pepének nehogy elguruljon a gyógyszerre) esetleg kupa meccseken vagy nyári felkészülés alkalmával ki lehetne őket is próbálni,mivel Carvajal már úgyis megkapja a jobbszélső pozíciót így valószínűleg (főleg ha Ancelotti jön aki mindig a Milanba akarta vinni Ramost)gyanítható a Ramos-Varane kettős középen

Mióta az As és a Marca felkapta Suarez nevét innentől szerintem egyértelmű hogy ő lesz a befutó,és ő mozdítható a legkisebb árkategóriában egy 30 m+Callejón talán elég lehet a Poolnak. Nem rossz játékos ő csak a viselkedésén kéne változtatnia.

Mint várható Bale érkezése is szerintem csak idő kérdése pusztán.

Szóval kiadásilag :

Bale=60 M
Suarez=30M+Callejon
Silva=25M+Kaká
Gündogan= 25-28M

Más: Nem tudja valaki mi van most Garayal? Megvette tőlünk a Benfica teljesen? Esetleg még egy Albiol-Garay cserét eltudnék képzelni,illetve a Getaféba is ment egy Real tehetség a nevére már nem emlékszem, ő vele mi van?
Kép
Kép
Kép

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 4., kedd 15:42

Mondjuk itt nem látom az összefüggést. Ahogy írod, négy éve sem volt ellenfele Pereznek, mégsem mondanám, hogy nem rendezett nagybevásárlást...Akkor fog rendezni, ha úgy érzi, hogy kell, és megvan a kellő pénzügyi háttér hozzá.
4 éve pöttyet más volt a helyzet. Drenthék meg Faubertek rohangáltak a csapatban, ki kellett takarítani az egészet úgy, ahogy volt. Most végre ott tartunk, hogy abszolút vállalhatatlan játékosunk már nincs. A játékosok nagy része Perez szerzeménye, és a szintet is többé-kevésbé megütik. Pénz meg megint nincs egy nagy bevásárláshoz. Az a szomorú helyzet, hogy egy eladott játékos helyére 2x annyiért tudunk új játékost venni, így nagyon sokba fájna egy komoly nagytakarítás. 60-70 milla lehet, de az nem elég egy nagy bevásárláshoz.
Érdekes, én 5%-ot sem adok rá. Biztos vagyok benne, hogy nem fog érkezni idén. Í
Neymar leigazolása után nekünk is kell egy nagy halat igazolni. Ráadásul a jobbszélső poszt igencsak hiányos nálunk. Bale akkor nem fog jönni, ha Ancelotti mond nemet. Biztos vagyok benne, hogy ki fogjuk fizetni a 60-70 millát is adott esetben, ha a helyzet úgy hozza.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 4., kedd 15:26

Én nem hiszem, hogy idén nagy bevásárlás lesz, nincs Pereznek oka rá. 4 éve sem volt ellenfele Pereznek, várható volt, hogy most sem lesz, ráadásul a stadion projekt is beindult.
Mondjuk itt nem látom az összefüggést. Ahogy írod, négy éve sem volt ellenfele Pereznek, mégsem mondanám, hogy nem rendezett nagybevásárlást...Akkor fog rendezni, ha úgy érzi, hogy kell, és megvan a kellő pénzügyi háttér hozzá.
Mint ahogy 100% Bale leigazolása
Érdekes, én 5%-ot sem adok rá. Biztos vagyok benne, hogy nem fog érkezni idén. Így viszont jelentős pénzmennyiség megmarad, persze nem feltétlenül kell azt mind elkölteni.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 4., kedd 15:17

Van olyan jó keretünk jelenleg is, hogy top 5-ben bent vagyunk. Ez még Bale-lel, Suarezzel, Carvajallal csak még inkább így lesz kkp-stól függetlenül. A játék működése nem 1 emberen fog múlni, efelől mindenkit biztosíthatok.
Javul, javul de attól a kp-n a komoly csapatok át fognak szaladni. Az egyik emberünk már lassú a másik meg Khedira. Arról már nem is beszélve, hogy kkp-ra momentán Alonso, Khedira és Modric személyében mindössze 3 emberünk van Essien távozásával.Legyen 4, ha Casemirót is ideveszem. Nem csak a minőség a probléma, hanem a mennyiség is. Bár ezzel nyilván nem mondtam újat.
Már csak ezért is fura, hogy sokan ki akarják vágni a tunéziait. Létszám miatt sajna mindenképpen kell.
Reméljük Carlo és Zizou majd bemondják a tutit.
Nálam a kp. az elsődleges, utána jöhetnek csak a méregdrága támadók.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 4., kedd 15:10

Most komolyan valaki is azt gondolta, hogy Perez nyiltan kimondja, hogy le akarja igazolni X, Y jatekost, ha ok nem jonnek ossze, akkor A, B jatekosra allunk ra es hogy pl 75 millionk van atigazolasra? Az uzletben hulyeseg minden lapunkat kiteregetni. Nehogy azt higyje barki is, hogy ido kozbe nem targyalunk tobb jatekossal/klubbal..

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 14:57

A nagyobb baj itt az, hogy a kp-ra nem fog jönni senki sem, vagy maximum cserének.
Mondjuk ez szerintem nem újdonság, várható volt; már 2 hónappal ezelőtt is reálisan erről volt itt szó! Ettől függetlenül várjuk ki a végét; véleményem szerint Bale érkezése, vagy épp nem érkezése döntően befolyásolja, meghatározza majd az idei átigazolási stratégiánkat! Ugyanakkor mindent egybevetve Gündogan-nál (Thiagot le se merem írni :mrgreen: :lol: ) nagyobb nevet, így sem hiszem, hogy tudnánk robbantani! :coffee:
Én nem hiszem, hogy idén nagy bevásárlás lesz, nincs Pereznek oka rá. 4 éve sem volt ellenfele Pereznek, várható volt, hogy most sem lesz, ráadásul a stadion projekt is beindult. Nem hiszem, hogy sok zsozsóval dobálózhatunk idén. Egy jó 60-70 milliónk persze lehet átigazolásra, de azt egy az egyben elviszi Bale. Suareznek/Cavaninak ki kell jönnie Higuáin + még valakinek az árából (mondjuk Kaká), és ha van egy kis szerencsénk, akkor a maradék távozók (DM, Albiol, Adán, Sahin, Callejón) árából még összejön egy nem holt fogalmatlan kkp-s. De kb. ennyi. Ez várható a nyárra. Bale, Suarez és a kkp-s is kb augusztus eleje közepe táján válnak hivatalossá, úgyhogy a csapat jó ha November-Decemberre fog tényleg csapatként funkcionálni.
Mint ahogy ehhez sem lehet nagyon mit hozzáfűzni, ez a realitás, ami nem feltétlenül jelent automatikusan tragédiát is! :shifty:
Van olyan jó keretünk jelenleg is, hogy top 5-ben bent vagyunk. Ez még Bale-lel, Suarezzel, Carvajallal csak még inkább így lesz kkp-stól függetlenül. A játék működése nem 1 emberen fog múlni, efelől mindenkit biztosíthatok.
Ez meg a lényeg, így gondolom én is! :agree: B-)

RealMadrid

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 4., kedd 14:41

Aki meg Navasozik...Tavaly még jobb szezon után volt, egy évvel fiatalabban, és a kutyát nem érdekelte a gyerek. Idén egy gólt nem volt képes lőni a bajnokságban, 20 millió fölött kérnek érte...Egy áldás, hogy elvitte a City, bármit is alkot ott.
Adom.Nem lett volna előrelépés,ha jön.4-5 évvel ezelőtt kellett volna.Menjen csak,a citybe,jól ellesznek ott Havi Dzsivel :lol:

Ezen meg,hogy Presidente Flo nem mondott semmit,nem kell meglepődni,várható volt.Nem nagyon tudott volna mit mondani,lévén folyamatba vannak az ügyek,gondolom.Edző fronton mindenképp,lévén olyan most a klubnál nincs :lol:
Apropo,valamelyik németes tájékoztathatna,mit mondott az örwg Jupp...visszavonul,nem,mit tervez...?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 4., kedd 14:40

Az meg komolytalan, hogy bárki várt bármit a mai sajótájékoztatótól, meg eleve a "kampánytól". Télen már egyértelmű volt, hogy Perez nem fog semmit ígérgetni, meg a kinevezése kapcsán bejelenteni.
Főleg, hogy Heynckes egy órával Perez előtt tartott sajtótájékozatót. Evidens volt, hogy nem fogja Perezt megelőzni, és elújságolni, hogy ő a kövi Real edző...
Ancelotti bejelentése sem lehetett ez, mert előbb még ki kell dumálnia magát a PSG-ből. Előbb majd bejelenti a PSG, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak Carloval, utána fogjuk mi bejelenteni, hogy leigazoltuk. Mindenki nyugodjon meg (vagy éppen essen pánikba :mrgreen: én ez utóbbit fogom tenni...) Ancelotti lesz a Real edzője. Mint ahogy 100% Bale leigazolása és a Suarez-Cavani kettősből valamelyik érkezése.

A nagyobb baj itt az, hogy a kp-ra nem fog jönni senki sem, vagy maximum cserének. Én nem hiszem, hogy idén nagy bevásárlás lesz, nincs Pereznek oka rá. 4 éve sem volt ellenfele Pereznek, várható volt, hogy most sem lesz, ráadásul a stadion projekt is beindult. Nem hiszem, hogy sok zsozsóval dobálózhatunk idén. Egy jó 60-70 milliónk persze lehet átigazolásra, de azt egy az egyben elviszi Bale. Suareznek/Cavaninak ki kell jönnie Higuáin + még valakinek az árából (mondjuk Kaká), és ha van egy kis szerencsénk, akkor a maradék távozók (DM, Albiol, Adán, Sahin, Callejón) árából még összejön egy nem holt fogalmatlan kkp-s. De kb. ennyi. Ez várható a nyárra. Bale, Suarez és a kkp-s is kb augusztus eleje közepe táján válnak hivatalossá, úgyhogy a csapat jó ha November-Decemberre fog tényleg csapatként funkcionálni.
Meg miért az edző igazol, miért az elök igazol.
Ez a kedvencem. :D Annyira az adott hangulat határozza meg sokak véleményét, hogy hihetetlen. Sokáig ment a sírás, hogy miért Perez igazol, aztán Mou tejhatalmat kapott, most meg Mou után mindenki reménykedik, hogy Perez igazol ismét. Nekem a véleményem nem változott. Legyen akárki is az edző, ő döntsön 1 személyben az érkezőkről és a távozókról. Azt nem mondom, hogy ne hallgassa meg Zidane vagy bárkinek a tanácsát, de az edzőé legyen az utolsó szó.
Mou nem rosszul igazolt, Mou a saját szájíze szerint igazolt. Egyéniségekről pedig nem igazán maradtunk le Vidalt leszámítva. Az, hogy ez nekünk tetszik-e vagy sem, ez kurvára másodlagos. Az eredményeket az idei évet leszámítva hozta. Pedig akkor is voltak Higuáinok, Di Mariák, Khedirák. Van olyan jó keretünk jelenleg is, hogy top 5-ben bent vagyunk. Ez még Bale-lel, Suarezzel, Carvajallal csak még inkább így lesz kkp-stól függetlenül. A játék működése nem 1 emberen fog múlni, efelől mindenkit biztosíthatok.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 14:33

2009-ben júni közepén kezdtek jönni Kakáék, júli elején jött Benzema, szóval nem vagyunk késésben még egyáltalán.

Az meg komolytalan, hogy bárki várt bármit a mai sajtótájékoztatótól, meg eleve a "kampánytól". Télen már egyértelmű volt, hogy Perez nem fog semmit ígérgetni, meg a kinevezése kapcsán bejelenteni.
Várjuk, hogy Ancelotti intézze a szabadulását, közben meg nyilván Zidane már nézeget, egyeztet a játékosokkal kapcsolatban.
Korábban pont az volt a baj, hogy miért néznek minket madárnak, miért fizetünk ki idióta összegeket mindenkiért. Meg miért az edző igazol, miért az elnök igazol. Most pont az zajlik, hogy várjuk az edzőt olcsón, hátha elintézi hogy ingyen legyen. Ha nem sikerül, jó eséllyel úgyis pengetünk érte, de ennyi érdemes várni. Játékosból meg hoztuk az egyértelműt, a többieknél a hírek szerint azért puhatolózunk, de várjuk az edzőt is, mert neki is lesz beleszólása. Zidane kinevezése utána viszont egyértelmű, hogy nem kap tejhatalmat, bárki is jön.

Még korai aggódni. Pár hét múlva meg remélhetőleg ok nem lesz rá. Tavaly már májusban írogattam én is, hogy szarul néz ki a helyzet, mert akkor sajnos egyértelműen olyan hangulat volt a médiában, hogy nem lesz nagy szám az átigazolási piac. Most nem ezt olvasom ki a hírekből.
Valahogy így! B-) Nyilván idén nem Aranylabdások érkeznek majd minden héten, de azért egyelőre még temetni sem kell magunkat! Amiben pedig 100%-ig biztos vagyok az az, hogy akár hosszabbít, akár nem Cristianot idén nyáron biztosan nem engedi el Perez és a Real Madrid!

RealMadrid

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 4., kedd 14:31

szóval nem vagyunk késésben még egyáltalán
Szerintem sem. Ami aggodalomra ad okot, hogy az értelmes nevek nincsenek elérhető közelségben. Ez persze nem időfüggő dolog, most nem túl bő a piac (illetve végül is az, csak nem éri meg olyan áron igazolni...).

Perezék egyelőre szerintem sem csináltak rosszul semmit. Ők is Ancelottival számolnak, sőt Heynckes bejelentése után szerintem egyértelmű, hogy az olasz jön, még várnak néhány napot, hátha ingyen hozható. Ha nem, akkor szerintem legkésőbb jövő héten fizetünk érte. Perez is nyilatkozta, hogy nem vétek fizetni egy edzőért, ebből látszik, hogy megteszi ha kell. Viszont Carlo jönne, hátha el tudja intézni.

A játékosokkal is tuti kapcsolatba léptek már. Iscoval biztosan, Carvajal egyértelmű volt. Bale is benne van a pakliban, mindig azt mondja róla, hogy a legjobbaknak Madridban a helyük. Sőt, a mai után szerintem hajlandó lesz komoly pénzt is fizetni érte. Ezzel már nem biztos, hogy egyetértek, ez más lapra tartozik.

Casemiro-t is levajazzák szerintem, Kondogbia is terítéken volt. Itt a minőség nem az elvárt. Szerintem azért sincsenek még bejelentések, mert az edző véleményére várnak. Itt bízok Ancelottiban, hogy köti majd annyira az ebet a karóhoz, hogy ne elégedjenek meg a fent említett kettőssel, legalább egy Gündogan-t intézzenek még.

A fenti nevek mindegyike kiköthet még Madridban, a csatárhírekről nem is beszélve, ott Suárez lehet a befutó szerintem, Perez nem fogja kifizetni Cavani kivásárlási árát.

Tehát összességében nem vagyunk elcsúszva. Akik már fixen mennek máshová (Neymar, Götze, esetleg Lewandowski), nem is akartak idejönni, kár velük foglalkozni.
Az alternatívák pedig elérhetők még.

Összességében egy Carvajal, Gündogan, Casemiro, Isco, Bale/Suárez pakk még lehet belőle (a walesi szerintem továbbra sem esélyes), talán Kondogbia is. Ez már nem lenne rossz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2013. június 4., kedd 14:34-kor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 14:29

Amit te meg madridronie mondtok én készpénznek veszem
Ne tedd, 80%-a nem lesz igaz a megjelent híreknek.
Még korai aggódni. Pár hét múlva meg remélhetőleg ok nem lesz rá. Tavaly már májusban írogattam én is, hogy szarul néz ki a helyzet, mert akkor sajnos egyértelműen olyan hangulat volt a médiában, hogy nem lesz nagy szám az átigazolási piac. Most nem ezt olvasom ki a hírekből.
+1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 14:25

jó pár kupát hozva a Realnak menjen már oda levezetni, ahová szeretne. Nem lesz ő már akkor 100 milliót érő játékos.
Ha jól tudom, ott június eleje az új elnök kéthetes beiktatási időszaka volt, Perez még semmi hivatalosat nem intézhetett a klub nevében. De lehet rosszul emlékszem :hmmm:
Merci Zizou!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 4., kedd 14:14

2009-ben júni közepén kezdtek jönni Kakáék, júli elején jött Benzema, szóval nem vagyunk késésben még egyáltalán.

Az meg komolytalan, hogy bárki várt bármit a mai sajótájékoztatótól, meg eleve a "kampánytól". Télen már egyértelmű volt, hogy Perez nem fog semmit ígérgetni, meg a kinevezése kapcsán bejelenteni.
Várjuk, hogy Ancelotti intézze a szabadulását, közben meg nyilván Zidane már nézeget, egyeztet a játékosokkal kapcsolatban.
Korábban pont az volt a baj, hogy miért néznek minket madárnak, miért fizetünk ki idióta összegeket mindenkiért. Meg miért az edző igazol, miért az elök igazol. Most pont az zajlik, hogy várjuk az edzőt olcsón, hátha elintézi hogy ingyen legyen. Ha nem sikerül, jó eséllyel úgyis pengetünk érte, de ennyi érdemes várni. Játékosból meg hoztuk az egyértelműt, a többieknél a hírek szerint azért puhatolózunk, de várjuk az edzőt is, mert neki is lesz beleszólása. Zidane kinevezése utána viszont egyértelmű, hogy nem kap tejhatalmat, bárki is jön.

Aki meg Navasozik...Tavaly még jobb szezon után volt, egy évvel fiatalabban, és a kutyát nem érdekelte a gyerek. Idén egy gólt nem volt képes lőni a bajnokságban, 20 millió fölött kérnek érte...Egy áldás, hogy elvitte a City, bármit is alkot ott.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 4., kedd 14:11

Realista24 írta:Várjál, ezt csak lehetséges alternatívaként írtam.
Amit te meg madridronie mondtok én készpénznek veszem :lol:
Akkor most már figyelek ám :shifty:
madridronie írta:Holnap, de legkésőbb holnapután edző bejelentést várok; mert abban biztos vagyok, hogy ha kell szépen ki fogjuk vásárolni Ancelottit a PSG-ből, míg véleményem szerint a hétvége felé a játékosokat, konkrét célpontokat tekintve is okosabbak leszünk már
Nagyon ajánlom, hogy ez legyen a forgatókönyv :workout: :box:

Vissza: