Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Olvasom a Marcát és az AS-t, sehol nem írják a boldogtalan vagyok részt...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
GT37 írta:Egy barçás Twitter-oldal (elég megbízható a legtöbb esetben) ebből a sajtótájékoztatóból ezt a két részletet emelte ki:Remy írta:Barcelona: Elég a padból, boldogtalan vagyok - Xavi
Remélem ezek után visszarakják a kezdőbe. Egy kis nyomás LE-re.
"I don't settle for being a substitute. I want to change my current situation and play more. But team comes first and coach decides."
"My situation is no drama, but I train hard to play and feel more useful. I'm happy to have stayed, there was no deal on my role."
Valaki esetleg nagy vonalakban el tudná mondani, hogy eredetileg mi hangzott el a sajtótájékoztatón? Mert az angol verzió és az nso-cikk azért nem pontosan ugyanazt mondja...
NSO mindig úgy fordít, h minél eladhatóbb,vérlázítóbb legyen a cikk.
Nem kell olvasni, mást nem tudsz velük kezdeni
ZIDANE
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egy barçás Twitter-oldal (elég megbízható a legtöbb esetben) ebből a sajtótájékoztatóból ezt a két részletet emelte ki:Remy írta:Barcelona: Elég a padból, boldogtalan vagyok - Xavi
"I don't settle for being a substitute. I want to change my current situation and play more. But team comes first and coach decides."
"My situation is no drama, but I train hard to play and feel more useful. I'm happy to have stayed, there was no deal on my role."
Valaki esetleg nagy vonalakban el tudná mondani, hogy eredetileg mi hangzott el a sajtótájékoztatón? Mert az angol verzió és az nso-cikk azért nem pontosan ugyanazt mondja...
Hát én minden második foci portálon ezt láttam.palesz77 írta:Ez honnan? Remélem Gallardo nyilatkozta, mert ha ez igaz..Kerlon írta:Messi megint új szerződést fog kapni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Xavi és Enrique mégsem lehetnek akkora cimbik, ha ezt így a kamerák előtt kellett kérni....
jól emlékszem, hogy januárban elmegy? vagy végigtolja az idényt? mondjuk előbbi értelmetlen lenne, a szezon legfontosabb részében esne ki egy meghatározó személyiségRemy írta:Barcelona: Elég a padból, boldogtalan vagyok - Xavi
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Barcelona: Elég a padból, boldogtalan vagyok - Xavi
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez honnan? Remélem Gallardo nyilatkozta, mert ha ez igaz..Kerlon írta:Messi megint új szerződést fog kapni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Biztos nincs a szerződésében gólpassz záradék. [/quote]
De gonoszak vagytok
De gonoszak vagytok
-
Biztos nincs a szerződésében gólpassz záradék.Enrique írta:Ha a fizetésének változása fordított előjelű lenne, indokolt is lenne ennyi újítás.Kerlon írta:Messi megint új szerződést fog kapni.
Ha a fizetésének változása fordított előjelű lenne, indokolt is lenne ennyi újítás.Kerlon írta:Messi megint új szerződést fog kapni.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Messi megint új szerződést fog kapni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
hát ha izgul akkor azt jól tudja leplezni, Iker is megirigyelné Messi unott fejeitDrake írta:olyan hülyeséget is olvastam,hogy azért bújik ki neki a rókica,mert izgul.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
De vicces vagy.wZoLee7 írta:King Leo gyereket vár...ő már akkora király, hogy a szülést is véghez tudja vinni
Szerintem valami egészségügyi oka van.Valahol olyan hülyeséget is olvastam,hogy azért bújik ki neki a rókica,mert izgul.De kb. 500 meccsel a háta mögött ez elég valószínűtlen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
King Leo gyereket vár...ő már akkora király, hogy a szülést is véghez tudja vinni
-
Igen, emiatt aggasztó a dolog.. Nem tudom mi ez, lehet olyan lesz, mint R9 pajzsmirigy problémája, hogy a pályafutása végén derül csak ki. Remélem azért nem olyan hülye, hogy komolyan kockára tegye az egészségét a focikarrierje miatt.Realista24 írta:Nem kötekedésképpen, de több olyan alkalommal öklendezett, amikor még mondjuk csak félidő volt, vagy meccs első félidejében. Na meg az utóbbi fél évben nem igazán szakadt meg a pályán.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kötekedésképpen, de több olyan alkalommal öklendezett, amikor még mondjuk csak félidő volt, vagy meccs első félidejében. Na meg az utóbbi fél évben nem igazán szakadt meg a pályán.palesz77 írta:Én azért bízok benne, hogy csak azért rókázik, mert annyira elfárad, hogy kiköpi a tüdejét, és nincs semmi komolyabb baja..Realista24 írta:Kérdés Messihez: Hányások? Messi: "There's absolutely nothing."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Én azért bízok benne, hogy csak azért rókázik, mert annyira elfárad, hogy kiköpi a tüdejét, és nincs semmi komolyabb baja..Realista24 írta:Kérdés Messihez: Hányások? Messi: "There's absolutely nothing."
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Még szép, hogy nem rivalizál, mert az utóbbi időben nem méltó versenytársa Cristianonak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kérdés Messihez: Hányások? Messi: "There's absolutely nothing."
Valamint elmondta, hogy nem rivalizál és hasonlítja össze magát Cével, az egyéni díjak érdeklik a legkevésbé.
Valamint elmondta, hogy nem rivalizál és hasonlítja össze magát Cével, az egyéni díjak érdeklik a legkevésbé.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema