Nagyot fogok csalódni,ha a pénz miatt megy el.
Mindenféle elfogultság (hiszed vagy sem) nélkül mondom azt, hogy az ő esetében ennél egy picit többről van szó! És a történet ezen részében maximálisan egyetértek
ericco kollégával! -->
Szeirntem Ronaldo is ezért volt boldogtalan, és ezért vágyódik el. Másra számított, mikor ideigazolt.
Gondolom ez az év pszichikailag kifárasztotta, tudja, hogy a karrierje zenitjén túl van, és a jó éveiből hátralevőket nem itt akarja eltölteni, hanem ahol jól érzi magát. Belefásult a dolgokba, ami teljesen normális. Nem akarja egy újabb szerződéssel további 4-5 évre ideláncolni magát. Nem hiszem, hogy a pénz az oka
Csoda Barca (Messivel az élen), egyéni rekordok ide vagy oda; az itt eltöltött 4 évéből 2 gyakorlatilag kuka; csapatszinten 2+1 trófea, míg egyénileg egy Aranycipő és más semmi! Arról nem is beszélve, hogy az az "eredményes" 2 év is inkább és első sorban neki köszönhető, mint sem a csapattársaknak ....! A csapattársak (csapat) segítségével is eleve hátrányból indul mindenféle egyéni versenyben, személyes célkitűzésben Leóka ellenében, hát még a segítségük nélkül (lsd. idén, ahol mindenki csak magával foglalkozott és csak a saját sebeit nyalogatta; egy embert kivéve)!
Ezt egy idő után minden normál ember megunná, nem hogy egy maximalista és örökké sikeréhes (valamilyen szinten egoista) vérprofi! Jöhetne a kérdés, hogy akkor miért nem most vált??? Szerintem nagyon egyszerű; a szóba jöhető célállomásokhoz (MU, PSG) képest egyelőre (és talán jövőre) még biztosabb és jobb opciónak tűnik itt maradni, mint sem most váltani --> egyébként pár hónappal ezelőtt hasonlót vázolt fel és tanácsolt neki Mendes is!
szerintem a cr-es hír kamu.
hol érdekli cr-t hogy mennyit akart adni neymarért perez?
Az AS cikkre én sem nagyon adok, viszont az A Bola-s forgatókönyvet sajnos el tudom képzelni!