Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 10., péntek 1:46

a betépve-hez hasonló igaz történetsket tudnátok írni?
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 10., péntek 0:08

Az azért nem kutyus, druszám. Gondolom egy kis szörpözés ment előtte.

Sok az off:
Lecsapattam még múlt héten a Sin Cityt. Csalódás volt, 6/10.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 10., péntek 0:06

nmate írta:Gone Girl kurva jó volt. Ideális randifilm. :shifty: :mrgreen: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!...és lehet, hogy beteg, de ez a Rosamund Pike imádnivaló némber, és ráadásul remekül hozta a büdösszemétribanc szerepét. Szóval: :sziv:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már már ijesztően jól csinálta :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 10., péntek 0:02

Köszönöm a kérdést Zsombor! Igen, vele néztem. Aztán ettünk egy kis nachost, de én nem szeretem a kicsi darabokat, szóval azt meghagytam neki. Pedig popcornt is rendelt. Kólával. Nagyon finom volt.

http://24.media.tumblr.com/98ab63e4c5b3 ... o1_400.gif

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 9., csütörtök 23:58

Barátnőddel nézted?

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 9., csütörtök 23:50

Gone Girl kurva jó volt. Ideális randifilm. :shifty: :mrgreen: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!...és lehet, hogy beteg, de ez a Rosamund Pike imádnivaló némber, és ráadásul remekül hozta a büdösszemétribanc szerepét. Szóval: :sziv:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. október 7., kedd 19:45

Egész jó volt ez a Horns, még Potter is kifejezetten jó volt benne. Juno Temple meg jó kis bige, nekem nagyon bejön, Heather Grahamről nem is beszélve :D
Kép

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. október 7., kedd 12:17

Pedig a Lucyből még egész jó kis film lehetett volna, egy apró dolgot kellett volna belerakni:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végére bevágják hogy az egészet csak falshelte a drogoktól. :lol:
Az elején láttuk a srácot akin letesztelték a cuccot elkezdett nyáladzani meg minden (már nem emlékszem pontosan), ugyan ezt kellett volna, film végén vágás Scarlet ott nyáladzik a padlón azt elviszik a dílerek és csá. :D

És akkor az egész faxságot amit a filmben történt aminek nyílvánvalóan semmi értelme, csak annyit mondthattak volna, ja hát be volt drogozva, még szép hogy nem volt értelme, mi sem gondoltuk komolyan hogy átalakul egy számítógéppé.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. október 7., kedd 0:41

tucsoki írta:Lucy

Nem is a mozijegy árát hanem azt a 90 percet sajnálom nagyon amit rááldoztam. Nem kezdem el ragozni mennyire gyenge volt, de villámkérdésként feltenném, hogy a rendezők nem látták e véletlenül előtte Transzcendes c. filmet. Igazából tök mindegy, mert így is úgy is film+ -ra való gagyiság lett.
eleinte még élveztem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!aztán jött a feketetrutyikifolyikbelőlemésszámítógéppéváltozom rész és mondom te jóóóóóóég :mrgreen:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 6., hétfő 0:51

TheBull6 írta:Most értem haza barátnőmmel moziból. Holtodiglant néztük. Nagyon rég láttam ennyire jó filmet, nagyon jó a sztori, egyáltalán nem számítottam rá hogy ennyire jó lesz, nálam ez a 10es, bravó :salute: :agree:
Nekem is tetszett, még a hosszú játékidő sem zavart. A könyvet nem olvastam, de az sem lehet rossz...

Lucy

Nem is a mozijegy árát hanem azt a 90 percet sajnálom nagyon amit rááldoztam. Nem kezdem el ragozni mennyire gyenge volt, de villámkérdésként feltenném, hogy a rendezők nem látták e véletlenül előtte Transzcendes c. filmet. Igazából tök mindegy, mert így is úgy is film+ -ra való gagyiság lett.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. október 5., vasárnap 0:37

Most értem haza barátnőmmel moziból. Holtodiglant néztük. Nagyon rég láttam ennyire jó filmet, nagyon jó a sztori, egyáltalán nem számítottam rá hogy ennyire jó lesz, nálam ez a 10es, bravó :salute: :agree:

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 4., szombat 17:00

ez de hatalmas :lol:

de rühellem ezt a ...

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. október 4., szombat 16:20

Adam Sandler Movie Generator. :D
Szégyen a kukás, de hasznos.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 4., szombat 11:29

Zsombor írta:Franket látta valaki már? Kissé elvont, de nekem bejött.
Jelen :mrgreen: Nálam is egy erős nyolcas körül mozog. A kissé elvont, talán visszafogott kifejezés rá, de nagyon jól járja körbe a témát, és egészen elképesztő atmoszférát alakítottak ki.

Fun fact a filmmel kapcsolatban: az igazi Frank

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 4., szombat 11:21

Megvolt a 22 jump street, jobban tetszett, mint a 21, 7.5-8/10.
Franket látta valaki már? Kissé elvont, de nekem bejött.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 4., szombat 11:18

Zsombor írta:Draft day
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát az volt az alapszitu, hogy 3 első körös draft cetlit adnak az 1/1-ért. Mindenki azt gondolta, hogy Bo-t húzzák. Aztán húzták Vontaet. Majd 3 második körös draft cetliért megkapták az 1/6-ot. Ekkor ezt elcserélték a Seahawks-szal az 1/7-ért, úgy, hogy kaptak egy játékos, plusz visszakapták a draft jogokat, köztük ugye az 1/7-et, amivel Jenningset húzták. Tehát összességében 3 második körös jogért megkapták az 1/1-et, plusz még egy játékost. Bo-t nem is akarta Weaver ledraftolni.

Köszönöm szépen.
Azért csak-csak bonyolult ez a Draft :mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 4., szombat 11:13

Draft day
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát az volt az alapszitu, hogy 3 első körös draft cetlit adnak az 1/1-ért. Mindenki azt gondolta, hogy Bo-t húzzák. Aztán húzták Vontaet. Majd 3 második körös draft cetliért megkapták az 1/6-ot. Ekkor ezt elcserélték a Seahawks-szal az 1/7-ért, úgy, hogy kaptak egy játékos, plusz visszakapták a draft jogokat, köztük ugye az 1/7-et, amivel Jenningset húzták. Tehát összességében 3 második körös jogért megkapták az 1/1-et, plusz még egy játékost. Bo-t nem is akarta Weaver ledraftolni.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 4., szombat 11:09

Zsombor írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vették meg, itt mire gondolszkonkétan?
Amúgy szerintem is korrekt film 7-7.5/10.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A három első helyet odaadták a Seahawksnak, és cserébe ők választhatták Bo-t, nem?:mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 4., szombat 11:06

Ferencváros írta:Draft Day (Újoncok napja)

Nagyon imádom a sportfilmeket, de ez más. Itt semmi sport nincsen benne. Mégis teljesen lekötötte a figyelmemet a majdnem két órás film. Betekintés az NFL mögé, hogyan is zajlik a Draft. Én nagyon szeretem az NFL-t, de a Drafttal soha nem voltam teljesen képben. Most már igen, nagyjából. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár nem értem, hogy ha amúgy is a Cleveland választott először, akkor miért kellett megvenniük Bo-t?Ezt valaki elmondhatná. Amúgy nagyon tetszett, unalmasabb filmre számítottam, estére tökéletes.

10/7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vették meg, itt mire gondolszkonkétan?
Amúgy szerintem is korrekt film 7-7.5/10.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 4., szombat 0:51

Ja, hát Refnhez kell egy kis egyedi ízlés, nekem bejönnek a filmjei. Valhalla Rising meg a Fear X amik nekem sem jönnek be igazán. Többit csípem.

Vissza: