Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 4., szombat 21:11

a digisek egy fiatalos jó humorú korrekt vrigád,persze ott is hallok néha olyat amivel nemértek egyet de esküszöm fizetnék érte,higy valahogy hozzájuk kerüljön a LaLiga...
+1 megy a dzsinek. :mrgreen:

monoki, sipőcz, baumstark, egri, haraszti, stb, bírom őket.
lelkesek, naprakészek, humorosak, szellemesek...persze vannak hibáik, de nem lehet egy lapon említeni a többi csatornával őket.

Az egyik amikor Alves formáját dicsérte, "még soha nem volt ilyen jó formában", vagy valami ehhez hasonló. A másik még jobb, amikor azt mondta, hogy "statisztikák szerint ő a legjobb a szezonban, de hogy milyen számok szerint arról nincs információ".
állítása szerint a barcánál mérik valahogy a játékosok teljesítményét, és az alapján, de elég nagy hülyeségnek tűnik.
az ütötte meg a fülem nekem is, hogy ez alves legjobb szezonja. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 4., szombat 20:52

Az egész sport tv úgy ahogy van egy rakás fos.begyöpösödött sehova nem kellő brigád baromságait kell halgatni, a digisek egy fiatalos jó humorú korrekt vrigád,persze ott is hallok néha olyat amivel nemértek egyet de esküszöm fizetnék érte,higy valahogy hozzájuk kerüljön a LaLiga... A sport tvsekhez pont az Mb1 való,az a szint.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 4., szombat 20:45

danianevem írta:
tucsoki írta:...
Elfogultság és hülyeség között van különbség. Farkas Norbert a Barcának szurkol, ez szinte minden közvetlenül/közvetetten érintett meccsén kijön, de ma össze-vissza beszélte a hülyeségeit.

Alvest egyáltalán dicsérni... :fpalm: :lol:
Természetesen van, de sokszor előfordul hogy a kettő egyszerre megy.
nmate írta:Én nem tom amúgy minek foglalkoztok ilyennel, pont így érik el a céljukat. Le kell szarni, nekünk van 10 vagy a viszkaelbarszának?
Ha az a céljuk hogy szánalmasnak tartsam az egész társaságot, akkor valóban, elérték (már sokkal korábban is).

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 4., szombat 20:43

tucsoki írta:...
Elfogultság és hülyeség között van különbség. Farkas Norbert a Barcának szurkol, ez szinte minden közvetlenül/közvetetten érintett meccsén kijön, de ma össze-vissza beszélte a hülyeségeit.

Alvest egyáltalán dicsérni... :fpalm: :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 4., szombat 20:41

Én nem tom amúgy minek foglalkoztok ilyennel, pont így érik el a céljukat. Le kell szarni, nekünk van 10 vagy a viszkaelbarszának?

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 4., szombat 20:37

Visszatérve a múltkori témára, a Sport Tv elfogultságára, ma két gyöngyszemet csíptem el.

Az egyik amikor Alves formáját dicsérte, "még soha nem volt ilyen jó formában", vagy valami ehhez hasonló. A másik még jobb, amikor azt mondta, hogy "statisztikák szerint ő a legjobb a szezonban, de hogy milyen számok szerint arról nincs információ".

Miért kell ez? Miért kell ily módon manipulálni? Legközelebb egy Visca el Barcát is elmondhatnának meccs előtt/közben/végén, úgy lenne az igazi.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 4., szombat 20:34

Szerintem meg annyira szánalmas már, hogy ki mennyi díjat érdemel, és ki a jobb. :mrgreen:

Mindkettő világklasszis, éveken keresztül a világ két legjobb játékosai voltak, és a nevük örökké fennmarad.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 4., szombat 20:26

lehet mondani, hogy silány a felhozatal, de ez a két pali mindig is a legjobbak között lett volna.
statisztikák, rekordok, egyéni címek...magukért beszélnek.

a szépség vagy látvány pedig mind a két játékos játékában megvan, a maga nemében.
messi löbbölései, húzogatásai, zsebkedőnyi területen megoldott szituáció, passzai...
ronaldo dinamikája, cselei (főleg mu korszak), lövőtechnikája....
tehát azt sem lehet mondani, hogy "csak" klose vagy gomez szerű fazonok, akik csak termelnek és mást nem tudnak adni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 4., szombat 20:23

Szerintem nem silány, csak mások a szempontok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 4., szombat 20:20

dzsi91 írta:hogy most ők ennyire jók vagy csak ilyen silány a felhozatal azt mindenki döntse el magában...
Szerintem ez tök egyértelmű. Régen nagyobb zsenik voltak mint a két úriember, és majdnem minden nagy csapatban volt egy ilyen figura (vagy több is). Silány a felhozatal nagyon, rajtuk kívül nincsenek kiemelkedő játékosok.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 4., szombat 20:14

lesliejr írta:
Ez is gond, hogy már mindenki csak Ronaldo-ban és Messi-ben gondolkodik. Más nem is létezik a világon.

Annyira nem tartom ezt gondnak, kicsit olyan ez a két pali mintha egy felnőtt focistát bevágnál az u15-be...hogy most ők ennyire jók vagy csak ilyen silány a felhozatal azt mindenki döntse el magában...itt a gond még mindig a 4-2 én is leszarom az aranylabdát, mindig is leszartam de ez szabja a csőröm, mert igazságtalan és Cr-nek fontos (Messinek is az attól,hogy nem mondja)... valahogy jöjjön fel CR 4-4re és maradjon úgy, úgy lenne igazságos, és mindenki boldog lehetne, válogatottal úgyse nyer egyik se semmit, klubszinten mindent megnyertek többször minden rekordot megdöntenek vagy meg fognak dönteni.Úgy kéne vissza emlékezni erre a korszakra mint egy csodálatos rivalizálásra, de a mai idióta internet társadalom a média meg a sport1 elvitte ezt az egészet a jó-rossz csatájába ahol Cr lett a rossz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. október 4., szombat 20:04

Mindenki ír igazságot a Ronaldo vs Messi témában. Igazából teljesen eldönteni nem lehet a dolgot. De szerintem azon értelmetlen vitázni vagy veszekedni, hogy most melyik mikor kapott vagy kap aranylabdát. Az egy díj, amit úgy adnak ahogy akarnak. Az, hogy az egyiknek eggyel több vagy kevesebb van, lényegtelen. Az aranylabda már rég nem arról szól amiről kellene. Idén nálam Di Maria simán felférne a dobogóra. Jó volt a VB-n, meggyőződésem, ha a döntőben játszik Messi mellett nyernek az Argentinok. A Real-ban meg húzóember volt egész tavasszal. De tuti, hogy az első 3-ba se lesz ott.
Ez is gond, hogy már mindenki csak Ronaldo-ban és Messi-ben gondolkodik. Más nem is létezik a világon.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 4., szombat 19:30

A kedvencem még a Penaldo. Meg hogy sok tizit kapunk. Most ha egyszer mi nem passzoljuk körbe a tizenhatost akkor hát na... Meg hogy Ronaldo dobja magát. Az előzőre is azt mondták nem volt semmi kontakt, de azért a visszajátszáson látszik, hogy a térdét elkapták. OKé, hogy nem annyira de a kontakt meg volt ki az a hülye, aki nem esik el? Ha Messi kap ilyet akkor teljesen jogos büntető és ha belövi akkor minden idők legjobbja. Meg milyen okosan és ügyesen végezte el a büntetőt. Hogy milyen szépen finoman és lágyan behelyezi a kapuba erre csak a legnagyobbak képesek. De ha nálunk kap CR büntetőt már Penaldo meg kamu tizi, mert dobta magát. Mondják ezt úgy, hogy a legnagyobb homorító gép az ő csapatukban játszik. Talán ha Neymar nem a félpályánál dobálná magát, hanem a tizenhatoson talán megenne párat a bíró. Meg ha nem passzolnák körbe a tizenhatost akkor talán ők is több tizit kapnának. Nem szeretem ezt mikor csak azért is bele kell kötni, mikor előbb a saját házuk táján kéne körbenézni. Tisztelet a kivételnek természetesen. Mert vannak azért normális szurkolók. De egyszerűen, ha átnézek a túloldalra hogy csak simán elolvasnám ők mit gondolnak a dolgokról hát idegbeteg leszeeeeeek :-@ :-@ :mrgreen:

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 4., szombat 14:09

Enrique írta:Csabi, ezt egyszer sem hagyod ki. :lol:
az a kisebb baj, a fő probléma, hogy a sport tv-n is ezt hallom mindig

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 4., szombat 13:55

Csabi, ezt egyszer sem hagyod ki. :lol:
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 4., szombat 13:44

Idén amúgy tuti Ronaldo kapja - megérdemelten -, Messinek most tényleg nincs mire adni. Amúgy nem tudom emlékeztek-e, hogy az UEFA év játékosa díj előtt is mindenki itt biztosra vette, hogy nem CR kapja a díjat, hanem Leo..
dehogynem. nagyon sok gólpasszt ad.

gólpassz > gól

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 4., szombat 13:42

dzsi91 írta: 2012-re gondolt.
CR 2012: Bajnoki cím,spanyol szuperkupa,EB elődöntő,Bl elődöntő,rengeteg gól
Messi 2012:Spanyol kupa,rengeteg gól...

2011ben még a trófeák számítottak, mert akkor cé lett az aranycipős, 2012ben viszont már kevésbé volt fontos a trófea, vajon miért?
Hát SZERINTEM a 2011-esnél azért számított valamennyit a nyert kupa is, mert mint láthattad a lenti linkemben kb azonosak voltak az egyéni mutatóik - Messié kicsit jobb amúgy -, és mivel habár már nem a nyert címek számítanak elsősorban, hanem az egyéni eredmények, de "döntetlen esetén" ezekkel döntik el ki nyerjen - mert ugye valakinek kell. 2012-ben viszont Messi lőtt 91 gólt, CR meg 63-at, itt már azért nagyobb a difi, ha Ronaldo vezérletével behúzzák az EB-t, vagy a Bl-t, akkor lehet megkapja, de így az új rendszer fényében érthető szerintem, hogy nem ő kapta.

De hogy számszerűsítsek.
2011:
Messi 59 gól; CR 60 gól - Logikus, hogy figyelembe veszik szerintem a nyert kupákat, mert kb ugyan azt nyújtották.

2012:
Messi 91 gól; CR 63 gól - Azért ez nem olyan szoros, mint az előző évi..

Idén amúgy tuti Ronaldo kapja - megérdemelten -, Messinek most tényleg nincs mire adni. Amúgy nem tudom emlékeztek-e, hogy az UEFA év játékosa díj előtt is mindenki itt biztosra vette, hogy nem CR kapja a díjat, hanem Leo.. :coffee:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 4., szombat 13:06

2012-re gondolt.

2011ben még a trófeák számítottak, mert akkor cé lett az aranycipős, 2012ben viszont már kevésbé volt fontos a trófea, vajon miért?
Lehet, hogy most durva leszek, de lehet ezt csűrni csavarni meg magyarázgatni, de a rendszer akkor is úgy van kialakítva, ami Messinek kedvez. Meghallgatom más véleményét persze nincs is vele gond, ha valaki másképp gondolja. De soha senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről. Tavaly csak azért nem Messi lett az aranylabdás, mert már tényleg felháborodás lett volna belőle. Itt az a kérdés, hogy a FIFA bevállalja-e, hogy ötszörös aranylabdást csinálnak belőle, viszont abból nagyon nagy balhé lenne. De ha megcsinálják majd lehet mondani, hogy hát Messi gólpasszokat ad. És ez a durva az egészben meg az, hogy ennek a Barca szurkolók tudnak örülni és elhiszik, hogy nem korrupt a rendszer. Jah, vagyis tudják, hogy korrupt hiszen tavaly odamerték adni CR-nek. De tisztelet a kivételnek. De arról, hogy a rendszer nem Messihez igazodik senki nem fog meggyőzni. Szabályok sincsenek lefektetve mi alapján nézik. Majd most már a gól semmit nem fog érni. Most már a gólpassz a király. Egyedül csak azért nincs 5 aranylabdája Messinek, mert másnap gyújtanák a FIFA székházat.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 4., szombat 12:50

palesz77 írta:
mathers írta: Viszont akkor is volt olyan év mikor CR több rekordot döntött meg gólt lőtt, de Messi még is megkapta mert nyert címet. Most akkor már megint számít a cím. Jah, nem csak az számít ami Messinek kedvez.
Ez melyik év volt? A 2011-es? Csak mert 09-ben még a régi rendszer volt tudtommal, szóval a 6 kupára evidens, hogy Leo kapta, 10-ben CR dobogón se volt, 12-ben meg Messi 91 gólt lőtt, úgyhogy kizárásos alapon ez maradt. Arra az évre meg ilyet találtam, gondolom a naptári évet nézi a gólszámban. De akkor szerintem azért Leo kapta, mert CR-el hasonló számban termeltek, de valahogy választani kellett közülük, és a Bl-t mi akkor megnyertük, ráadásul Messi hathatós segítségével - ellenetek is - ez meg felé billentette a mérleg nyelvét.
2012-re gondolt.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. október 4., szombat 11:43

palesz77 írta:
mathers írta: Viszont akkor is volt olyan év mikor CR több rekordot döntött meg gólt lőtt, de Messi még is megkapta mert nyert címet. Most akkor már megint számít a cím. Jah, nem csak az számít ami Messinek kedvez.
Ez melyik év volt? A 2011-es? Csak mert 09-ben még a régi rendszer volt tudtommal, szóval a 6 kupára evidens, hogy Leo kapta, 10-ben CR dobogón se volt, 12-ben meg Messi 91 gólt lőtt, úgyhogy kizárásos alapon ez maradt. Arra az évre meg ilyet találtam, gondolom a naptári évet nézi a gólszámban. De akkor szerintem azért Leo kapta, mert CR-el hasonló számban termeltek, de valahogy választani kellett közülük, és a Bl-t mi akkor megnyertük, ráadásul Messi hathatós segítségével - ellenetek is - ez meg felé billentette a mérleg nyelvét.

Na mindegy, ez csak szemet szúrt hirtelen, igazából én az Aranylabdát túlhypeolt dolognak tartom, nem is értem miért foglalkoztok vele ennyit - tudomtudom, Messinek 4 van, CR-nek 2, de akkor se értem.. -, de hát ez úgy érzem marad már így.
Szerintem meg nem is nagyon érdemes összehasonlítani őket már csak azért sem mert Messi az utóbbi időben középcsatárt játszott addig CR a szélen volt. Meg érdemes még kitérni a két csapat különböző taktikájára is. Amúgy erre az aranylabda kérdése Mou mondta meg régen a tuttit.... ha mindkét játékos ugyanolyan jó akkor az egyiknek miért van több lasztija...

Vissza: