Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Semmi meglepő nincs ebben. Javarészt itt is ugyanaz szokott menni Messivel kapcsolatban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
egyszerűen hihetetlen kíváncsi voltam hogy a másik oldalon mit írnak C-ről.
hát óriási.
Ronaldo most elkezdte úgy lőni a gólokat,mint amikor Messi csúcsformában van(már ez is csodás )
aztán erre jött a kontra,hogy azért nem kell hasra esni tőle,mert ronaldo csak bepofozza a labdákat,illetve berugdossa a tiziket,messi meg 5-6 embert cselezett ki aztán elfektette a kapust.
hát óriási.
Ronaldo most elkezdte úgy lőni a gólokat,mint amikor Messi csúcsformában van(már ez is csodás )
aztán erre jött a kontra,hogy azért nem kell hasra esni tőle,mert ronaldo csak bepofozza a labdákat,illetve berugdossa a tiziket,messi meg 5-6 embert cselezett ki aztán elfektette a kapust.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
kár volt megnézni. balf. higuain khedira azért nem kis szólót nyomott le, és a befejezés sem lett volna béna külsővel ,csak hát amúgy ha jól emlékszem, ezen nyertünk 2-1-re, nem? mert akkor még mindig a jobbik eset, minthogy ki is kaptunk volna, ahogy szoktuk ...itt a visszavágó
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
igen. Az őszi klasszikus volt. A szuperkupában vezettetek 3-1-re, és onnan lett 3-2. A visszvágó meg 2-1.petiamadridista írta:nem éppen. ez bajnoki meccs volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
nem éppen. ez bajnoki meccs volt.Emlékeim szerint ha ez bemegy, akkor miénk a Szuperkupa.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Az ilyesmiket hajlamosak elfelejteni a kollegakpheco írta:itt a visszavágó Akkor Higu az 5 ziccerből 2-t is berúgott volna Mai napig idegesít ez a meccs, simán kitömhettük volna a Barcát...palesz77 írta:Én azért itt is izgultam volna a helyetekben.. Emlékeim szerint ha ez bemegy, akkor miénk a Szuperkupa.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
suarezt azért még nem számolnám ide.A Barca játszani fogja amit tud, mi se csak bekkelni fogunk. Neymar nagyon jól játszik ebben a szezonban, Messi ő Messi, jön hozzájuk még egy Suárez, hát nem leszek nyugodt.
ha pályára is lép, ez lesz a legelső meccse, összeszokottság még nuku és durván meccshiányos állapotban lehet.
mondjuk az elég sorsszerű lenne, ha bejönne a második félidőben csereként, és ő döntene.
nagyon félek a meccstől, az, hogy valamivel jobb a védelmünk, mint tavaly, nem jelenti azt is, hogy már jó.
ha én döntenék, valahogy így küldeném ki a csapatot :
bravo - alba,mathieu,bartra,adriano - mascherano,busquets,rakitic - iniesta,neymar,messi
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
2:04-től Khedira szólóóóóó!!!!itt a visszavágó Akkor Higu az 5 ziccerből 2-t is berúgott volna Mai napig idegesít ez a meccs, simán kitömhettük volna a Barcát...
BRUTÁL ! ! !
Életében 3-szor csinált ilyet! Először,utoljára,meg soha többet !!!
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
büdös higuain, darabokratörném az utolsó csontjáig,pfejj mocskos szerencsétlenpheco írta:itt a visszavágó Akkor Higu az 5 ziccerből 2-t is berúgott volna Mai napig idegesít ez a meccs, simán kitömhettük volna a Barcát...palesz77 írta:Én azért itt is izgultam volna a helyetekben.. Emlékeim szerint ha ez bemegy, akkor miénk a Szuperkupa.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
itt a visszavágó Akkor Higu az 5 ziccerből 2-t is berúgott volna Mai napig idegesít ez a meccs, simán kitömhettük volna a Barcát...palesz77 írta:Én azért itt is izgultam volna a helyetekben.. Emlékeim szerint ha ez bemegy, akkor miénk a Szuperkupa.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én azért itt is izgultam volna a helyetekben.. Emlékeim szerint ha ez bemegy, akkor miénk a Szuperkupa.pheco írta:Szerencse mindig a Barca mellett áll. Utóbbi évekből egyetlen szituáció ugrik be, amikor a szerencse velünk volt, még pedig a tavalyi kupa döntőn Neymar kapufája az utolsó percekben. De egyébként mindig mi rúgjuk a kapufákat(Özil, Higuain, Benzema 2 is, Pepe, Ronaldo hirtelen így ennyi ugrik be) Plusz ugye a visszapattanó labdák, bár Messinél ezt megszokhattuk már.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
tegyük hozzá, azért ott voltak fejben gyenge emberek, akik sok-sok pénzért el lettek adva és a helyükre még több pénzért érkeztek mások, akiktől ha csúcs játékot nem is várok majd a barca ellen,de azt igen, hogy beverjék a ziccert.pheco írta:Szerencse mindig a Barca mellett áll. Utóbbi évekből egyetlen szituáció ugrik be, amikor a szerencse velünk volt, még pedig a tavalyi kupa döntőn Neymar kapufája az utolsó percekben. De egyébként mindig mi rúgjuk a kapufákat(Özil, Higuain, Benzema 2 is, Pepe, Ronaldo hirtelen így ennyi ugrik be) Plusz ugye a visszapattanó labdák, bár Messinél ezt megszokhattuk már.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerencse mindig a Barca mellett áll. Utóbbi évekből egyetlen szituáció ugrik be, amikor a szerencse velünk volt, még pedig a tavalyi kupa döntőn Neymar kapufája az utolsó percekben. De egyébként mindig mi rúgjuk a kapufákat(Özil, Higuain, Benzema 2 is, Pepe, Ronaldo hirtelen így ennyi ugrik be) Plusz ugye a visszapattanó labdák, bár Messinél ezt megszokhattuk már.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
attól tartok majd, bár ne legyen igazam, hogy ott majd megint az lesz, hogy CR hozza magát csak elöl, Benzema eltűnik, Bale gödörben lesz, náluk meg Neymar és Messi összeállt már..de van még addig, ne legyen igazamhunmadridista írta:Egy El Clasico-n soha nem a statisztika, meg az előzetes odds-ok játszanak...hanem az aktuális napi forma, lelki állapot, szerencse stb....ezek a meccsek mindig 3 esélyesek...lehetetlen megjósolni...én mondjuk egy gólzáporos adok-kapokra számítok majd...
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Igen, sajnos az is egy olyan tényező amit bele kell kalkulálni...kár érte...Toti írta: na meg a bíró.
na meg a bíró.hunmadridista írta:Egy El Clasico-n soha nem a statisztika, meg az előzetes odds-ok játszanak...hanem az aktuális napi forma, lelki állapot, szerencse stb....ezek a meccsek mindig 3 esélyesek...lehetetlen megjósolni...én mondjuk egy gólzáporos adok-kapokra számítok majd...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Egy El Clasico-n soha nem a statisztika, meg az előzetes odds-ok játszanak...hanem az aktuális napi forma, lelki állapot, szerencse stb....ezek a meccsek mindig 3 esélyesek...lehetetlen megjósolni...én mondjuk egy gólzáporos adok-kapokra számítok majd...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csak azt mindenki elfelejti, hogy tavaly is így indultunk neki, hogy "hát a védelmük kalap kaki, verünk nekik 3-mat, vagy simán nyerünk...", aztán tudjuk, hogy mi lett a végeredmény. Én félek a meccstől, mert Benzema még mindig nem lövi be a saját helyzeteit, Bale katasztrófa meccsek óta, CR-ben lehet egyedül bízni, hogy ver nekik egyet legalább.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
a BBC-ből mi itt már eladtunk kettőt.KAG írta:miro írta:
suarez még egy percet sem játszott,de már be kell tőlük szarni,és sokkal jobb a támadó hármasuk mint a miénk..
láthattuk a psg ellen hogy milyen csodálatos a védekezésük,erről ennyit.
Mindig ez megy, ez a madridista lét eleme
Tavaly 97 gólt szereztek csak hárman... emberek!! Attól, hogy most nincsenek formában(kivéve a Gépet ) azért focizni még nem felejtettek el.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
miro írta:adamzz írta:hozzájuk még egy Suárez, hát nem leszek nyugodt. A mi BBC-nk ehhez a hármashoz képest jóval szerényebb minőségben.
suarez még egy percet sem játszott,de már be kell tőlük szarni,és sokkal jobb a támadó hármasuk mint a miénk..
láthattuk a psg ellen hogy milyen csodálatos a védekezésük,erről ennyit.
Mindig ez megy, ez a madridista lét eleme
Tavaly 97 gólt szereztek csak hárman... emberek!! Attól, hogy most nincsenek formában(kivéve a Gépet ) azért focizni még nem felejtettek el.
ZIDANE