Szerencsejátékok
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
Re: Szerencsejátékok
Mar megint letiltottak a bwint?
akkor még egy real madrid sikert a végére.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
erre az utolsó 15 percben vernek 4-et.. (eddig)Toti írta:azért a sok nevetség eredmény után, még vasárnap estére is marad egy úgynézki.
benfica
pedig már én is dobtam volna ki lassan a szelvényt, főleg hogy hendiben voltak.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Nekem az Udine vitte el... 93. percben kapott az ellenfél egy tizit, így döntetlen lett.Toti írta:azért a sok nevetség eredmény után, még vasárnap estére is marad egy úgynézki.
benfica
500 - 12.000 lett volna, de a lényeg hogy nem voltam ideges...
13
azért a sok nevetség eredmény után, még vasárnap estére is marad egy úgynézki.
benfica
benfica
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ctrl+Alt+Balra nyíl
csak, hogy megkíméljem mindenki nyaki izomzatát
udinese engem is megszívatott.
tuti, h bunda volt.
cesenának kaput eltalált lövése sem nagyon volt a meccsen, majd a 92.percben kapnak egy büntetőt. hihető.
persze a fél sportfogadói világ rakta az udineset.
ja és olasz bajnokság.
azt nekem senki nem fogja bemesélni, h ez nem bunda.
tuti, h bunda volt.
cesenának kaput eltalált lövése sem nagyon volt a meccsen, majd a 92.percben kapnak egy büntetőt. hihető.
persze a fél sportfogadói világ rakta az udineset.
ja és olasz bajnokság.
azt nekem senki nem fogja bemesélni, h ez nem bunda.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
fiore írta:93. percben megy el a mix, köszi Udinese.
nekem is ez viszi eddig...mu,malaga,sevilla,lazio,chelsea jöttek, még este kellett volna real hazai,meg MTK győzelem...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Dortmund, Leverkusen, Nottingham, Celtic, Udinese Megint jó hétvége volt.
A Dortmund nekem is vitte, persze a többi jött, akárcsak 2 hete szerdán, mikor a Stuttgart-al ikszeltek.
Ilyenkor van az, hogy nemtom merjek-e ellenük tenni, vagy megszakítják végre a rossz sorozatot?
Ilyenkor van az, hogy nemtom merjek-e ellenük tenni, vagy megszakítják végre a rossz sorozatot?
1-2 hete volt ilyen a hétközi fordulóban talán, 0-2ről visszajöttek 2-2re, aztán a hajrában meccslabdájuk is volt a győzelemhez, de persze kimaradt.mila írta:1-1 lesz majd a 88. percben, h pár percig még reménykedj, és amikor lefújják akkor öregedjél vagy 5 évet.
Én akkor fogadtam rájuk idén utoljára.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Persze, 6 forduló után csak úgy fel szokták adni a csapatok.
A bajnokságban most gödörben vannak, előfordul az ilyen. Plusz ne feledjük, több kulcsjátékosuk sérült (pl. Reus, Gündogan, Blasyczqwwgwcwki), és 1-2 éven belül vesztettek el olyan játékosokat akik bármelyik csapatban kezdők lehetnének (Götze, Lewa). Sajnos csak félmegoldásokkal tudták pótolni őket. Nyilván elfogadtak volna ők egy Falcao-t, Di Maria-t, ha olyan gazdasági helyzetben lenne a klub mint a szűk elit, de nincsenek, nagyon messze állnak tőle. Klopp remek dolgokat vitt végbe velük az elmúlt években, viszont azt is látni kell, hogy nagyon ritkán ér el csapat ekkora teljesítményt ennyire kevés "befektetésből" (Mourinho Portoja ugrik be hirtelen), és ebből kifolyólag előbb-utóbb nem fogják tudni tartani a "legmagasabb" szintet. Nem lepődnék meg ha az idei év német meglepetés csapata a Schalke lenne.
A bajnokságban most gödörben vannak, előfordul az ilyen. Plusz ne feledjük, több kulcsjátékosuk sérült (pl. Reus, Gündogan, Blasyczqwwgwcwki), és 1-2 éven belül vesztettek el olyan játékosokat akik bármelyik csapatban kezdők lehetnének (Götze, Lewa). Sajnos csak félmegoldásokkal tudták pótolni őket. Nyilván elfogadtak volna ők egy Falcao-t, Di Maria-t, ha olyan gazdasági helyzetben lenne a klub mint a szűk elit, de nincsenek, nagyon messze állnak tőle. Klopp remek dolgokat vitt végbe velük az elmúlt években, viszont azt is látni kell, hogy nagyon ritkán ér el csapat ekkora teljesítményt ennyire kevés "befektetésből" (Mourinho Portoja ugrik be hirtelen), és ebből kifolyólag előbb-utóbb nem fogják tudni tartani a "legmagasabb" szintet. Nem lepődnék meg ha az idei év német meglepetés csapata a Schalke lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
1-1 lesz majd a 88. percben, h pár percig még reménykedj, és amikor lefújják akkor öregedjél vagy 5 évet.
92:48
világvicce emberek.
undorítóak
undorítóak
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A Dortmundnál általános, hogy ha hozzák is, baromi nehezen a bl utáni bajnokit..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Leadták szerintem a bajnokságot, baromi gyengék fordulók óta.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
nem hiszem el ezt a fostalicska dortmundot, nem képesek megverni a tök utolsó hamburgot...
92:48