Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Szerintem meg már a héten bejelentik Ancelottit. Perez hosszù távra tervez és annó már hazta volna Carlót. Valószinű, hogy azik után, hogy Ancelotti kiverte a dilit majd ott marad . Eddig annyi volt a kérdés, hogy Yupp vagy Carló, de mostmár nem kérdés, hogy Anxelotti jön. Capelloval meg nem járnak ők sem rosszul. Igazából vele mi sem jártunk volna rosszul. Nem is igazán értem, hogy nem jött szóba a neve . Tény, hogy Ancelottinak örülök, de fura, hogy hamarabb jött szóba 1 AVB mint Capello
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Matt009 írta:Én nem kövezlek meg. Nem a szívem csücske Capello, de nem rossz edző. Legalább hátul stabilak lennénk, előre meg... eh... hát nem leszünk jobbak Carloval sem.nusser írta:lehet ezért megfogtok kövezni, de én Capellon is elgondolkodnék...szerintem marha jó edző, és ha olyan kerete van, ahol vannak játszó focisták akkor szép focit játszat. + nála a küzdés és motiváció elsődleges.
Jó persze, azok után hogy kétszer lett bajnok és kétszer zavarták el nem hiszem, hogy jönne
Két év, 2 bajnoki cím. A 96/97-es csapata kifejezetten tetszett, a 06/07-es csapata meg finoman szólva sem volt zsenikkel teletűzdelve,mégis bajnok lett egy nem akármilyen tavaszt produkálva. A Fenomén érdemi karrierjének akkor már vége volt. Én sem hiszem amúgy, hogy harmadjára is visszajönne oda, ahol kétszer is csak egy évet volt, de mondjuk egyik alkalommal sem Perez volt a főnök. De mindegy amúgy, Ancelotti lesz ebből, aki szintén nem egy rossz választás.
Perez maga sem tudja mit akar. Összeszedhetné már magát.
-
Állítólag Perez elmondta, hogy nem lesz edző ezen a héten bejelentve, sőt nem zárta ki, hogy Zidane lesz/lenne az edző jövőre.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én nem kövezlek meg. Nem a szívem csücske Capello, de nem rossz edző. Legalább hátul stabilak lennénk, előre meg... eh... hát nem leszünk jobbak Carloval sem.nusser írta:lehet ezért megfogtok kövezni, de én Capellon is elgondolkodnék...szerintem marha jó edző, és ha olyan kerete van, ahol vannak játszó focisták akkor szép focit játszat. + nála a küzdés és motiváció elsődleges.
Jó persze, azok után hogy kétszer lett bajnok és kétszer zavarták el nem hiszem, hogy jönne
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
- Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1
lehet ezért megfogtok kövezni, de én Capellon is elgondolkodnék...szerintem marha jó edző, és ha olyan kerete van, ahol vannak játszó focisták akkor szép focit játszat. + nála a küzdés és motiváció elsődleges.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Nekik sem vezeregyenisegnek kene lenni,mar eleg lenne az ha kicsit jobban odatennek magukat,nem lennenek tatottszajuak es helyzetben bevernék,mint lo a lonak...Addig, amíg CR a csapatban van, addig nem is lesz más vezéregyéniség.
13
Addig, amíg CR a csapatban van, addig nem is lesz más vezéregyéniség. A támadószekcióban legalábbis biztosan nem.madridronie írta:
Természetesen van igazság abban, amit mondasz; és valóban nem létszükséglet a BL. címhez Top 2-es játékos, de ... 1) hátrányt biztos nem jelent, 2) a fenti csapatokban is voltak, vannak húzóemberek, klasszisok vezérek; akik meccseket döntöttek el (jelen pillanatban nálunk rajta kívül hányat tudsz mondani???), 3) arra látok jelenleg a legkisebb esélyt (főleg a mostani szezon után szállt el ez az illúzióm), hogy mi csapatként leszünk rövid időn belül nagyon erősek, mert ahhoz előbb tényleg CSAPAT kell, amíg ennek a szikráját, halvány jelét nem látom (illetve a kézzelfogható alternatívákat), addig egyszerűen nem tudok egyetérteni azokkal, akik most lazán eladósorba tennék a csapat (elmúlt 8-10 évének) legnagyobb értékét! Miközben a legnagyobb riválisaink évről-évre klasszisokkal, a legnagyobb tehetségekkel erősödnek megtartva az aktuális ászaikat is, mi úgy néz ki az értékeinket sem vagyunk képesek megtartani, azért ez sok mindent elárul ......
CR egyéniségéből adódóan elnyom mindenkit, rá épül a taktika, ő van a középpontban, nincsen "beugró", csak másodhegedűsök. Benzema egy más csapatban lazán vezér lenne, de itt semmi szinte, Özil szintén. Messi amúgy ugyanez, egy addig világklasszis (2010 körül egyértelműen Top5-ös csatár volt) David Villát nullázott le szinte maga mellett, illetve egy hatalmas tehetség Alexis Sánchezt.
Addig, amíg CR a Realban van, addig ne várjál nagybetűs csapatot, addig Ronaldóra fog épülni a játék, nem lesz más vezér, kiemelkedő húzóember. Lesz CR meg a csicskái. Ez nem új keletű, ugyanezt láthattuk a MU-ban és a válogatottban is. CR mindenkit elnyomott, az ő képességeinek érvényesüléséhez az kellett, hogy a többiek vállaljanak sokkal több robotolást, melózást, "szűnjön meg az egyéniségük". Hogy az isteni CR azt csinálhassa, amit akar.
Ha CR távozna, akkor lehetne ez egy CSAPAT. Addig ez lesz, ami látható volt az elmúlt 4 évben. Jöhet bárki más, ez a játékstílus addig nem fog változni, amíg CR itt van.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Úgy látszik, hogy megnyílhat az út Ancelotti előtt Madridba, ugyanis Capello szívesen átvenné a PSG trenírozását, ha a párizsi klub vezetői is úgy gondolják.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Hoznám mindkettőt összesen 30-35-ért. Főleg ha nem jön össze Bél. De többet nem adnék ki rájuk, ennyiért viszont nem adnák őket, úgyhogy nem jönnek. Ez ilyen egyszerű.RealMadridFanatic írta:Na, mi lesz most itt a fórumon?!
A Marca szerint Mou nem számol Torres-szel és Matával, megfelelő ajánlat esetén távozhatnak.
Remélem nem jön Mata.
Flame on.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Talán egy picit erős túlzás, na meg persze kérdés, hogy kinek mi a középszint, de .... --> a spanyol bajnoki 2. hely garantált, ahogy papíron a spanyol Kupában is csupán egy komoly ellenfelünk van (persze ez önmagában még semmire nem garancia, lsd. idei év), na de a BL. az már más tészta --> ott CR7 és Benzema nélkül nem tudom hol lettünk volna az elmúlt 3-4 évben is, az idei kiírásról már nem is beszélve?!!?hanem azokera akik szerint vissza sullyednenk egy kozepszintre.
Szóval OK; egyetértek véled, CR7 után is lesz, van élet és nem fog megállni a világ a távozásával; csak még mielőtt távozik, azokat az általad említett dolgokat (jó edző, koncepció, erős kp. és ideillő, tehetséges támadókat) szeretném itt látni, biztosítva érezni és kézzelfoghatóvá tenni, mert ebben az egyszerűnek tűnő történetben és meseszerű forgatókönyvben nekem egyelőre túl sok a HA (és ezt tényleg mindenféle bunkóság, irónia, rosszindulat nélkül mondom)!Kell egy jo koncepcio egy jo edzovel, eros kp-val(Modric,Gundogan,Veratti) es par uj tehetseges tamdoval(Bale+Lucas), nem hinnem, h kozep csapatta fejlodnenk.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen,passzoljuk le Ronaldot,aztán ha ver nekünk 3-at a BL-be,meg lehet majd nyafogni,hogy Perez hogy lehetett olyan lúzer hogy eladta...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RealMadridFanatic
Na, mi lesz most itt a fórumon?!
A Marca szerint Mou nem számol Torres-szel és Matával, megfelelő ajánlat esetén távozhatnak.
Remélem nem jön Mata.
Flame on.
Remélem nem jön Mata.
Flame on.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- mocsok
szerintem kicsit nagyobb célokat tűztek ki, mint hogy beérjék egy karankával.Géci írta:Arra amúgy senki sem gondolt, hogy Karankát adnánk Ancelottiért?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Arra amúgy senki sem gondolt, hogy Karankát adnánk Ancelottiért?
Szerintem elfogadható ötlet lenne báár nem tom. Lehet nem lenne rossz, ha maradna, mivel Josétól 3 évet alatt a koszon kivül gondolom ragadt rá más is ...
Szerintem ezen lényegtelen agyalni. Komolyan szerintetek edző nélkül marad 1 PSG aminél akkora a tőke, hogy az már már szánalmas!? Elengedik Ancelottit fizetünk érte szerintem, de elengedik és ahogy mi megszereztük őt, ugyanúgy ők is szereznek majd. Bár ahogy olvastam Khelafi vagy ki az isten Wengerrel van megáldva ...
Amúgy a Spurs is alkot, ahogy olvasgatom a napokban a transfereket. Vetik a hálókat rendesen kifelé. Bizom benne úgy vannak vele, hogy lesz miből
Szerintem elfogadható ötlet lenne báár nem tom. Lehet nem lenne rossz, ha maradna, mivel Josétól 3 évet alatt a koszon kivül gondolom ragadt rá más is ...
Szerintem ezen lényegtelen agyalni. Komolyan szerintetek edző nélkül marad 1 PSG aminél akkora a tőke, hogy az már már szánalmas!? Elengedik Ancelottit fizetünk érte szerintem, de elengedik és ahogy mi megszereztük őt, ugyanúgy ők is szereznek majd. Bár ahogy olvastam Khelafi vagy ki az isten Wengerrel van megáldva ...
Amúgy a Spurs is alkot, ahogy olvasgatom a napokban a transfereket. Vetik a hálókat rendesen kifelé. Bizom benne úgy vannak vele, hogy lesz miből
- Galacticos
csak azt remélem hogy nem fogunk várni az igazolásokkal augusztusig. guinness international cupra már teljes kerettel kéne neki vágni. és napokon belül be kéne jelenteni az új edzőt.
ha eljátsszuk tavaly azt amit modriccal akkor az őszünk megint kuka lesz, de lehet az egész szezon is.
a "riválisaink" közben nem tétlenkednek. neymar, navas, götze, moyes...
és igen. most akarok mindent. nem tudok várni.
ha eljátsszuk tavaly azt amit modriccal akkor az őszünk megint kuka lesz, de lehet az egész szezon is.
a "riválisaink" közben nem tétlenkednek. neymar, navas, götze, moyes...
és igen. most akarok mindent. nem tudok várni.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Stadion építésrede mégis hova költsük el
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- ___Samy___
mind mind olyan játékos, akik vagy nem akarnak jönni, vagy a klubjuk nem engedinumberone1 írta:De azert a masik veglet is tulzas. Most nem Morientes v Madridronie hsz-ire gondolok, hanem azokera akik szerint vissza sullyednenk egy kozepszintre. Kell egy jo koncepcio egy jo edzovel, eros kp-val(Modric,Gundogan,Veratti) es par uj tehetseges tamdoval(Bale+Lucas), nem hinnem, h kozep csapatta fejlodnenk.
Verattit es Lucast csak azert irtam, ha esetleg meg iden elengednenk a PSG-hez.
ez csak egy szubjektiv velemeny, ami nem tartalmazza, h mindenaron el akarnam adni CR-t. Ez inkabb tole fuggne.
Ahogy nmate irta, varjuk meg, h mit fog nyilatkozni errol.
egyszerűen olyan kibaszott sovány a piac, hogy nem engedhet meg a csapat akkora luxust, hogy a csapat ászát elengedi, aki mindenki ellen megteremti a különbséget, ráadásul több sebből is vérzik a szerkezet, ez meg éppen nem hiányzik
lehet most kapnánk érte 100-120 millát, de mégis hova költsük el, ha nem tud vagy nem akar senki sem idejönni, aki/akik érdemleges erősítést jelentenének? kenjünk a hajunkra vagy mi? gondolkozzatok már
arról már nem is beszélek, hogy ő még meg sem szólalt az ügyben, de itt már el van "zavarva"
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Anthony írta:Na még egy jó hír: Blanc állítólag a Roma edzője lesz.
Marad Karanka. Faca lesz
Villas-Boas, Laudrup? ...v Stramachoni