Real Madrid vs. Barcelona
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egyébként jobban tartok Alvestől. Lehet akkora flop, mint a ház, de a Real ellen mindig olyan, mint aki vért ivott, bennevan, hogy akaszt megint egy dugót vagy bebőrözi CR-t, aztán 1 évig megint nulla lesz, de ellenünk felszántja a pályát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Barcás, tehát jól.... és ezt viccen kívül írom. Láthattuk, hogy Dani Alves és Alba is miket úsztak meg többször is. Suarezzel sem lesz baj.Géci írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy a spanyol bírókkal hogyan fog kijönni. Ugyebár ez nem a PL...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kit érdekel miért kárognak?Santi írta:Nem félek tőle. A Real-nak mindenkivel fel kell tudni venni a kesztyűt, legyen az Messi, Suarez vagy Kabát Peti. Sőt, inkább még játsszon is, mert ha meg nem fog és nyerünk, majd károghatnak (és fognak is), hogy "csak azért nyertetek, mert ő nem volt, pedig ha játszik Suerez akkor tuti elrak kettőt minimum" és hasonló szövegek.
Ha játszik és úgy nyerünk, akkor az lesz, hogy nincs meccsben, kifogás mindig lesz. Ha kikapunk, mi is találni fogunk kifogást bőven. Legalábbis az elvakultabb réteg.
Egy dolgot remélek, hogy nem a bíró lesz a főszereplő. Azt az egyet nem tudom elviselni, ha a feketerigó foszt meg minket a pontoktól.
Ha a másik csapat fölénk nő, akkor annak látható okai vannak, lehet rajta javítani, befolyásolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
én jobban örülnék ha játszana.
szerintem nem fogja találni a heyét. oké, benne van hogy villani fog egyet, de az a k.csög pedro is állandóan makkol egyet ellenünk, szóval tökmindegy.
szerintem nem fogja találni a heyét. oké, benne van hogy villani fog egyet, de az a k.csög pedro is állandóan makkol egyet ellenünk, szóval tökmindegy.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem félek tőle. A Real-nak mindenkivel fel kell tudni venni a kesztyűt, legyen az Messi, Suarez vagy Kabát Peti. Sőt, inkább még játsszon is, mert ha meg nem fog és nyerünk, majd károghatnak (és fognak is), hogy "csak azért nyertetek, mert ő nem volt, pedig ha játszik Suerez akkor tuti elrak kettőt minimum" és hasonló szövegek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én arra leszek kíváncsi, hogy a spanyol bírókkal hogyan fog kijönni. Ugyebár ez nem a PL...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem is csak csere lesz. En mondjuk nem felek tole, inkabb Messitol es Neymartol tartok, ha mar valakitol kell. (Plusz Ramos rovidzarlataitol, ami az utobbi jopar meccsen jellemzo ra....)'shutterisland írta:pedro képességeinek tudatában, és úgy, hogy meh a szezon elejéhez képest csúnyán visszaesett, simán meg lehetne kockáztatni, de szerintem enrique nem fogja.
a padon viszont ott kellene legyen mindenképpen.
Es mostmar Victor Valdes sincs akire azert altalaban lehetett szamitani.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem is kettős érzéseim vannak.karesz46 írta:Én egy picit tartanák tőle, mert képes bárhonnan golt verni, meghát a Vb n is csak úgy beesett és háát ... de persze az is benne van h össze vissza futkorászna mint a csőr nélküli csirke.'shutterisland írta:picit más :
örülnétek neki, ha suarez kezdene a klasszikuson (összeszokottság hiánya, meccshiány) vagy adna egy kis plusz parát ?
a mai felhozatalt tekintve az egyik legjobb támadó, klasszisokra jellemző villanásokkal, a cilinderből előhúzhat bármit így is, 1 jó megindulás, jó lövés vagy kiharcolt tizenegyes, és máris nyerőember lehet.
a képességei és (vélhetően) játékra éhes, motivált felfogása miatt ez benne van.
másrészről félő, hogy tényleg nem találná a helyét, és láthatatlan lenne, vagy ami még rosszabb, minusz egy ember, ekkora sanszot pedig nem szabad a madrid kezébe adni, mert így is inkább a barca az underdog.
pedro képességeinek tudatában, és úgy, hogy meh a szezon elejéhez képest csúnyán visszaesett, simán meg lehetne kockáztatni, de szerintem enrique nem fogja.
a padon viszont ott kellene legyen mindenképpen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
próbáljon meg Pepébe harapni, utána már csak pépes ételeket fog fogyasztani
amúgy meg nyilván jobb lenne, ha egy pedro vagy az egyik húdenagyon beharangozott csodaifi játszana helyette. de ha már az első hármasból kiemelnék valakit, az meglepő módon Neymar lenne. mostanában kevesebbet foglalkozik a fetrengéssel és többet a focival.
amúgy meg nyilván jobb lenne, ha egy pedro vagy az egyik húdenagyon beharangozott csodaifi játszana helyette. de ha már az első hármasból kiemelnék valakit, az meglepő módon Neymar lenne. mostanában kevesebbet foglalkozik a fetrengéssel és többet a focival.
Nem illik.
Én fosok tőle, kész életveszély a pali.
És kész gólveszély is.
Viccet félretéve, nem örülnék neki, ha játszana, de hát tökmindegy, egyszer úgyis át kell esnie a tűzkeresztségen. Ha Cé formája kitart odáig, akkor meg teljesen mindegy.
És kész gólveszély is.
Viccet félretéve, nem örülnék neki, ha játszana, de hát tökmindegy, egyszer úgyis át kell esnie a tűzkeresztségen. Ha Cé formája kitart odáig, akkor meg teljesen mindegy.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Én egy picit tartanák tőle, mert képes bárhonnan golt verni, meghát a Vb n is csak úgy beesett és háát ... de persze az is benne van h össze vissza futkorászna mint a csőr nélküli csirke.'shutterisland írta:picit más :
örülnétek neki, ha suarez kezdene a klasszikuson (összeszokottság hiánya, meccshiány) vagy adna egy kis plusz parát ?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
picit más :
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nika91127 írta:Nekem aki az elmúlt 15-20év top jobbhátvédei:
Cafú, Zanetti, Lahm,Maicon(egy rövid ideig),Alves(a Sevilla-s és a Barcában első pár évben)...és fuccs. Én rájuk emlékszem.
Utánuk jönnek: Sagnol/Panucci/Gary Neville/Salgado/Sagna(régebben,a mostani már hát...)
Ellenvetés,vélemény?
Es Faubert hol marad????
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
carvajal technikás, rohadtgyors, támadásban is pluszt jelent, tökéletes arra a posztra nekünk.
montoya sosem volt jobb nála, nem véletlen, hogy még most is a kiégett danielalves játszik helyette.
montoya sosem volt jobb nála, nem véletlen, hogy még most is a kiégett danielalves játszik helyette.
- h3x0r
En egyebkent meg is ertem a barcasokat hogy csalodottak Montoya miatt.lesliejr írta:Igazad van. Carvajal egyértelműen Montoya fölé nőtt. Miben? Abban, hogy játszik. Aztán ennyi. Egy középszerű játékos.
Emlekszem tavaly ilyenkor mennyit nevettek azon, hogy leigazoltuk elso szamu JH-nak azt a Carvajalt, aki meg az U21-es EB-t is vegig padozta a barca masodik szamu JH-je mogott. Mi csak annyit mondtuk, hogy majd meglatjuk jovo ilyenkor ki lesz a jobb jatekos. Valami oka csak van annak, hogy Carvajal kezdo hetrol hetre mig Montoya nem. Mert hogy egyik mogott sincs valami hatalmas nagy konkurencia, az is biztos.
Errol eszembe jut, hogy anno hanyszor olvastam azt, hogy Bartra > Varane.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az elkövetkező 10 év legjobb szélsőbekkje Egyébként a vezetőség ad-hoc igazolása Dani Alves helyére, mert minőségi védők nélkül is lehet nyerni kupákat...Csabi írta:kiezadouglas? én erről teljesen lemaradtam.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
utolsó napokban vették, 6 millió euróért Brazíliából, kb. ilyen mindegy-mindegy alaponkiezadouglas? én erről teljesen lemaradtam.
Nekem aki az elmúlt 15-20év top jobbhátvédei:
Cafú, Zanetti, Lahm,Maicon(egy rövid ideig),Alves(a Sevilla-s és a Barcában első pár évben)...és fuccs. Én rájuk emlékszem.
Utánuk jönnek: Sagnol/Panucci/Gary Neville/Salgado/Sagna(régebben,a mostani már hát...)
Ellenvetés,vélemény?
Ellenvetés,vélemény?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Neztem a volt jatekosunkat Fabinhot a Zenit-Monaco meccsen, es szerintem jol tolta. Voltak jo megindulasai, cselei es kemeny belepoi is...es meg csak 21 eves. Azon az egy meccsen amelyen nalunk jatszott azon is eleg igeretesen mozgott.
Felepitese jo, eros es gyors jatekos. A mai felhozatalban meg lehetne belole vmi.
Felepitese jo, eros es gyors jatekos. A mai felhozatalban meg lehetne belole vmi.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK