FIFA
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: FIFA
Aki 360-on jatszii jeloljon: GruimmjowGOD
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
http://konzolszerviz.com/mocsok írta: Kene flash az xboxra, hol csinaljak meg legolcsobban?
Ha pesti vagy akkor szerintem ez a legjobb. 10.kerületben van az irodájuk.
valaki tudna irni pár szót h milyen 360-ra? meg akarom venni a FUT miatt de ha nem olyan jó akkor kiirom inkább.
hali,
valaki PS3-n tolná akkor ezen elér grofs07
valaki PS3-n tolná akkor ezen elér grofs07
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
ikelemen5 az accom. Szívesen tolnék néha pár meccsetBLaZE írta:Valaki Ps3, aki nem Ferni?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Nekem egy Real - Olasz hibridem van Ibarboval az élen Nah meg persze J. Martinez. Elég beteg párosferni írta:én is szeretlekBLaZE írta:Valaki Ps3, aki nem Ferni?
amúgy most ezzel nyomulok UTban
Chikhaoui.... elképesztő a pali
http://www.futhead.com/15/squads/3077190/
halálomig madridista leszek
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ramos, Isco, Modric
Sziasztok! Tudnátok segíteni Game Face ügyben? Csináltam GameFace accountot de mikor belépek fifába (PS3) hogy megcsináljam a játékosomat és letöltsem hozzá a cuccot, azt írja ki hogy még mindig nincs accom.. + a "game face használata" opció is offolva van, és nem is tudom állítani mert "lockolva" van.. lehetséges hogy ez a lehetőség ki van véve az előző generációs konzolokról? bár reménykedek benne hogy csak én vagyok a béna
Az jó! köszi
Azt gondoltam, hogy semmit nem fog már fejlődni az előző generációs konzolokon
Azt gondoltam, hogy semmit nem fog már fejlődni az előző generációs konzolokon
Köszi
Akkor nem kezd el a 14el játszani, beszerzem a 15öt
Akkor nem kezd el a 14el játszani, beszerzem a 15öt
van vmicske fejlődés, tehát nem kap az ember egy 14et átnevezve.wxyz írta: Viszont, ha tudsz ps3as véleményt írni, akkor nekem leírhatnád
Elvileg ugyanaz a két verzió
next gen-en biztos jobb lenne, de ha nagyon szereted a fifát érdemes megvenni.
nekem tetszik.
Viszont, ha tudsz ps3as véleményt írni, akkor nekem leírhatnádferni írta:én is szeretlekBLaZE írta:Valaki Ps3, aki nem Ferni?
Elvileg ugyanaz a két verzió
én is szeretlekBLaZE írta:Valaki Ps3, aki nem Ferni?
Valakitől xbox360as fifa 15 vélemény? Van valami fejlődés az előzőhöz képest?
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Aki esetleg érdekel esténként elég sűrűn játszunk hárman, négyen és szívesen látunk még embereket.. [2on2/Be a Pro/Ultimate Team]
Platform: PC
Origin ID-m: h0p_deni
Platform: PC
Origin ID-m: h0p_deni
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszi a válaszodat!
Nem volt angol órám az általános és a középiskolában sem, magánúton pedig nem foglalkoztam vele semmilyen szinten. Természetesen a kommentátor annyira nem zavar, hogy nem a sablon lesz, de azért örültem volna, ha a szövegek magyarul vannak, élvezetesebb, főleg a Menedzser mód, és a Képességjátékokhoz is kell néha a felirat...
Nem volt angol órám az általános és a középiskolában sem, magánúton pedig nem foglalkoztam vele semmilyen szinten. Természetesen a kommentátor annyira nem zavar, hogy nem a sablon lesz, de azért örültem volna, ha a szövegek magyarul vannak, élvezetesebb, főleg a Menedzser mód, és a Képességjátékokhoz is kell néha a felirat...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez most komoly? Faragó ricsitől már a Sport tv-n is hánynom kell, nemhogy játék közben hallgassam, 2014ben meg már csak tudunk annyit angolul, hogy egy focis játékkal elbírjunk.A FIFA magyarítása igénytelen a magyar komment gyenge és 4 éve nem lett frissítve...Amíg hajdúék a még mindig a Barcát szopják addig az angol kommentátor a decimáról papol nekem meccs közben. Most ezt nem támadásként írtam,csak meglep,hogy valaki ezért az ocsmány magyarításért nem veszi meg,ha nem tetszik a játék a fizika ,grafika akkor ok, de a magyarítás miatt...hááát.lordgabi írta:Most ért el hozzám, hogy PC-re nem lesz magyar nyelv, sem kommentár (így már tuti, hogy idén sem veszem meg)...
Tört verzió még nincs amiket találsz neten az a csupasz játék Crack nélkül, érdemes letölteni,hogyha megjelenik a törés akkor csak azt kell majd letölteni.
A játék maga nekem nagyon bejön megérte azt a 10 rugót, 1 évig kibírja nálam.Arra viszont kíváncsi vagyok hány generáció váltás kell még ahhoz,hogy a kurva edzőket is megcsinálják már normálisan, már mindenki faszán kivan dolgozva a labdaszedőtől a kamerás emberig, de hogy a menedzsereket miért olyan nehéz belenyomni a játékba úgy mint a vb-eb kiadásokban az számomra érthetetlen...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Most ért el hozzám, hogy PC-re nem lesz magyar nyelv, sem kommentár (így már tuti, hogy idén sem veszem meg)...
Amúgy kidobott néhány verziót a kereső (FIFA 15 PC, tört verzió), csak nagyon gyenge a netem, van 9 és 15 GB-os verzió is, ha talán valaki teszteli az egyiket, akkor mindenképp értesítsen róla, hogy működik-e a cuccos, köszi!
Amúgy kidobott néhány verziót a kereső (FIFA 15 PC, tört verzió), csak nagyon gyenge a netem, van 9 és 15 GB-os verzió is, ha talán valaki teszteli az egyiket, akkor mindenképp értesítsen róla, hogy működik-e a cuccos, köszi!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.