Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A DIS lehet, hogy feljelenti a Barcát a Fifánál a Neymar biznisz miatt.
Így vagy úgy, de még pár milliót ki kell adnia a katalánoknak a legújabb saját nevelés miatt, hogy befogják az "éhes" szájakat.
Így vagy úgy, de még pár milliót ki kell adnia a katalánoknak a legújabb saját nevelés miatt, hogy befogják az "éhes" szájakat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mert felhúz maga köré egy gránátvöröskék színű vájok falat mikor kedvenccsapatotválaszt magának, amit a büdös életbe nem tudsz áttörni.R.M.C.F írta:él a kis világában ahol AZT HISZI minden körülöttük forog.
Shuttert tisztelem, becsülöm. Komolyan írom. Öröm olvasni az írásait, mert normális "hangnemben", nem túlzóan, tényeket nézve, minden elfogultságot mellőzve ír véleményt, vagy hozzászólást, mindezt maximális korrektséggel. Rajta kívül is van pár teljesen normális szurkoló, az ellen oldalt képviselve.
De sajnos, rendszeresen felbukkannak az olyanok, akik folyton okoskodnak, vért szívnak, konok felfogással ugranak neked, és piócáskodva kergetik saját, kavargó képzeletük szülötteit.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
...ez kimaradt belőle....él a kis világában ahol AZT HISZI minden körülöttük forog.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
minek írod le neki mégegyszer? ha nem érti, akkor nem érti nincs ebben semmi meglepő. a legszomorúbb az hogy nem is akarja érteni. él a kis világában ahol minden körülöttük forog.realbeckham írta:Ha normálisan tudnád értelmezni azt, amit először írtam(nem neked) és amire te rá savanyú szőlőztél, akkor rájönnél magadtól is arra, hogy baromságokat kreálsz. Shutter, kiírt egy irreális rajongószámot, mely másodpercenként sci-fi be illő nagyságokkal gyarapszik, amit aztán 1ó elteltével saját szemmel is megnéztem, pusztán, ahogy Írtam is kíváncsiságból, mert röhej. Ezek alapján jött ki neked később, és most, hogy nekem savanyú a szőlő, mert hozzátok ment a tarajos, és nem ide, illetve hogy csalódott vagyok. Hab a tortán a mostani, miszerint ez valóban így van, igazad van, hazudtam, mert máskülömben miért nézném meg a profilját a FBon.Tarack írta:
Ha leszarnád a brazilt nem nézegetnéd a facebookon hányan kattintanak arra a szerencsétlenre. Én pl. Mourinhot szarom le ennek okán sosem néztem meg fent ven-e a közösségi oldalon és hány barátja van...............
Megpróbáltam még egyszer, talán egyszerűbben leírni, remélem így átjutott!
ezzel egyetértek. de nem rád gondoltam.mahitoo(Henke) írta:És idegenben vagyunk, ezt tessék tiszteletben tartani.
én tegnap megnéztem hogy alves hány éves. akkor most savanyú a szőlő hogy nem ide jött?Tarack írta:Ha leszarnád a brazilt nem nézegetnéd a facebookon hányan kattintanak arra a szerencsétlenre.
- realbeckham
Ha normálisan tudnád értelmezni azt, amit először írtam(nem neked) és amire te rá savanyú szőlőztél, akkor rájönnél magadtól is arra, hogy baromságokat kreálsz. Shutter, kiírt egy irreális rajongószámot, mely másodpercenként sci-fi be illő nagyságokkal gyarapszik, amit aztán 1ó elteltével saját szemmel is megnéztem, pusztán, ahogy Írtam is kíváncsiságból, mert röhej. Ezek alapján jött ki neked később, és most, hogy nekem savanyú a szőlő, mert hozzátok ment a tarajos, és nem ide, illetve hogy csalódott vagyok. Hab a tortán a mostani, miszerint ez valóban így van, igazad van, hazudtam, mert máskülömben miért nézném meg a profilját a FBon.Tarack írta:
Ha leszarnád a brazilt nem nézegetnéd a facebookon hányan kattintanak arra a szerencsétlenre. Én pl. Mourinhot szarom le ennek okán sosem néztem meg fent ven-e a közösségi oldalon és hány barátja van...............
Megpróbáltam még egyszer, talán egyszerűbben leírni, remélem így átjutott!
- Tarack
- Kedvenc játékosaid: Burucs György, Fülöp Laci
- Kedvenc csapatod: Kunágotai TE
Ha leszarnád a brazilt nem nézegetnéd a facebookon hányan kattintanak arra a szerencsétlenre. Én pl. Mourinhot szarom le ennek okán sosem néztem meg fent ven-e a közösségi oldalon és hány barátja van...............realbeckham írta: Azért te eléggé el vagy varázsolva. Ha tudnád, hányszor leírtam már, hogy leszarom a Brazilt...
- realbeckham
Az!Tarack írta: Nem maradi vagy csak csalódott Madrid szurkoló akinek savanyú a szőlő.
Azért te eléggé el vagy varázsolva. Ha tudnád, hányszor leírtam már, hogy leszarom a Brazilt....soha nem őt preferáltam, sem itt, sem a régi oldalon, hanem a Wales it.
Szimpatikus, hogy jobban tudod mit érzek, mint én, saját magam. Tarack...
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
'shutterisland írta:idegenben jó a taccs' is.És idegenben vagyunk, ezt tessék tiszteletben tartani.
egyébként neymar esetében szerintem legalább 10-12 meccs biztos kell, mire átszokik az európai fociba.
szóval pölö az atma elleni 2 meccsen még (ha ezzel nyílik a szezon) megelégednék azzal, ha nem rúgnák le.
a taccs az nem a bedobás?
hát Godinéktól joggal félted.kíváncsi leszek mit hoz majd Barcelonaba,kicsit felemás érzéseim vannak,brazil szempontból remélem beválik és klasszis lesz,de még is csak a Barcaba van
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
ez hülyeség. legtöbbünknek az fáj, hogy az x millió lájkolóból, 100 ezer látta játszani. (mielőtt betalálna valaki, csak írtam egy számot, nem wikipédia, nem vagyok raisen). ilyen tetemes lájkgyűlést én akkor láttam, amikor Varane-nak köszönhetően el lett picsázva a barcelona, na akkor este jócskán megugrott a lájkolók száma, ami szerintem nem véletlen. és nem is egy a kettő...Nem maradi vagy csak csalódott Madrid szurkoló akinek savanyú a szőlő. Ha a fővárosi csapatba igazolt volna szerintem nem éreznéd annyira "vicces, szánalmas, bosszantó és gusztustalan" !
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
idegenben jó a taccs' is.És idegenben vagyunk, ezt tessék tiszteletben tartani.
egyébként neymar esetében szerintem legalább 10-12 meccs biztos kell, mire átszokik az európai fociba.
szóval pölö az atma elleni 2 meccsen még (ha ezzel nyílik a szezon) megelégednék azzal, ha nem rúgnák le.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ehh... Túl sok dologhoz kéne hozzászólni. Aki nem érzi, hogy butaságokat ír, az vessen magára.
Ne b.szogassuk már egymást. Kézből kapott infók, a múlt folyamatos emlegetése. Miközben nálunk fogalmunk sincs arról, hogy Neymar beválik-e, lesznek-e védőink, nektek jelenleg még edzőtök sincs. Szerintem kivételesen érdekes szezonnak nézünk elébe. Lesz majd idő és lehetőség aközben átharapni egymás torkát. :-)
Elég sok frissen regisztrált szurkolótársat látok. Nem mintha én itt bárki lennék, de hadd kérjelek meg titeket srácok a normális fórumozásra. Elég könnyen zárják a topicot. És idegenben vagyunk, ezt tessék tiszteletben tartani. :-)
Ne b.szogassuk már egymást. Kézből kapott infók, a múlt folyamatos emlegetése. Miközben nálunk fogalmunk sincs arról, hogy Neymar beválik-e, lesznek-e védőink, nektek jelenleg még edzőtök sincs. Szerintem kivételesen érdekes szezonnak nézünk elébe. Lesz majd idő és lehetőség aközben átharapni egymás torkát. :-)
Elég sok frissen regisztrált szurkolótársat látok. Nem mintha én itt bárki lennék, de hadd kérjelek meg titeket srácok a normális fórumozásra. Elég könnyen zárják a topicot. És idegenben vagyunk, ezt tessék tiszteletben tartani. :-)
- 'shutterisland
állítólag divatdrukker vagyok, és jövőre már a psg-nek szurkolok. (idén elfelejtettem a bayern-nek)Te azért nem mai barcás vagy
hát mondjuk kenőpénz szvsz mindenhol van már az életben, nem hogy a fociban, ami ugyebár kőkemény üzlet már.Maradjunk amùgy annyiban, hofy tuti volt kenőpénz, de fölös már ezen agyalni, hogy mennyi volt. Remélem hamar elcsendül a Neymar téma, márt már a könyökömön jön ki...
a neymar téma pedig csak most kezdődik igazán, ez a bemutatás és előzetes esélylatolgatás, nyilatkozatok semmi...edzésbe áll, első sörmeccs, első tétmeccs, mezszám, első gól, első frizuraváltás....a csapból is ez fog folyni.
brace yourselves.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nézd! Ez most olyan dolog, hogy te azért már elég régi tag vagy a madridi fórumon és tudod kinek a szavára lehet adni és kiére kevésbe... Te azért nem mai barcás vagy és nem is élsz álomvilágban mint sok divatdrukker... Persze van, hogy elszálunk mi is és ti is, de azért néha elvárható, ha már nem kis rivalizálás van a 2 csapat között. Maradjunk amùgy annyiban, hofy tuti volt kenőpénz, de fölös már ezen agyalni, hogy mennyi volt. Remélem hamar elcsendül a Neymar téma, márt már a könyökömön jön ki...
- 'shutterisland
az biztos.A másik oldala pedig, hogy ezt a főnökék jobban tudják mint mi, hogy mik vannak a szinfalak mögött
ez összeesküvéselmélet, ami lehet, hogy igaz, lehet, hogy csak félig (mittudomén 5 milla kenőpénz 20 helyett) és lehet, hogy kb. semmi sem igaz belőle.
egyébként ti is mindig minden pletykát vagy ilyen elméletet elhisztek és nagy arányban készpénznek vesztek, ami a barca ellen szól/barcát feketíti be úgymond.
pedig ezeknek is nagy részét a kollektíve hazugnak, mocsoknak, szenzációhajhásznak beállított média hozza le.
-
Az apja úgy kapta meg a pénzt, ha idén nyáron a barcához igazol... Nem a semmiért verte ki a dilit az apja mikor nem akarta elengedni a Santos, mert akkor bukott volna a kenőpénz... Lényegtelen amúgy erről beszélni mert nálatok játszik innentől csak lerágott csont a téma. A másik oldala pedig, hogy ezt a főnökék jobban tudják mint mi, hogy mik vannak a szinfalak mögött
- Captain Hindsight
szerintem nincs jelentősége, hogy mikor regisztráltam.. és sajnos a mondandóm lényegét sem sikerült megértened. nem mondtam egy szóval sem, hogy neymar ügynöke (vagy esetleg az apja) nem kapott néhány %-ot, én arról beszéltem, hogy ezeket az pénzeket nem csak a barcánál, de sehol máshol nem szokták beleszámolni a hivatalos átigazolási összegbe (nem is értem, hogy ez most miért lett ennyire felkapva..).Géci írta:Még mielőtt előadnád magad 20 perc regelés után már régen köztudott volt, hogy Neymar apja le volt kenve. Nem a semmiért verte ki a balhét a Santosnak, mert amennyiben nyáron nem ment volna nem kapta volna meg a kenőpénzt és láss csodát másnap a Santos elfogadott 2 ajánlatot is. Az csak formalitás volt, hogy előadták, hogy választhat, mert igy nem volt vágó, de voltak hirek amik elég árulkodók voltak. Amúgy ha 1 kicsit utána járnál a dolgoknak és jönnél beböfögni hülyeségeket mindenkinek jobb lenne. A barca nagyon-nagyon ritkán irja ki tényleges árat, mert az árt úgy mond rossz a csapatra nézve...Captain Hindsight írta:miért is hihetetlen? mert perez apu azt mondta, hogy a realnak 150 millióba fájt volna, akkor az rögtön úgy is van, ugye? valaki más is megjegyezte itt, hogy a "kenőpénzeket" biztos nem számolták bele.. az ügynököknek vagy a játékosnak fizetett aláírási pénzt mióta szokták beleszámolni a hivatalos átigazolási összegbe? ha a jorge mendesnek csúsztatott milliókat vagy a ronaldonak fizetett ugyancsak "néhány" milliós aláírási pénzét is bele számolták volna az átigazolási díjba rögtön nem 94 millió jönne ki, hanem jócskán 100 feletti összeg..
Amúgy amit lehoztak 72 milla kb a reális összeg... 20 milla kenőpénzről beszéltek. Persze volt szó 40 ről is, de azt már túlzásnak érzem. Amúgy olvastam a nyilatkozatait és abban is 1x azt mondja, hogy családjával közösen döntött és, hogy nem akart oda jönni ahol évente váltanak edzőt. Hát ha most az utóbbi 3 évet nézzük ez pont nem ránk illet. A másik, hogy aztán azt mondja, hogy azért barca mert álmai csapata blablabla... Érdekes tizenévesen nem volt az mikor itt rugta a bőrt?
az általad felvázolt sztori pedig ott bukik, hogy neymar ügynöke (és az apja) csak jól járt volna azzal, ha a gyerek jövő nyáron ingyen távozik, ugyanis úgy akár ők is többet kaszálhattak volna, hiszen így a santosnak egy fillért sem kellett volna fizetnie a barcának..
- Tarack
Szerintem nem az utóbbi 3 évet nézte hanem amióta megszületett!Géci írta:Hát ha most az utóbbi 3 évet nézzük ez pont nem ránk illet.
-
Még mielőtt előadnád magad 20 perc regelés után már régen köztudott volt, hogy Neymar apja le volt kenve. Nem a semmiért verte ki a balhét a Santosnak, mert amennyiben nyáron nem ment volna nem kapta volna meg a kenőpénzt és láss csodát másnap a Santos elfogadott 2 ajánlatot is. Az csak formalitás volt, hogy előadták, hogy választhat, mert igy nem volt vágó, de voltak hirek amik elég árulkodók voltak. Amúgy ha 1 kicsit utána járnál a dolgoknak és jönnél beböfögni hülyeségeket mindenkinek jobb lenne. A barca nagyon-nagyon ritkán irja ki tényleges árat, mert az árt úgy mond rossz a csapatra nézve...Captain Hindsight írta:miért is hihetetlen? mert perez apu azt mondta, hogy a realnak 150 millióba fájt volna, akkor az rögtön úgy is van, ugye? valaki más is megjegyezte itt, hogy a "kenőpénzeket" biztos nem számolták bele.. az ügynököknek vagy a játékosnak fizetett aláírási pénzt mióta szokták beleszámolni a hivatalos átigazolási összegbe? ha a jorge mendesnek csúsztatott milliókat vagy a ronaldonak fizetett ugyancsak "néhány" milliós aláírási pénzét is bele számolták volna az átigazolási díjba rögtön nem 94 millió jönne ki, hanem jócskán 100 feletti összeg..
Amúgy amit lehoztak 72 milla kb a reális összeg... 20 milla kenőpénzről beszéltek. Persze volt szó 40 ről is, de azt már túlzásnak érzem. Amúgy olvastam a nyilatkozatait és abban is 1x azt mondja, hogy családjával közösen döntött és, hogy nem akart oda jönni ahol évente váltanak edzőt. Hát ha most az utóbbi 3 évet nézzük ez pont nem ránk illet. A másik, hogy aztán azt mondja, hogy azért barca mert álmai csapata blablabla... Érdekes tizenévesen nem volt az mikor itt rugta a bőrt?
- Captain Hindsight
miért is hihetetlen? mert perez apu azt mondta, hogy a realnak 150 millióba fájt volna, akkor az rögtön úgy is van, ugye? valaki más is megjegyezte itt, hogy a "kenőpénzeket" biztos nem számolták bele.. az ügynököknek vagy a játékosnak fizetett aláírási pénzt mióta szokták beleszámolni a hivatalos átigazolási összegbe? ha a jorge mendesnek csúsztatott milliókat vagy a ronaldonak fizetett ugyancsak "néhány" milliós aláírási pénzét is bele számolták volna az átigazolási díjba rögtön nem 94 millió jönne ki, hanem jócskán 100 feletti összeg..Géci írta:mert nekem ezt senki sem fogja bemagyarázni, hogy 57 millába került, mert nem...
- Tarack
Szerintem se lesz akkora durranás amekkorát sokan várnak tőle! Egyébként amit leírtál teljesen korrekt és hasonló az én véleményem is!Géci írta:Relativ én boldog vagyok konkrétan, hogy nem ide jött. Már csak azért is mert Bale párti vagyok. A másik oldala meg az érmének az az, hogy nekem 2 kedvenc brazil focistám volt eddig Ronaldinho és Ronaldo és ezt a 2 játékost még messze nem közeliti meg tudása, ami indokot adott volna arra, hogy kiadjunk érte ennyi pénzt, mert nekem ezt senki sem fogja bemagyarázni, hogy 57 millába került, mert nem... Braziloknál régen volt olyan valaki aki tolta az ilyen trükköket és most ő ezzel agyon lett hypolva amivel nincs is baj, mert sajnos a brazilok konkrétan ki vannak éhezve az ilyen játékosokra, mert egyre kevesebb a LELKES küzdő brazil focista... Mondjuk talán az egyetlen brazil játékos akinek az akarása és tudása a szememben fog érni valami az Lucas, mert rajta látszik is, hogy akar!
Bár ehhez az is hozzá tartozik, hogy viszonylag jóképű is és a csajok nedvesednek, ha meglátják.