annyira komolytalan
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 10., péntek 14:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 9., csütörtök 19:46
Azt mondta, hogy az egyik legjobb és nem azt, hogy a legjobb.Remy írta:Liga legjobb védője? Róla kapta az Arsenal a legtöbb 11-est.alexoxladjackoxi írta: Liga egyik legjobb védője, de alap, hogy a legszarabb helyzetben sérül le...
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. október 9., csütörtök 19:23
Attól még tényleg az.Remy írta:Liga legjobb védője? Róla kapta az Arsenal a legtöbb 11-est.alexoxladjackoxi írta: Liga egyik legjobb védője, de alap, hogy a legszarabb helyzetben sérül le...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 9., csütörtök 19:20
Liga legjobb védője? Róla kapta az Arsenal a legtöbb 11-est.alexoxladjackoxi írta:Liga egyik legjobb védője, de alap, hogy a legszarabb helyzetben sérül le...Toti írta:közben koscielny is megsérült.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 9., csütörtök 17:28
Liga egyik legjobb védője, de alap, hogy a legszarabb helyzetben sérül le...Toti írta:közben koscielny is megsérült.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 9., csütörtök 16:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 9., csütörtök 10:31
Lerúgja a játékosait edzésen.Remy írta:Nyáron cserélték le az egész erőnléti meg tudom is én, hogy milyen stábot. És ezek után is a fél csapat sérült. Érdekes. Én már inkább Wengernél keresném a hibát.Kerlon írta: Nem vészes? Ramseynak tavaly is volt egy több hónapos kihagyása, Walcott meg már december óta sérült. Ráadásul mindegyik összeszed egy-két kisebb sérülést évente. Durva, hogy évek óta ott a legtöbb sérült és még se tesznek semmit se ez ellen. Pedig lehet, hogy nem csak a sérülésekből lenne kevesebb, hanem a jobb teljesítmény is jönne az (hosszabb távon) egészségesebb játékosoktól.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 9., csütörtök 10:28
Nyáron cserélték le az egész erőnléti meg tudom is én, hogy milyen stábot. És ezek után is a fél csapat sérült. Érdekes. Én már inkább Wengernél keresném a hibát.Kerlon írta: Nem vészes? Ramseynak tavaly is volt egy több hónapos kihagyása, Walcott meg már december óta sérült. Ráadásul mindegyik összeszed egy-két kisebb sérülést évente. Durva, hogy évek óta ott a legtöbb sérült és még se tesznek semmit se ez ellen. Pedig lehet, hogy nem csak a sérülésekből lenne kevesebb, hanem a jobb teljesítmény is jönne az (hosszabb távon) egészségesebb játékosoktól.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 9., csütörtök 10:26
Nem vészes? Ramseynak tavaly is volt egy több hónapos kihagyása, Walcott meg már december óta sérült. Ráadásul mindegyik összeszed egy-két kisebb sérülést évente. Durva, hogy évek óta ott a legtöbb sérült és még se tesznek semmit se ez ellen. Pedig lehet, hogy nem csak a sérülésekből lenne kevesebb, hanem a jobb teljesítmény is jönne az (hosszabb távon) egészségesebb játékosoktól.alexoxladjackoxi írta:Ramsey, Walcott nem vészes...Marky írta:ebből kapásból 3-4 név beleillik a sérülékeny kategóriába. én az fm-ben () nem vennék olyan játékost, aki a szezon felét otthon lábadozza. gondolok itt a ramsey, walcott, DIABY - te jó ég, ez a pali még mindig ott van?- vonulatra.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 9., csütörtök 9:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 8., szerda 21:43
alexoxladjackoxi írta:Diaby, Özil, Walcott, Monreal, Debuchy, Ramsey, Arteta, Gnabry, Sanogo, Ospina. 10 sérültünk van. Ennyit az új orvosi stábról meg az új edzés tervről. Mit akarunk mi bajnokságot nyerni, ha szó szerint a fél csapat sérült? Nem is mi lennénk...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 8., szerda 20:47
Ja, és akkor Giroud-ról még nem is beszéltem.alexoxladjackoxi írta:Diaby, Özil, Walcott, Monreal, Debuchy, Ramsey, Arteta, Gnabry, Sanogo, Ospina. 10 sérültünk van. Ennyit az új orvosi stábról meg az új edzés tervről. Mit akarunk mi bajnokságot nyerni, ha szó szerint a fél csapat sérült? Nem is mi lennénk...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 8., szerda 18:27
Ramsey, Walcott nem vészes...Marky írta:ebből kapásból 3-4 név beleillik a sérülékeny kategóriába. én az fm-ben () nem vennék olyan játékost, aki a szezon felét otthon lábadozza. gondolok itt a ramsey, walcott, DIABY - te jó ég, ez a pali még mindig ott van?- vonulatra.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 8., szerda 18:12
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 8., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 8., szerda 17:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 8., szerda 17:20
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 8., szerda 17:14
Arsenal are working on a £60million triple deal to sign Sami Khedira, Julian Draxler and Anderson Talisca in the January transfer window.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 6., hétfő 17:58
Wenger rengeteget tett a klubért, főleg amikor idejött és amikor a stadion projekt utáni ínséges időkben szinten kellett tartani a csapatot, ami annyi pénzből olyan játékoskerettel talán senkinek sem sikerült volna, de kezd eljárni a feje felett az idő és lehet, hogy érdemes lenne elkezdeni keresni az utódját. Klopp lenne talán a legjobb megoldás, de valljuk be ő is hasonlít Wengerre. Szereti a gyors támadófocit és a fiatal játékosokat, csak ő modernebb felfogású, mint Arsene, ezért állná meg a helyét. A másik aki reális lehet pedig Roberto Martinez véleményem szerint.Remy írta:Figyeld meg, jön Klopp a nyáron. Neki is annyi már a Dortmundnál. Neki is kell a változás.ziro4vr írta:0 - Arsenal have failed to have a shot on target in a Premier League game for the first time since September 2003 (vs Man Utd).
egyértelműen lejárt wenger ideje, amiért nem tudja megverni mourinhot az mutatja a mai focit egyrészt, másrészt a francia elmaradottságát..lehet művészieskedő hangulatemberekkel teletömni a csapatot, de ne lepődjön meg, ha egy mai kornak megfelelő hatékony célfocit játszó csapat ellen komolyabb tét mellett lókukkert se ér
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 6., hétfő 15:35
De legalább itt volt miért vergődni, komolyat kapott bokára. Az a legszebb amikor kamura fetrengenek meg kukucskálnak ki a tenyér mögül.dannen írta:Toti írta:https://www.youtube.com/watch?v=gNkh4qadEgM#t=10
tényleg elég kemény, már-már brutális belépő volt, de az a vergődés geci.. én olyat még nem láttam. mikor felment majdnem gyertyába.aztán meg mellkassal elkezdett előre csúszni.
![]()
![]()
mint egy nyomorult partra vetett hal
![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem