Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
JJ-t ismerve szerintem csak hangulatfokozó, félrevezető képek, de valami kurva jól néznek ki:
http://aeonflux.blog.hu/2014/10/15/star ... _vazlatkep
http://aeonflux.blog.hu/2014/10/15/star ... _vazlatkep
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Keress rá az eredeti Annabelle babára, akkor még röhögni is fogsz.Sierra írta:Démonok közöttet látta innen valaki? Most néztem meg, mit ne mondjak elég fosatós film. Próbáltam átérezni a filmet, de kurvára nem hiszek ezekben a dolgokban.
- h3x0r
The Maze Runner (2014)
Egesz jo kis film lett, a tortenet lekotott, a karaktereket is birtam. Aki szerette a Hunger Gamest vagy a Divergentet, annak ez is tetszeni fog.
Na de nem is maga a film miatt irok, hanem a legujabb mozis elmenyemrol. Delutan 5 korul neztem meg a filmet, mar egy ideje adjak, szoval nem is volt meglepo hogy osszesen 14-en voltunk az egesz teremben. Azon viszont nem kicsit meglepodtem, amikor harom 13-14 ev koruli gyerek bejon egy zacskoval es elovesznek belole egy 2 literes kolat, 3 chipset meg valami csokikat. Csak neztem hogy WTF
Egesz jo kis film lett, a tortenet lekotott, a karaktereket is birtam. Aki szerette a Hunger Gamest vagy a Divergentet, annak ez is tetszeni fog.
Na de nem is maga a film miatt irok, hanem a legujabb mozis elmenyemrol. Delutan 5 korul neztem meg a filmet, mar egy ideje adjak, szoval nem is volt meglepo hogy osszesen 14-en voltunk az egesz teremben. Azon viszont nem kicsit meglepodtem, amikor harom 13-14 ev koruli gyerek bejon egy zacskoval es elovesznek belole egy 2 literes kolat, 3 chipset meg valami csokikat. Csak neztem hogy WTF
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én szerettem vmiért minden hülyeségével együtt. Feszültség megvolt nekem benne, bírom na. Kevés horrort nézek, még kevesebb jön be, így azt mondom hogy még talán ez tetszett a legjobban eddig.
Démonok közöttet látta innen valaki? Most néztem meg, mit ne mondjak elég fosatós film. Próbáltam átérezni a filmet, de kurvára nem hiszek ezekben a dolgokban.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a Brian élete mekkora vígjáték atyaúristen, néha levegőért kapkodtam.
Ennél jobbat én nem is láttam a műfajban és nem is fogok szerintem.
Ennél jobbat én nem is láttam a műfajban és nem is fogok szerintem.
A védelmező
Többet vártam, a film+-on Segal-nak hasonló filmjei vannak.
Többet vártam, a film+-on Segal-nak hasonló filmjei vannak.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Tegnap megnéztem a Lucyt, de nem voltam tőle elragadtatva. Az alapötlet nem tűnt hülyeségnek, de nekem túlságosan is elvitték egy fantasztikus irányba, túlságosan - a témához képest is - irreális volt számomra. Nem mondanám kifejezetten rossznak, sőt, biztos sokaknak tetszik, de én többet vártam. Ha már ilyen filmről van szó, a Bradley Cooperes Csúcshatás kategóriákkal jobb nálam, de még a Johnny Deppes Transzcendens is jobban tetszett.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Stretch
Őrült, pörgős, ironikus és szórakoztató. Na jó, közel sem ennyire tökéletes, de nálam az idei év egyik legjobb vígjátéka. Mondjuk a 22 Jump Streeten kívül nem is nagyon tudnék értékelhetőt mondani... Talán a The One I Love, bár ott nem a humor van a központi szerepben, meg egyébként is más miatt tetszett.
Mindenesetre a Stretch nem akar több lenni, mint ami: 90 perc szolid ökörködés, helyenként korrekt kitekintésekkel és Chirs Pine állatságaival. Nálam valahol a 7 és 7,5 között mozog.
Akinek esetleg megjött a kedve hozzá, ezt a trailer javasolnám, hogy nagyjából belője tetszene-e neki a film. Csak az első fél percet nézzétek meg, mert utána még jobban begyorsul és full spoileres.
https://www.youtube.com/watch?v=1vB_aaYaDMo
Őrült, pörgős, ironikus és szórakoztató. Na jó, közel sem ennyire tökéletes, de nálam az idei év egyik legjobb vígjátéka. Mondjuk a 22 Jump Streeten kívül nem is nagyon tudnék értékelhetőt mondani... Talán a The One I Love, bár ott nem a humor van a központi szerepben, meg egyébként is más miatt tetszett.
Mindenesetre a Stretch nem akar több lenni, mint ami: 90 perc szolid ökörködés, helyenként korrekt kitekintésekkel és Chirs Pine állatságaival. Nálam valahol a 7 és 7,5 között mozog.
Akinek esetleg megjött a kedve hozzá, ezt a trailer javasolnám, hogy nagyjából belője tetszene-e neki a film. Csak az első fél percet nézzétek meg, mert utána még jobban begyorsul és full spoileres.
https://www.youtube.com/watch?v=1vB_aaYaDMo
- nmate
Te, ilyen filmeket még Remy sem néz Charlie angyalainak a rendezője csinálta a filmet, sokat nem várnék :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a Három nap a halálig valami komédia volt? Hát már olyan rossz, hogy nem tudtam nem nézni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyébként morcosabb is vagy most, hogy levették egy időre. De nyugi, novemberben ismét meglesz a szerda esti programodRealista24 írta: Nem egy Szulejmán, de hát ez van.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó volt, tegnap megnéztem a maradék egy óra negyven percetwZoLee7 írta:a draft day nekem tetszett...bár én szeretem az NFL-t, utálom a seahawks-t...remek film
Nem egy Szulejmán, de hát ez van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Focus trailer. Istenem ez a Margot Robbie milyen bitang jó nő Jónak tűnik, végre Will Smithnek is lesz egy jó filmje
- nmate
Léa Seydoux Bond lány lesz Ennek örülök, MI4-ben már bizonyított is hasonló területen. Craiggel lesz már csak a baj
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a draft day nekem tetszett...bár én szeretem az NFL-t, utálom a seahawks-t...remek film
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
nmate írta:Köszönöm a kérdést Zsombor! Igen, vele néztem. Aztán ettünk egy kis nachost, de én nem szeretem a kicsi darabokat, szóval azt meghagytam neki. Pedig popcornt is rendelt. Kólával. Nagyon finom volt.
http://24.media.tumblr.com/98ab63e4c5b3 ... o1_400.gif
Draft day...egyszer ugyis vegzek vele
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a betépve-hez hasonló igaz történetsket tudnátok írni?
Az azért nem kutyus, druszám. Gondolom egy kis szörpözés ment előtte.
Sok az off:
Lecsapattam még múlt héten a Sin Cityt. Csalódás volt, 6/10.
Sok az off:
Lecsapattam még múlt héten a Sin Cityt. Csalódás volt, 6/10.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már már ijesztően jól csináltanmate írta:Gone Girl kurva jó volt. Ideális randifilm. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!...és lehet, hogy beteg, de ez a Rosamund Pike imádnivaló némber, és ráadásul remekül hozta a büdösszemétribanc szerepét. Szóval: