Így van! Náluk sincs egy klasszis sem. Van egy Tottenham védő, egy Stuttgart középpályás, meg egy PAOK védő. A többi pedig Steaua játékos. Bár ők mindig ott vannak a nemzetközi porondon.
Én követem a román focit is, szerintem egyértelműen jobb névre a román csapat, persze a labda gömbölyű, de hazai győzelemre számítok.
A védelmek között van egyébként a legnagyobb különbség, görögök ellen is 10 emberrel 40 percen át tartani tudták az eredményt. Ott van Gardos is egyébként a Southamptonból, de Moti se rossz a Ludogorecből. Szélső védők is jók, nehéz lesz gólt szerezni az biztos. Kp nem tudom milyen lesz, Pintilii lelépett az arabokhoz, ő már biztos visszaesett, feltehetőleg Sanmartean fog sok fejfájást okozni, román szinten ő komoly zsugásnak számít és elég jól húzogat, érdemes lesz rá figyelni. Támadóknál Keserü élete formájában van, megjárta a francia elsőosztályt is, Rusescu volt már Sevillanál és a Braganál. Nem lesz visszaesés szerintem Marica után, az utóbbi 1-2 évben már amúgy sem volt nagy szám.