Boateng nekem se kéne...Az mindig gyanús, ha a Milán ad el játékost, de Boateng is teljesen átszokott a támadó rész környékére, nekünk meg nem oda kéne ember. Meg igazából nem is hozták szóba velünk. :-)
Egyébként még azt nem értem, hogy Canalaes, hogy tud megint ott lenni az U-21-es keretben, mikor 22 éves elmúlt...
Nacho meg 23 is elmúlt. :-) Azért van ott variálás bőven, asszem a kijutási selejtezős kort veszik figyelembe, tehát aki, akkor befért a csapatba, az mehet később a "döntőre" is.Szóval szerintem a 1990 január 1 után született játékosok vehetnek ezen most részt.
céronaldonak nem az volt akkor a baja, hogy védekeznie kell, hanem hogy murinnyó jött a szokásos bekkelős, visszaállós szarral, ahelyett, hogy feljebb toltuk volna az egészet és letámadjuk őket. és mindenki védekezik csapatként.
Szerintem meg nem feltétlnül csak a védekezésről volt itt szó, hanem általános taktikai dolgok. Merrefelé mozogjon, hogy zárjon vissza, mikor lépjen be a kapu elé, mikor mozogjon szélre, ilyesmik.