jah értem. hát ha azt mondom h köztudott tény, akkor biztos az. köszi!Banán írta:nem most egy cikkben olvastam, hanem követem a világgazdaságot és ez már köztudott tény évek óta, tehát még egyszer mondom, nem a mostani balhé miatti kontra kapcsán jött ki
Real Madrid vs. Barcelona
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De érted odamegy hozzád a Jövő egyik Béke Nobel díjas Isten imádója, aki még egy piros lapnál is csak mosolyog és nem kis tekintélyt szerzett a karrierje során, Messi meg full unottan és kicsit leszarom fejjel mond neki valamit. Pedig látszott, hogy Kaká nem rossz indulatból ment utána.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha nem Messiről lenne szó akkor azt mondanám, hogy nehéz megállapítani video alapján is, de így szinte biztosra veszem, hogy megint goodboy üzemmódban volt.
Az a helyzet, hogy ez nem is irónia.Belátom Messi is bunkó paraszt,akárcsak én.
barátságos mérkőzésről volt szó.Drake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
nem egy vb döntő volt.
de teljesen mindegy, h mit csinált, mert mint tudjuk,... he is a good boy.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Erre amúgy csak annyit szeretnék mondani, hogyha egy tajparaszttal nem fogsz kezet, mert egész meccset vágta a fát, akkor megértem, de a jobbakkal ILLIK kezet fogni, gratulálni. Messi meg nem igazán szeret gratulálni másoknak. Érted én még megérteném a Barcásokat, ha most fordulna elő először, de ez koránt sem így van.Géci írta:Ezzel feldobtad a napomDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezzel feldobtad a napomDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Nem, mindenki látja, hogy mi történik, csak a katalán szimpatizánsok próbálnak belekapaszkodni az illúzióikba.
Azt tényleg nem tudjuk, hogy pontosan mi is történt, de!! A testbeszédéből Messinek szerintem egyértelmű a dolog, hogy nem egy kedves beszélgetés zajlott le köztük.
Azért ezt tényleg lehetetlen nem észrevenni.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem, mindenki látja, hogy mi történik, csak a katalán szimpatizánsok próbálnak belekapaszkodni az illúzióikba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tipikusan olyan videó (főleg, hogy nincs hang és a szájukról se lehet köbö semmit se leolvasni) hogy mindenki azt lát bele, amit szeretne.
majd hátha valaki megkérdezi erről kakát, és akkor kiderül a rejtély.
majd hátha valaki megkérdezi erről kakát, és akkor kiderül a rejtély.
Ebből látszik,hogy valaki "focista". Beképzelt,nagyképű műmájerek. Érdekes,mi a vízilabda meccsen,amint vége a meccsnek,odamegyünk a másik csapathoz,megköszönjük a játékot,dumálunk pár szót,stb...Erről szól a sportnumberone1 írta:Na tegnapi nap hsz-e, mindig talalni gyongyszemeketDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
Ugylatszik te meg csak az U-12-ben jatszol, ott esetleg lehet gyerekent durcaskodni.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na tegnapi nap hsz-e, mindig talalni gyongyszemeketDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
Ugylatszik te meg csak az U-12-ben jatszol, ott esetleg lehet gyerekent durcaskodni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
*hánytaCsabi írta:kérdezte, hol a budi. mutatta, hogy amott, de lehet büdös lesz, mert most szarta tele félidőben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kérdezte, hol a budi. mutatta, hogy amott, de lehet büdös lesz, mert most szarta tele félidőben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig is volt videó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Most minden fanboyoskodás nélkül, de videón azért kicsit másnak néz ki - szerintem.
Ez alapján Kaká odament, kérdezett valamit, Leo mutatta hogy merre van, aztán elkocogott a brazil. Még köszönt is neki Messi amúgy az is látszik. Kicsit lejjebb hatja a fejét az igaz, de gondolom azért, mert nem szereti ha fogdossák - az tudtommal nem bűn. De semmi arrogáns mozdulatot nem vélek felfedezni, még csak le se rázza magáról Kaká kezét.. Vagy az a baj, hogy nem ölelte meg?
És ne értsetek félre, nem mondom, hogy szent, vannak neki is dolgai, de ez szerintem enyhén fel lett fújva ezzel a képpel. Ez kb olyan, mint amikor Jamest odébb tolta CR, mert másik egyérintős csapatba kellett volna állnia, erre jött a többoldalas cikk, hogy Ronaldo utálja Hámeszt.
Ez alapján Kaká odament, kérdezett valamit, Leo mutatta hogy merre van, aztán elkocogott a brazil. Még köszönt is neki Messi amúgy az is látszik. Kicsit lejjebb hatja a fejét az igaz, de gondolom azért, mert nem szereti ha fogdossák - az tudtommal nem bűn. De semmi arrogáns mozdulatot nem vélek felfedezni, még csak le se rázza magáról Kaká kezét.. Vagy az a baj, hogy nem ölelte meg?
És ne értsetek félre, nem mondom, hogy szent, vannak neki is dolgai, de ez szerintem enyhén fel lett fújva ezzel a képpel. Ez kb olyan, mint amikor Jamest odébb tolta CR, mert másik egyérintős csapatba kellett volna állnia, erre jött a többoldalas cikk, hogy Ronaldo utálja Hámeszt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nagyon jó összeállítás és jól megmutatja, hogy a nagy játékosok is mennyire emberiek tudnak lenni. Nálam Ronaldinho viszi a prímet, ott a sírás kerülgetett. Egy sérült emberre egy ilyen gesztus alighanem sokkal nagyobb hatással van mint egy egészségesre.tucsoki írta:Ebből lehet csemegézni, megtalálható benne jó pár olyan tett (viselkedés, stb.) ami Messi-től távol áll, mert nincs kedve hozzá.
Dehogy is, csak máshogy látod a világot, valószínűleg ezért szurkolsz más csapatnak.Drake írta:Oké,befejeztem,nehéz széllel szemben pisilni.
Belátom Messi is bunkó paraszt,akárcsak én.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zárszónak meg is teszi. Szebben én sem írhattam volna.Drake írta:
Mártírkodást be lehet fejezni, arra ott van az eb, sőt, ott még egyet is fognak érteni veled.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ezen nincs mit magyarázni, nagy csicskaság volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Oké,befejeztem,nehéz széllel szemben pisilni.