Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 10:18

BBeno írta:szerintem senki. de biztos nagyon olvassa a brazil bohocligában a mélységi passzokat meg sokat ütközik.
Annyira szánalmas és irritáló ez a felfogás, hogy valami iszonyat...egyszer az a bajotok, hogy Pérezék sokat költenek a top bajnokságok top csapatainak játékosaira, miért nem vadásznak tehetségekre.
Amikor tehetséget vennének, olcsón viszonylag, akkor már rögtön bohóc a liga, itt majd megdöglik.
De ha elviszi a Porto, és nyom egy jó évet, meg akarjuk venni 45 millióért, akkor megint Pérezék voltak a fogyatékosok, mert már a braziloktól meg kellett volna venni 15 millióért.
Meg az Atma milyen faszán igazol, mert dél-amerikai/közép-amerikai játékosokba milyen jól belenyúl...ők a faszák, mi a lúzerek, mert mi 80 milliókat fizetünk.

Elmenne Kehdira 10-15 millióért vagy ingyen. Helyére jönne egy fiatal brazil tehetség, nem túl drágán. Biztos óriási hiba. Te a fotelből jobban tudod, ezt is.

Kivagyok tőletek, teljesen. Akinek nem inge...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 15., szerda 10:17

nmate írta:Fúj brazil ne jöjjön, bohócligában játszik biztos szar. Castillába megérné kölcsönbe elhozni, hogy szem előtt legyen. Aztán onnan meg eldől.
21 évesen ne a castillába hozzunk már embert, akik a harmadosztályban is kiesés ellen menekülnek...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 15., szerda 10:16

Fúj brazil ne jöjjön, bohócligában játszik biztos szar. Castillába megérné kölcsönbe elhozni, hogy szem előtt legyen. Aztán onnan meg eldől.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 15., szerda 10:10

szerintem senki. de biztos nagyon olvassa a brazil bohocligában a mélységi passzokat meg sokat ütközik.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 15., szerda 9:28

Lucas Silva,
Annak örülök, hogy a vezetőség állítólag nézeget védekező középpályásokat, mert szerintem szükség van izomra oda, csak ez a gyerek is 175 centi meg 70 kiló. :hmmm:
Látta már valaki játszani a gyereket?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 15., szerda 9:07

Cristiano a legjobb játékos, akit valaha edzetett? „Nem könnyű megmondani ezt, de azt hiszem igen. Volt nálam Zidane, Ibrahimovic… Sokukon meglepődtem, a legjobban Ibrán. Nagyon könnyű őt kezelni, nem tudom hogy Pep is így vélekedik-e róla. Ő egy győztes, sokat segített nekem Párizsban, ahol nem volt könnyű, hiszen sok dolgot kellett véghezvinnem, viszont ő segített változtatni a mentalitásomon, ami egyáltalán nem volt könnyű.” Forrás: Madridom.hu
sirok :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 15., szerda 8:55

Hol ünnepli az Atleti a trófeáit?
Reméljük sehol :Đ

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 8:35

Van kedvenc képe a Prado Múzeumból? „Sosem voltam még a Pradóban. Elmentem viszont Toledóba, nagyon tetszett.”

Nemzeti étel? „Nem tudom.”

Kik a város védőszentjei? „Nem tudom, megölsz ezekkel a kérdésekkel.”

Hol ünnepli az Atleti a trófeáit? „Az Apolónál.”
Sírok a faszin :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 12., vasárnap 11:36

Carlo és a dekázás esete
https://www.youtube.com/watch?v=obvo3AiGfHI
:)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 20., szombat 21:16

Hagyjuk már a kínai focit...a castillában meg focizzanak csak hazai arcok, arra fölösleges pénzt költeni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 20., szombat 21:14

Viccen kívül lehetne küldeni játéksmegyfigyelőket Kínába. Lehetne biztos kukázni valami tehetséget.
ráadásul még occó is :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 20., szombat 21:09

realfan91 írta:Florentinonak ez a nyilatkozata még nevetségesebbé teszi őt. "Az ACS tevékenységének 35%-a Ausztráliában zajlik, és nincsen ausztrál játékos a keretben."

:lol: Mert olyan sok Real szintű ausztrál játékos szaladgál a világban. :lol: Kínai piac is erős, mégsincs kínai játékosunk, vajon miért? Mert nincs Real szintű kínai. Mindenkit fogyatékosnak néz?
Viccen kívül lehetne küldeni játéksmegyfigyelőket Kínába. Lehetne biztos kukázni valami tehetséget. Betenni a Castillába, aztán csak lesz valami.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 20., szombat 21:06

Florentinonak ez a nyilatkozata még nevetségesebbé teszi őt. "Az ACS tevékenységének 35%-a Ausztráliában zajlik, és nincsen ausztrál játékos a keretben."

:lol: Mert olyan sok Real szintű ausztrál játékos szaladgál a világban. :lol: Kínai piac is erős, mégsincs kínai játékosunk, vajon miért? Mert nincs Real szintű kínai. Mindenkit fogyatékosnak néz?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 19., péntek 22:19

Realista24 írta:Zidane korábban javasolta Brahimi leigazolását, ám végül nem került Madridba a játékos.
Érdekes.

Ja,nem rossz a srác,de a kérdés az, elég lenne -e ide? Nem lenne e pedro leon effect?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 19., péntek 22:09

Zidane korábban javasolta Brahimi leigazolását, ám végül nem került Madridba a játékos.
Érdekes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 22:07

Privátban folytassátok vagy viseljétek a következményeket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 22:05

biztosan nem jobbak különösknéppen, talán semennyire sem? az atma az elmúlt három meccsből 2szer vert minket. ha neked ez nem elég , hogy kimond, hogy igenis jobbak jelenleg az a te bajod. a barca eddig 100%os, de biztos nem jobbak jelenleg. a chelsearől ne is beszéljünk. de látom most ezt fogod hangoztatni még 2 hétig minden topikban, úgyhogy hagyom is had olvassa mindenki mit tanultál megint. nem is kell vitázni a magamfajtákkal, jobb is lesz mindenkinek, szia
Először is,engem ne oktass ki azzal,hogy majd felnövök,mert több mint valószínű, hogy idősebb vagyok nálad,nem is kevéssel,add meg a tiszteletet legalább a korom miatt ha más miatt nem tudod.
Másodjára,leragadok,mert a reakcióm pont erre irányult,ugyanis magyarul beszélünk,és ebben a nyelvben ez egy durva túlzás volt,sőt,valótlan állítás....ha nem tetszik a véleményem,meg az hogy egy valótlan állításra reagálok,akkor ne olvasd,főleg ha nem tudod normálisan lereagálni....mert nem tudtad,támadtál,beszóltál,sértegettél.
Harmadjára,lehetnek egy -egy meccsen jobbak,de inkább azt írom ezeken győztek...hogy szerencsével,vagy megérdemelten az tök mindegy(inkább szerencsével),a jobb csapat az,aki majd felemeli a trófeát év végén.Mint mi tavaly a legfőbb sorozatban.

Oktass ki másokat,ne engem.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 16., kedd 22:04

amúgy ez az "atma, cselzi, bayern, barca messze jobb" szöveg miből jön? az atmát az egymás elleni eredmények alapján lehet magyarázni, de a többit? a bajoroknak idén eddig egy bvb elleni szuperkupa jutott "komoly" meccsnek, be is bukták. a cselzi a bajnokságban újoncok ellen királykodik, meg jól jöttek ki az everton elleni adok-kapokból. a barca sem nagy meccsek sorát játssza. nekünk eddig a mostani basel meccs mellett a córdoba volt a minden körülmények között kötelezően behúzandó meccs.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 20:11

hú de nagyképű voltam :lol: pont te beszélsz erről aki folyamatosan azt nyomja, hogy az egész fórum hülye, mindenki csak copkod, te nem jössz többet (csak látnánk már ha annyiszor mondod), mindenki bedől a médiának csak te nem és még lehetne sorolni, csak már unalmas. elolvastam amit írtál és nincsen igazad. nem először. had essünk már letargiába, szarozzuk a játékosokat ha jogos és ítéljük meg reálisan a jelenlegi helyzetünket, azért mert neked nem tetszik még így van :roll:
Nem is tudtam, hogy Te ekkora nagy ász vagy....meg ez az arc,apám,mintha Te szartad volna a *****

Szóval messze erősebb pl az AM vagy a Chelsea? Aha.....ja,na ezekért a baromságokért nem akarok a Te féléddel vitázni. Lövésed sincsen ezek szerint arról, mi az amikor egy csapat messze jobb a másiknál....... Majd tanulj meg olvasni,utána okoskodj.

Amiket meg mondani szoktam,általában ülnek is,az hogy neked nem esett le,az a Te bajod és nyomorod arc barátom.
Inkább tanultál volna belőle,mint menősködsz....mert az tudsz,persze tartalom nélkül.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 16., kedd 16:40

dannen írta: had essünk már letargiába, szarozzuk a játékosokat ha jogos és ítéljük meg reálisan a jelenlegi helyzetünket
Az szerintem nem reális megítélés ,hogy 3 meccs után már a fél csapat le van cserélve a Barca a bajnok és esélyünk sincs a bl-re...legalábbis a legtöbben így látják(most nem konkrétan rólad beszélek) és így látták tavaly ilyenkor is.De mind1 én már hozzászoktam, nyugodtan hergeljétek magatokat szeptember 16ikán ,hogy szar szezon lesz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: