Pont ezt akartam írni.nmate írta:Hol nyilatkozta ezt le Kaká? Elhiszem én, nem vagyok rossz májú, de azért... látni szeretném
Ez olyan, mint a Reus féle ősmadridista nyilatkozat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 12., vasárnap 11:48
Pont ezt akartam írni.nmate írta:Hol nyilatkozta ezt le Kaká? Elhiszem én, nem vagyok rossz májú, de azért... látni szeretném
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 12., vasárnap 11:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 12., vasárnap 11:47
Én csak egy ilyet találtam:Banán írta:google
nem most egy cikkben olvastam, hanem követem a világgazdaságot és ez már köztudott tény évek óta, tehát még egyszer mondom, nem a mostani balhé miatti kontra kapcsán jött ki
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 12., vasárnap 11:44
HozzászólásSzerző: francois » 2014. október 12., vasárnap 11:33
jah értem. hát ha azt mondom h köztudott tény, akkor biztos az. köszi!Banán írta:nem most egy cikkben olvastam, hanem követem a világgazdaságot és ez már köztudott tény évek óta, tehát még egyszer mondom, nem a mostani balhé miatti kontra kapcsán jött ki
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 12., vasárnap 11:17
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 12., vasárnap 11:14
Az a helyzet, hogy ez nem is irónia.Belátom Messi is bunkó paraszt,akárcsak én.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 12., vasárnap 10:56
barátságos mérkőzésről volt szó.Drake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 12., vasárnap 10:52
Erre amúgy csak annyit szeretnék mondani, hogyha egy tajparaszttal nem fogsz kezet, mert egész meccset vágta a fát, akkor megértem, de a jobbakkal ILLIK kezet fogni, gratulálni. Messi meg nem igazán szeret gratulálni másoknak. Érted én még megérteném a Barcásokat, ha most fordulna elő először, de ez koránt sem így van.Géci írta:Ezzel feldobtad a napomDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 12., vasárnap 10:41
Ezzel feldobtad a napomDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 12., vasárnap 10:29
Realista24 írta:Nem, mindenki látja, hogy mi történik, csak a katalán szimpatizánsok próbálnak belekapaszkodni az illúzióikba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 12., vasárnap 10:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 12., vasárnap 10:02
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. október 11., szombat 22:43
Ebből látszik,hogy valaki "focista". Beképzelt,nagyképű műmájerek. Érdekes,mi a vízilabda meccsen,amint vége a meccsnek,odamegyünk a másik csapathoz,megköszönjük a játékot,dumálunk pár szót,stb...Erről szól a sportnumberone1 írta:Na tegnapi nap hsz-e, mindig talalni gyongyszemeketDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
Ugylatszik te meg csak az U-12-ben jatszol, ott esetleg lehet gyerekent durcaskodni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 11., szombat 22:35
Na tegnapi nap hsz-e, mindig talalni gyongyszemeketDrake írta:Nem akarlak megsérteni titeket,de azért látszik,hogy nem sokan űzitek errefelé a focit versenyszerűen.Egy vesztes meccs után ki az,aki leáll jópofizni az ellenfél csapatával?Ha mi kikapunk én is a lehető leggyorsabban az öltöző felé veszem az irányt és próbálok nem találkozni az ellen játékosaival.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 11., szombat 22:27
*hánytaCsabi írta:kérdezte, hol a budi. mutatta, hogy amott, de lehet büdös lesz, mert most szarta tele félidőben.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 11., szombat 22:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 11., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 11., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2014. október 11., szombat 22:20
Nagyon jó összeállítás és jól megmutatja, hogy a nagy játékosok is mennyire emberiek tudnak lenni. Nálam Ronaldinho viszi a prímet, ott a sírás kerülgetett. Egy sérült emberre egy ilyen gesztus alighanem sokkal nagyobb hatással van mint egy egészségesre.tucsoki írta:Ebből lehet csemegézni, megtalálható benne jó pár olyan tett (viselkedés, stb.) ami Messi-től távol áll, mert nincs kedve hozzá.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem