Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Ja, mert a csoportban más nem fog pontot vagy pontokat bukni... Ez egy akkora plusz jelenleg a csapatunknak, hogy az hihetetlen. Szerintem évek óta nem volt olyan, hogy egy meccs után pozitívan legyenek elbírálva. Azzal amit meg most csináltak a románok ellen, éppen nem hősök. Eb-t nem nyerünk, de az esély több, hogy kijussunk mint az utóbbi időben bármikor...
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
dardai pali mentalitasat sikerult atadni a sracoknak. kedvenc momentumom a meccsrol a golunkon kivul a meg nem adott fejes utani visszajatszas tetszett. ahogy mutatta dardai, h bumm fejeld be aztan mindenki felorditott. magyar edzotol reg nem lattam ilyen szintu egyuttelest a jatekkal, mar mar mourinhosan. pinyo es a tobbi faszlama tanulhatna tole, mert a bekapott gol utan is boven volt tartas, nem panikoltak be a sracok, ellenben a romanok szetestek a golunk utan teljesen. ha 10 perccel tobb idonk marad, akkor biztos vagyok benne, hogy a 3 pont is meg lesz.
dardai osszeszedte a fiukat es biztos vagyok benne, hogy a 7 pontot hozni fogja, amit vart.
dardai osszeszedte a fiukat es biztos vagyok benne, hogy a 7 pontot hozni fogja, amit vart.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Elég szomorú, hogy mindenhol csak kritizálod a magyar focit. Oké, szar..de egy román-magyarra ne mondd már azt, hogy ennyi erővel ki is kaphattunk volna...Remy írta:Grat a csapatnak, de ez pont annyit ért, mintha kikaptunk volna, hiszen a kötelező észak-ír meccset nem tudtuk hozni...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Örülök, végre odavágtunk a románoknak, DE az EB-t nézve, nem jutottunk előrébb sajnos, mert kibasztunk magunkkal az első meccsen. Ez meg tény.Enrique írta:Sajnos sokan jobban örülnek itthon a vereségnek mint a sikernek, mert lehet röhögni, ócsárolni, kárörvendeni, te is ilyen vagy.Remy írta:Grat a csapatnak, de ez pont annyit ért, mintha kikaptunk volna, hiszen a kötelező észak-ír meccset nem tudtuk hozni...
Inkább tartsd magadban, mert a többség most boldog és büszke.
Nem kell mindig továbbgondolni a dolgokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Sajnos sokan jobban örülnek itthon a vereségnek mint a sikernek, mert lehet röhögni, ócsárolni, kárörvendeni, te is ilyen vagy.Remy írta:Grat a csapatnak, de ez pont annyit ért, mintha kikaptunk volna, hiszen a kötelező észak-ír meccset nem tudtuk hozni...
Inkább tartsd magadban, mert a többség most boldog és büszke.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
3 tét meccs és egy barátságos, így olvastam, hogy ezekre jött.Toti írta:valahogy 4 meccset írnak.
akkor most melyik az igaz?
feröer ellen gála kell.
ez a meccs nem csak a pontokról szólt.Remy írta:Grat a csapatnak, de ez pont annyit ért, mintha kikaptunk volna, hiszen a kötelező észak-ír meccset nem tudtuk hozni...
és nem csak azért mert a románok ellen játszottunk, ami alapból presztízs..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy magyar-román tökmindegy, hogy miről szól, miért került megrendezésre, sosem mindegy az eredmény. El vagy tévedve egy kicsit.Remy írta:Grat a csapatnak, de ez pont annyit ért, mintha kikaptunk volna, hiszen a kötelező észak-ír meccset nem tudtuk hozni...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Grat a csapatnak, de ez pont annyit ért, mintha kikaptunk volna, hiszen a kötelező észak-ír meccset nem tudtuk hozni...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
valahogy 4 meccset írnak.
feröer ellen gála kell.
feröer ellen gála kell.
Szerintem is.Kerlon írta: Múltkor mikor erről kérdezték, azért nem adott konkrét válasz rá, de elmondta, hogy a család miatt vállalta csak 3 meccsre. Szerintem, ha nagyon összeérnek erre a 3 meccsre, akkor rá lehet bírni a maradásra.
Biztosan remek Németországban dolgozni kifogástalan környezetben, megbecsült státuszban, de ahogy most a szurkolók a nevét skandálták a lefújás után, ahogy egy egész ország mellé áll, az a csúcs egy magyar embernek.
Ha hét pontot gyűjtünk vele és visszajövünk a versenybe, akkor egy mentálisan fent lévő, közvélemény által támogatott csapatot nem fog itthagyni.
Múltkor mikor erről kérdezték, azért nem adott konkrét válasz rá, de elmondta, hogy a család miatt vállalta csak 3 meccsre. Szerintem, ha nagyon összeérnek erre a 3 meccsre, akkor rá lehet bírni a maradásra.BBarni írta:Ő nem vállalta tovább!Az lesz a legszebb,ha valóban csak három meccsre marad.
Legalábbis én ezt olvastam,hogy nem terveznek vele tovább, na persze ezt egy jó szereplés felülírná.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Majd megtalálja most is az indokot a köpködésre. Ahhoz ért ő igazán a kaszinózás mellettLiamGallagher írta:De hát a kaszinós Gyuri megmondta,a magyar edzői szakma szembeköpése az Ő kinevezése,és még pro licensze sincs!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
kaszinósgyurit kellene szembeköpni. a rácsok mögött, odavaló.LiamGallagher írta:De hát a kaszinós Gyuri megmondta,a magyar edzői szakma szembeköpése az Ő kinevezése,és még pro licensze sincs!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ő nem vállalta tovább!Az lesz a legszebb,ha valóban csak három meccsre marad.
Legalábbis én ezt olvastam,hogy nem terveznek vele tovább, na persze ezt egy jó szereplés felülírná.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Az lesz a legszebb,ha valóban csak három meccsre marad.Enrique írta:Dárdai mostantól mindenki kedvence lesz.
A továbbjutás szempontjából nem tudom mennyit ér nekünk ez az egy pont, talán a végén időhúzás helyett lehetett volna kockáztatni kicsit a megzavarodott románok ellen, de nem baj, ez most szép munka volt, végre valaminek lehet örülni.
Dárdai mostantól mindenki kedvence lesz.
Dárdai mostantól mindenki kedvence lesz.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
De hát a kaszinós Gyuri megmondta,a magyar edzői szakma szembeköpése az Ő kinevezése,és még pro licensze sincs!
Kicsit árulkodó az elődökről, hogy életem során most először láttam olyan magyar csapatot amin látszódott értékelhető edzői munka
Nesze neked magyar edzői szakma!
Nesze neked magyar edzői szakma!