Elektronika
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Elektronika
Olyan kell melyik a mélyet jól adja mivel nagyrészt rap-et hallgatok, és buszon-vonaton hurcolnám minden héten.
Superluxról egyébként jó vélemények vannak, bár egyesek azt mondják, hogy van amelyik kényelmetlen.
Superluxról egyébként jó vélemények vannak, bár egyesek azt mondják, hogy van amelyik kényelmetlen.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Bocs a dupláért, de még mindig azt mondom ebben az árban a Superlux fejesek között nézz szét, vagy ha tudsz rátenni picit, akkor a peti_madrid javaslatát. Olcsóbb Sonynak híg a leve, ahogy szokták mondani.
Persze ahogy érzed, de az igényeidtől is függ, mert leírtad, hogy zenehallgatásra kell, de nem írtad milyen zenékre. Vannak fülesek pl, amik nagyon adják a mélyet, vannak amik kevésbé, ugyanígy a magassal és zene meg embere válogatja ki melyiket szereti a túlsúlyos mélyt, a sok magast vagy valami középorientált fejest. Plusz otthonra kell vagy hurcolászod, mert akkor számít az is gondolom mennyire zárja ki a külvilágot. Szóval ezeket még le kell tisztáznod magadban, mielőtt valamit választasz.
Persze ahogy érzed, de az igényeidtől is függ, mert leírtad, hogy zenehallgatásra kell, de nem írtad milyen zenékre. Vannak fülesek pl, amik nagyon adják a mélyet, vannak amik kevésbé, ugyanígy a magassal és zene meg embere válogatja ki melyiket szereti a túlsúlyos mélyt, a sok magast vagy valami középorientált fejest. Plusz otthonra kell vagy hurcolászod, mert akkor számít az is gondolom mennyire zárja ki a külvilágot. Szóval ezeket még le kell tisztáznod magadban, mielőtt valamit választasz.
- Santi
Nehogy megtévesszen, az MDR-ZX sorozat és az MDR-XB sorozat nem egy kategória.
- realistahuni
Köszi.
Sonyk egyébként tényleg viszonylag olcsón vannak ahhoz képest, hogy mekkora brand, MDR szériákból láttam kettőt ZX100-at illetve V150-et, azok pont 6-7k körül vannak.
Ha a tied 3 évig elment akkor gondolom a többi sem lehet kutyaütő.
Sonyk egyébként tényleg viszonylag olcsón vannak ahhoz képest, hogy mekkora brand, MDR szériákból láttam kettőt ZX100-at illetve V150-et, azok pont 6-7k körül vannak.
Ha a tied 3 évig elment akkor gondolom a többi sem lehet kutyaütő.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ha esetleg felmész 8-9.000-ig, és még találsz, akkor menj rá egy Sony MDR-XB300-asra. Nekem ilyen van már vagy 3 éve, imádom ezt a fejhallgatót. Olyan basszusa van, hogy szétszakítja a fejem, de a magas is szépen szól, tiszták a hangok.realistahuni írta:Olcsó fejhallgatók témában van aki otthonosan mozog?
6-7k-t szánnék rá max, cél, hogy normálisan lehessen zenét hallgatni, ne recsegjen-ropogjon, és ne essen szét 1-2 hét után.
- Santi
Maxell Retro Dj vagy ha nem tetszik, akkor a Superlux fejesek között nézz szét.
- realistahuni
Olcsó fejhallgatók témában van aki otthonosan mozog?
6-7k-t szánnék rá max, cél, hogy normálisan lehessen zenét hallgatni, ne recsegjen-ropogjon, és ne essen szét 1-2 hét után.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
srácok, reseteltem a TP-Linkes routerem és azóta bárhogy bármilyen beállítással próbálom egyszerűen nem működik az internet valakinek valamilyen ötlet?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
a titanium most is fent van, de a fagyasztással az a baj, hogy akkor magát az alkalmazást sem tudom használni
én viszont szeretném használni, csak azt nem szeretném, hogy mikor nem használom, akkor ne fusson a háttérben
megnézem ezt a greenifyt, köszi
én viszont szeretném használni, csak azt nem szeretném, hogy mikor nem használom, akkor ne fusson a háttérben
megnézem ezt a greenifyt, köszi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
root-tal, pl Greenify ilyesmit csinál.___Samy___ írta:androidra van olyan applikáció, amivel a háttérben futó alkalmazásokat le tudom tiltani? teszem azt pl a vibert ha elindítom és bezárom vagy a telefon újraindítása után ne futtassa továbbra is háttérben?
illetve 'fagyasztásra' még pl Titanium Backup Pro.
tick. tick. tick.
- ___Samy___
androidra van olyan applikáció, amivel a háttérben futó alkalmazásokat le tudom tiltani? teszem azt pl a vibert ha elindítom és bezárom vagy a telefon újraindítása után ne futtassa továbbra is háttérben?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- peti_madrid
Tegnap az Apple bemutatta a frissített termékeit (iMac, Mac mini, iPad Air/Mini), amik között ott virít az 5K-s (!!!!!) kijelzővel szerelt iMac. 850.000-ért... Én elhiszem, hogy jó minőségű a termék, mert én is Macet használok, de basszameg, 850.000 az iMac, 1.000.000 a Mac Pro, 350.000-től vannak a Macbookok. Egyedül a mini van megfizethető árban (165.000-től kezdődik), a többi abszolut nem a magyar fizetéshez van kalibrálva. Mondjuk ha a külföldi árat nézem (2.500 dollár), az még talán oké egy 5k-s cuccért, de amennyi vám és áfa van rajta, így megfizethetetlen. Lassan már nem az lesz a raj, ha van egy BMW-d, hanem ha veszel egy ilyet... 850.000 forint....
- Santi
Ne használj winrart.Victor írta:a másik, hogy egyszer adtam egy kódot egy winrarnak, azóta akárhány tömörítést csinálok, és hiába nem adok meg kódot, kér, és nem enged megnyitni semmit
#Sastre
Nézd át az energiagazdálkodási beállításokat, nembiztos, hogy hardveres a probléma.
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
memóriakártyát szeretnék vásárolni, mert a mostani eléggé rakoncátlankodik többszöri formázás után is. ebayes a mostani, bár bevallom kb. a legolcsóbbat vettem meg. milyen oldalt ajánlanátok amivel biztos nem fürdök be?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sziasztok!
Arra gyanakszok, hogy a számítógépem tápegysége elkezdett gyengülni. 2007es már a táp, azóta nagyjából minden ki lett cserélve a gépben, csak a táp nem.
Hiba a következő: miközben megy a számítógép, filmet nézek, vagy játszok, és közben beszélgetek valakivel, egyszer csak a monitor kiírja, hogy energiatakarékos üzemmód, és onnantól nincs kép. Hallom, hogy beszélgetnek tovább, vagy megy tovább a film, de kép nincs. Arra gyanakszom, hogy a táp már kicsit meggyengült az évek folyamán, és nem tudja leadni azt a teljesítményt. Lehetséges az, hogy ilyenkor csak a vga-t kapcsolja le?
Ez a hiba régebben is előjött, azóta volt processzor és vga csere is (az újabbak kevesebbet "esznek"), és ezek a hibák megszűntek. De most 1 év után újra előjött. Ma be se akart kapcsolni a képernyő, kihúztam előlről 2 ventilátort (LED is világította őket, gondoltam hátha érezhető lehet a fogyasztásuk) és azóta megint jó.
Szóval lehetséges az, hogy ha nincs elég teljesítmény a táptól, akkor csak a VGA kapcsol le, és minden más megy tovább?
Arra gyanakszok, hogy a számítógépem tápegysége elkezdett gyengülni. 2007es már a táp, azóta nagyjából minden ki lett cserélve a gépben, csak a táp nem.
Hiba a következő: miközben megy a számítógép, filmet nézek, vagy játszok, és közben beszélgetek valakivel, egyszer csak a monitor kiírja, hogy energiatakarékos üzemmód, és onnantól nincs kép. Hallom, hogy beszélgetnek tovább, vagy megy tovább a film, de kép nincs. Arra gyanakszom, hogy a táp már kicsit meggyengült az évek folyamán, és nem tudja leadni azt a teljesítményt. Lehetséges az, hogy ilyenkor csak a vga-t kapcsolja le?
Ez a hiba régebben is előjött, azóta volt processzor és vga csere is (az újabbak kevesebbet "esznek"), és ezek a hibák megszűntek. De most 1 év után újra előjött. Ma be se akart kapcsolni a képernyő, kihúztam előlről 2 ventilátort (LED is világította őket, gondoltam hátha érezhető lehet a fogyasztásuk) és azóta megint jó.
Szóval lehetséges az, hogy ha nincs elég teljesítmény a táptól, akkor csak a VGA kapcsol le, és minden más megy tovább?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
járákek! az a gondom, hogy:
Windows 7 van a gépemen, és az asztalon mindig össze-vissza elcsúszkálnak a dolgok. hiába teszem vissza, böngészek kicsit vagy játszom és már szanaszét minden,
a másik, hogy egyszer adtam egy kódot egy winrarnak, azóta akárhány tömörítést csinálok, és hiába nem adok meg kódot, kér, és nem enged megnyitni semmit
Windows 7 van a gépemen, és az asztalon mindig össze-vissza elcsúszkálnak a dolgok. hiába teszem vissza, böngészek kicsit vagy játszom és már szanaszét minden,
a másik, hogy egyszer adtam egy kódot egy winrarnak, azóta akárhány tömörítést csinálok, és hiába nem adok meg kódot, kér, és nem enged megnyitni semmit
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Tescobol vettem 1 honapja a tv-t, samsung, 85 ezer volt, 82 cm, ott is 10 havi THM nelkuli BB-s hitellel.'shutterisland írta:én is tévé vásárlás előtt állok, legalább 80 centis legyen, és legfeljebb 80 ezerig, 90%-ban x-boxozási célra.
hol lehet igazán érdemes körül nézni ?
a media marktról nem sok jót hall az ember, ellenben csábító, hogy lesz most náluk áruhitel, 8x10 ezer forintért lehetne pölö megvenni egy 80 ezres tévét.
van technika is, ami allitolag nem rossz, bar nekem tapasztalatom nincs rola, de arban a legalacsonyabb.
12
edigital-nál is van 0% thm akció, szerintem olcsóbb MM-nél a legtöbb esetben.'shutterisland írta:a media marktról nem sok jót hall az ember, ellenben csábító, hogy lesz most náluk áruhitel, 8x10 ezer forintért lehetne pölö megvenni egy 80 ezres tévét.
tick. tick. tick.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én is tévé vásárlás előtt állok, legalább 80 centis legyen, és legfeljebb 80 ezerig, 90%-ban x-boxozási célra.
a media marktról nem sok jót hall az ember, ellenben csábító, hogy lesz most náluk áruhitel, 8x10 ezer forintért lehetne pölö megvenni egy 80 ezres tévét.
- peti_madrid
Ízlések és pofonok Én sem egy méterről nézem, de ha nagyobb lenne a tv-nk, akkor már kényelmetlen lenne a dolog, nem fogná be a szemem a teljes képet.dodi írta: én nem szeretek egy méterről TV-t nézni.