Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 14., kedd 19:16

az érdekes, hogy özilt majd leszopod de isco nem kéne
Kép

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 14., kedd 18:37

BBarni írta:Rosicky is megsérült, Welbecknek meg aláfordult a bokája(de elvileg nem komoly)... :lol: :lol:
Szóval akkor sérült:Debuchy,Giroud,Ramsey,Sanogo,Arteta,Özil,Giroud,Koscielny(?),Walcott(?),Welbeck(?),Gnabry(?) a kérdőjeleseknél nem vagyok biztos, de szerintem még nem bevethetőek!Nevetséges... :lol: :lol:

Özilt meg minél hamarabb el kell adni a Bayernek amíg jó pénzt adnak érte, vagy egy Götze-Özil csere is mehet! :mrgreen:
Iscot is megnézném ha Madridban nem kap több lehetőséget, szerintem piszkosul illene az Arsenalba! :hmmm: :agree:
Jó kis játékos Isco, de nem vagyunk rászorulva. Kész játékosok kellenek, nem tehetségek... Egy patent szűrő (télen) meg egy Merte utód a kezdőbe (nyáron), ami ránk férne. Talán majd egy csatár is, de én bízom Welbeckben és szerintem lehet belőle stabil, kezdőjátékos. Csak időt kell neki adni és még jobb lesz ő is.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 14., kedd 17:50

Rosicky is megsérült, Welbecknek meg aláfordult a bokája(de elvileg nem komoly)... :lol: :lol:
Szóval akkor sérült:Debuchy,Giroud,Ramsey,Sanogo,Arteta,Özil,Giroud,Koscielny(?),Walcott(?),Welbeck(?),Gnabry(?) a kérdőjeleseknél nem vagyok biztos, de szerintem még nem bevethetőek!Nevetséges... :lol: :lol:

Özilt meg minél hamarabb el kell adni a Bayernek amíg jó pénzt adnak érte, vagy egy Götze-Özil csere is mehet! :mrgreen:
Iscot is megnézném ha Madridban nem kap több lehetőséget, szerintem piszkosul illene az Arsenalba! :hmmm: :agree:

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 14., kedd 15:46

Matt009 írta:
pont hogy itt Ronci volt az akit csukott szemmel is megtalált bármikor a pályán. Nem írtam régóta Özilről mert nem érdekelt hogy az arsenalban ilyen giroud meg sanogo féle emberekkel szenved szegény miközben láttam mire képes itt Madridban. lesz akik védekeznek ott helyette a bayernben, engem az sem érdekel jelenleg hogy nem fut vissza. neki nem ez való. ez az én saját véleményem, nem is fogok erről senkivel sem vitázni mert nem magyarázza be nekem senki hogy itt is mekkora flop volt.
BBeno jól leírta a dolgot, én is hasonlóan gondolkodok Özilről. Nem egy korszakot meghatározó klasszis, de van benne olyan tehetség, ami nagyon kevesekben, és sokkal többre hivatott annál, amit a szerencsétlen Arsenalban nyújt. A Realban meg volt egy kimagasló, és 2 korrekt szezonja, itt nem volt flop, a gólpasszait megadta minden szezonban.
Itt sem volt tavaly flop. A szezon első felében húzta a csapatot, a másodikban hozott egy átlagot. Csak idén volt gyenge, de abban közrejátszott azért az is, hogy nem a posztján játszott.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 13., hétfő 22:56

ennyit vitatkozni egy ilyen fasziról, az már valami :lol: komolyabban veszik itt egyesek, mint ő a focit vagy saját magát.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 13., hétfő 22:50

alexoxladjackoxi
Szedd már össze magad kérlek, és egy hozzászólásban válaszolj a dolgokra, ne percenként kettőben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 13., hétfő 22:48

Más kaliberű, más célokért küzdő csapat, mint a Madrid, nekik nem az a sztenderd, hogy minden poszton a legjobb játszik.
Az utóbbi években ilyen szintű játékosok mint Özil, vagy Sánchez csak a távozók között voltak, szerintem érthető az örömük most.
Melyik szurkolótábort kedvelitek egyébként?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 13., hétfő 22:37

Remy írta:
alexoxladjackoxi írta: Attól függ mi számít "kijövésnek"? :roll:
Mondjuk az, hogy 2-3 év alatt leesik legalább 1 kupa, és nem 8 évet kell arra várni, hogy nyerjetek valamit.

Én konkrétan itt játékosokra is gondolok... emlékszem már hány meg hány megváltó volt ott. Aztán sehol semmi egyikből sem tényleg.
Walcott,Arshavin,Gervinho,Nasri,Fabianski.
Emlékszem mindegyik volt már top ként kezelve úgy általánosságban az Arsenal drukkerek között. És most is van számomra nem egy ilyen név a jelenlegi keretből is csak ebbe nem nagyon akarok belemenni, mert tudom, hogy az hatalmas vitát tud kirobbantani :lol:

Én régen tényleg kedveltem az Arsenalt és nekik is szorítottam egészen odáig amíg nem kezdtek el fröcsögni Özil leigazolásánál ilyen szinten.
Szóval tényleg azért merem ezeket leírni, mert, ha nem is annyira mint a Realt, de követtem őket évről-évre, hogy mi hogyan alakul. És minden évben megvolt az adott megmentő (aki csődöt mondott) illetve az első 3-4 hónapban a pofa, hogy most megnyerünk "mindent" .

Özil
Emlékszem rá, hogy az első szezonjában imádtam a faszit... és onnantól kezdve már csak a hiányérzetem van meg vele kapcsolatban hiába hozta a statokat.
Van 1000+1 ilyen (vagy jobb képességű játékos) aki mentálisan kevés erre a szintre. Szerintem Özil ilyen.
ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 13., hétfő 22:33

Matt009 írta:itt nem volt flop, a gólpasszait megadta minden szezonban.
Nem-nem.... az utolsó szezonjában olyan gyenge volt, hogy az valami elképesztő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 13., hétfő 22:29

pont hogy itt Ronci volt az akit csukott szemmel is megtalált bármikor a pályán. Nem írtam régóta Özilről mert nem érdekelt hogy az arsenalban ilyen giroud meg sanogo féle emberekkel szenved szegény miközben láttam mire képes itt Madridban. lesz akik védekeznek ott helyette a bayernben, engem az sem érdekel jelenleg hogy nem fut vissza. neki nem ez való. ez az én saját véleményem, nem is fogok erről senkivel sem vitázni mert nem magyarázza be nekem senki hogy itt is mekkora flop volt.
BBeno jól leírta a dolgot, én is hasonlóan gondolkodok Özilről. Nem egy korszakot meghatározó klasszis, de van benne olyan tehetség, ami nagyon kevesekben, és sokkal többre hivatott annál, amit a szerencsétlen Arsenalban nyújt. A Realban meg volt egy kimagasló, és 2 korrekt szezonja, itt nem volt flop, a gólpasszait megadta minden szezonban.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 13., hétfő 22:28

alexoxladjackoxi írta: Attól függ mi számít "kijövésnek"? :roll:
Mondjuk az, hogy 2-3 év alatt leesik legalább 1 kupa, és nem 8 évet kell arra várni, hogy nyerjetek valamit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 13., hétfő 22:26

KAG írta:
Szerintem bőven van benne potenciál. Könnyen helyzetbe kerül és sokkal jobb arányban használja ki a helyzeteit, mint Giroud. Ha végre összeáll a csapat, tömve lesz labdákkal.
Kiváncsi lettem volna rád, ha tavaly kérdezlek meg ugyanerről :D :roll:
Tényleg no offense csak elég sok arsenalos barátom van és eléggé divat mindegyiknél többet belelátni a dolgokba, mint ami.
Pedig általában nem fogalmatlan 15 éves fanboyokról van szó :ike:
Majd az idő eldönti, én amint már mondtam látok benne fantáziát.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 13., hétfő 22:25

Remy írta:
KAG írta: Tényleg no offense csak elég sok arsenalos barátom van és eléggé divat mindegyiknél többet belelátni a dolgokba, mint ami.
Igen. Ez az igazság. Kis túlzással ott mindenki kurva jó, csak ez valamiért sose jön ki.
Attól függ mi számít "kijövésnek"? :roll:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 13., hétfő 22:16

KAG írta: Tényleg no offense csak elég sok arsenalos barátom van és eléggé divat mindegyiknél többet belelátni a dolgokba, mint ami.
Igen. Ez az igazság. Kis túlzással ott mindenki kurva jó, csak ez valamiért sose jön ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 13., hétfő 22:13

Szerintem bőven van benne potenciál. Könnyen helyzetbe kerül és sokkal jobb arányban használja ki a helyzeteit, mint Giroud. Ha végre összeáll a csapat, tömve lesz labdákkal.
Kiváncsi lettem volna rád, ha tavaly kérdezlek meg ugyanerről :D :roll:
Tényleg no offense csak elég sok arsenalos barátom van és eléggé divat mindegyiknél többet belelátni a dolgokba, mint ami.
Pedig általában nem fogalmatlan 15 éves fanboyokról van szó :ike:
ZIDANE

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 13., hétfő 22:05

KAG írta:
Wellbeck
Ő mit keres itt? Most komolyan ?! :lol:

Vágom, hogy az Arsenal fanok felcopkodták mert már most rúgott annyi gólt mint a MU-ban egy szezonban szokott, de akkor is :lol: :lol: :lol: :lol:

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 13., hétfő 22:03

ateeemadrid írta:Az Arsenal drukkereknek mi a véleménye róla egyébként? Vagy mondjuk neked?
Mert ha ezt a teljesítményt Real mezben hozná én imádkoznék, hogy húzzon innen.

Szerintem mindenképp jól járnátok ha elmenne valahova, képességek és hozzáállás alapján sem érdemli meg, hogy kezdő legyen, viszont az ára miatt tolni kell.
Tavaly jó volt, a csapat motorjának számított Ramseyvel, idén eddig gyenge. A hozzáállása kb. a béke segge alatt van, de nagyon jó képességekkel bír és én örülök, hogy nálunk játszik. Csak a posztján kéne nyomatni, nem a szélen.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 13., hétfő 22:01

sucre írta:Özil a világ legjobb irányítója! hatalmas zsugás a csávó, miket dekázik már rágóval... Arsenalban is adja az asszisztokat szépszámmal, csoda, hogy nemvette vissza a real 100 millióért. Ő az, akiért az ember szívesen leül meccset nézni. Győzni akarás, kitartás, profi mentalizmus. Ja, vb-n is hogy kilógott már a csapatból. A baj az, hogy lefelé :mrgreen: :mrgreen:
Ennek ellenére a torna 6. legjobb középpályásának választották...

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 13., hétfő 22:00

adamzz írta:
alexoxladjackoxi írta:Wenger azért nem hozta vissza Fabrét, mert kell neki Özil.
Mondjuk nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. Full más poszt.
Özilről meg el tudom képzelni,hogy ahelyett,hogy inkább megtanulna angolul (spanyolul se tudott 4 év alatt), hazamegy németbe. Ráadásul nagyobb potenciállal rendelkező klubban játszhatna, plusz Németországban felnőtt kölkök fele szerintem a Bayernben akar játszani.
Ezt kérdezd Wengertől. Állítólag Özilre és Zelalemre épít Cesc helyett.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. október 13., hétfő 21:03

Özil a világ legjobb irányítója! hatalmas zsugás a csávó, miket dekázik már rágóval... Arsenalban is adja az asszisztokat szépszámmal, csoda, hogy nemvette vissza a real 100 millióért. Ő az, akiért az ember szívesen leül meccset nézni. Győzni akarás, kitartás, profi mentalizmus. Ja, vb-n is hogy kilógott már a csapatból. A baj az, hogy lefelé :mrgreen: :mrgreen:

Vissza: