OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. október 14., kedd 11:09

Adamo írta:
portillo írta:A lehetséges budapesti olimpiával (igaz, ez még nem a 2024-es) kapcsolatban anno a PricewaterhouseCoopers-t felkérték egy megvalósíthatósági tanulmányra, ami 200 oldalas, abban vannak érdekes információk,innen le is tudod tölteni.
A BOM (Budapesti Olimpiai Mozgalom) honlapján pedig vannak ezzel kapcsolatos aktualizálások, és egyéb érdekességek is, úgyhogy szerintem ha ezt a témát szeretnéd, akkor is van hozzá elég anyag.
a BOM honlapjan hol talalom az aktualizalasokat ?

a 2020-as olimpiaval kapcsolatban varja a honlap a dontest, ami mar eldolt h Tokioban lesz.
Ez itthon kifejezetten aktuálisnak számít :lol:
Egyébként én sem látok a 2024-esre vonatkozóan semmit, bevallom nem ástam magam bele a dologba. Akkor úgy néz ki, h megakadtunk a 2020-nál. :)
Szégyen a kukás, de hasznos.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 14., kedd 11:00

Fizika
:coffee:
"And my heart will leave you never."

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2014. október 14., kedd 10:38

portillo írta:A lehetséges budapesti olimpiával (igaz, ez még nem a 2024-es) kapcsolatban anno a PricewaterhouseCoopers-t felkérték egy megvalósíthatósági tanulmányra, ami 200 oldalas, abban vannak érdekes információk,innen le is tudod tölteni.
A BOM (Budapesti Olimpiai Mozgalom) honlapján pedig vannak ezzel kapcsolatos aktualizálások, és egyéb érdekességek is, úgyhogy szerintem ha ezt a témát szeretnéd, akkor is van hozzá elég anyag.
a BOM honlapjan hol talalom az aktualizalasokat ?

a 2020-as olimpiaval kapcsolatban varja a honlap a dontest, ami mar eldolt h Tokioban lesz.
12

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. október 14., kedd 9:58

Adamo írta:Sziasztok!

Egy beadandohoz kellene egy temavalasztas, valamilyen sporttal kapcsolatos temaban akarom irni, lenyeg az lenne, hogy tudjak hozza megfelelo irodalmat (szakcikkek, tanulmanyok, folyoiratok, magyar es idegen nyelven) talalni.

a 2024-es budapesti olimpia lehetseges megrendezesere gondoltam, de az a baj, hogy azzal kapcsolatosan nem sok szakkonyv van, foleg nem idegen nyelven :mrgreen:

valakinek valami tuti otlet ? :roll:

Udv.
A lehetséges budapesti olimpiával (igaz, ez még nem a 2024-es) kapcsolatban anno a PricewaterhouseCoopers-t felkérték egy megvalósíthatósági tanulmányra, ami 200 oldalas, abban vannak érdekes információk,innen le is tudod tölteni.
A BOM (Budapesti Olimpiai Mozgalom) honlapján pedig vannak ezzel kapcsolatos aktualizálások, és egyéb érdekességek is, úgyhogy szerintem ha ezt a témát szeretnéd, akkor is van hozzá elég anyag. :)
Szégyen a kukás, de hasznos.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 14., kedd 9:50

miért nem választod akkor már valamelyik elbukott eb pályázatunkat, elég sok mindent lehet róluk találni, raádásul még kálmánbá híres monológja is ott van :mrgreen:

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2014. október 14., kedd 9:31

Sziasztok!

Egy beadandohoz kellene egy temavalasztas, valamilyen sporttal kapcsolatos temaban akarom irni, lenyeg az lenne, hogy tudjak hozza megfelelo irodalmat (szakcikkek, tanulmanyok, folyoiratok, magyar es idegen nyelven) talalni.

a 2024-es budapesti olimpia lehetseges megrendezesere gondoltam, de az a baj, hogy azzal kapcsolatosan nem sok szakkonyv van, foleg nem idegen nyelven :mrgreen:

valakinek valami tuti otlet ? :roll:

Udv.
12

Ewr
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. október 13., hétfő 23:47

Remy írta:
András93 írta: Amúgy mindig jó látni, ahogy vergődnek a fanboyok, ha szidják a kis kedvencüket.
Kedvencem Puzsértól a Gyűrűk ura oltása, ha azt is lenyomta volna egy TV-műsorban... :mrgreen:
Ja, ha észérvekkel húznak le valamit, akkor oké, de amikor csak a levegőbe beszél valaki és úgy fikázza az adott dolgot, az kissé idegesítő.

"Batmant nem tudom komolyan venni" :lol: KI kérte rá, hogy komolyan vegye? Miért kell komolyan venni bármelyik hőst?
Az egész Nolan trilógiáról süt, hogy a rendező realisztikussá akart tenni egy szuperhőst, a film is komolyan veszi saját magát. :) Ő nem tudja komolyan venni, teljesen megértem.
Én is szeretem a filmet, de attól még elfogadom, hogy valakinek ez a stílus nem nyeri el a tetszését.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 13., hétfő 23:34

András93 írta: Amúgy mindig jó látni, ahogy vergődnek a fanboyok, ha szidják a kis kedvencüket.
Kedvencem Puzsértól a Gyűrűk ura oltása, ha azt is lenyomta volna egy TV-műsorban... :mrgreen:
Ja, ha észérvekkel húznak le valamit, akkor oké, de amikor csak a levegőbe beszél valaki és úgy fikázza az adott dolgot, az kissé idegesítő.

"Batmant nem tudom komolyan venni" :lol: KI kérte rá, hogy komolyan vegye? Miért kell komolyan venni bármelyik hőst?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 13., hétfő 23:29

ha van egy téveszméje, akkor azt tűzön-vízen át tartja, észérvekkel próbálkozni hiábavaló lenne..az ilyet ma kritikusnak hívják, én inkább idiótának :mrgreen:

ja és nem vagyok batman buzeráns, nem jönnek be a latexes srácok
Nem illik.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. október 13., hétfő 23:28

ziro4vr írta:én azóta nem tudom komolyan venni, hogy a batmanes játék előzetese alapján pocskondiázta a filmet a tv2 műsorában :lol:
A batman b*zik mind így vannak ezzel. Egyébként ez nem igaz, nem az alapján kritizálta. Amit Remy is belinkelt, az a rádióműsorából van, a TV2-ben pedig később szerepelt.

Amúgy mindig jó látni, ahogy vergődnek a fanboyok, ha szidják a kis kedvencüket.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 13., hétfő 23:12

ziro4vr írta:én azóta nem tudom komolyan venni, hogy a batmanes játék előzetese alapján pocskondiázta a filmet a tv2 műsorában :lol: ja meg hogy beült tehetséget kutatni..hagyjuk már..mond néha jókat, de a mondandója élét általában elveszi a szörnyen idegesítő stílusa és felszínessége
Jajj, ne is mondd :lol: :lol: :lol: Ez meg a másik kedvencem tőle. 8 percig bírtam...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 13., hétfő 23:08

én azóta nem tudom komolyan venni, hogy a batmanes játék előzetese alapján pocskondiázta a filmet a tv2 műsorában :lol: ja meg hogy beült tehetséget kutatni..hagyjuk már..mond néha jókat, de a mondandója élét általában elveszi a szörnyen idegesítő stílusa és felszínessége
Nem illik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 13., hétfő 23:06

érdekes fazon, saját bevallása szerint is sokkal felületesebb a tudása, mint ahogy a fogalmazó készségével és érvelni tudással el tudja adni.

a kritizálásai és megmondóemberkedései között (ugye a legutóbb nick vujicic-et marta be) viszont sok elgondolkodtató dolog is van, és az említett reklámvita is megér 50 percet.

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. október 13., hétfő 22:27

soadroli írta:MR. BUSTA - KAMU GENGSZTER ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK
Nem akartam a Zene topicba, szerintem inkább itt a helye. Amúgy mennyire igaz amit Puzsér ír. :D
A cikk alatt az egyik rajongó kommentje :lol: :
Kérdés ha Busta rossz vicc miért mindehol ott hallani ti vagytok a vicc kiváncsi lennék ti 22 év alatt ezt el tudnátok-e írni hogy 4 éve csinált egy Real Trill Music kiadót ammi még ma is nagyon sikeres de komolyan ezt megtudnátok csinálni mert ha igen mutassátok
Puzsérnak egyébként van még pár ehhez a cikkhez hasonló írása, videója. Érdemes ránézni a munkásságára, például a reklámok elleni vitáiban szerintem nagyon sok az igazság. :)

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 13., hétfő 22:07

messideco írta:A mellékneveket kisbetűvel kell írni? :hmmm:
Miért kellene naggyal?

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 13., hétfő 22:06

A mellékneveket kisbetűvel kell írni? :hmmm:
"And my heart will leave you never."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. október 13., hétfő 9:49

MR. BUSTA - KAMU GENGSZTER ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK
Nem akartam a Zene topicba, szerintem inkább itt a helye. Amúgy mennyire igaz amit Puzsér ír. :D
Kép

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 9., csütörtök 18:30

nyilván mindenki kitöltötte a kérdőívemet, mikor először belinkeltem :D , de ha valaki valami furcsa oknál fogva mégsem, az kérem töltse ki most, 3 perc az egész, még kéne egy 10-15 kitöltés nekem.

kérdőív

köszi :)

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. október 9., csütörtök 8:44

VanillaSky írta:Utána is elolvastad? Otthoni felhasználásra nem büntetendő a digitális tartalom letöltése, így nem érzem rosszul magam, egy cseppet sem! Játékokat megveszem, ami kell a film, zene meg nincs tiltva. A bliccelés meg a bolti lopás más. Téma részemről lezárva, ennyi erővel a benzinkúton is csak megállni kell, tankolni aztán elhajtani. Úgyis mocsok drágán adják a túlnyomórészt külföldi tulajdonú olajcégek. Vagy a plázában a farmert, a szemétláda GAP az USAban jóval jutányosabb áron árulja a termékeit, mint itthon. Hol húzol határokat? Mi lesz az ok amiért még nem elítélendő? Kenyér? Egy jobb parfüm? Laptop?.....
Igen, elolvastam. Nem tudom mi ez a támadó hangnem, de mindegy. Erre voltam kíváncsi, hogy nálatok mi a határ, ezek szerint Nálad ami törvényben nem tiltott azt szabad. Ezt el tudom fogadni, bár etikus ettől még nem lesz, ugyanúgy károsítjuk a forgalmazót, filmen dolgozókat azzal, hogy nem megyünk el a moziba, hanem letöltjük itthon. Egyébként ha egyértelműen betiltanák, akkor Te abbahagynád teljesen a torrentezést? Ezt is cinizmus nélkül kérdezem, mert tényleg érdekel. Én abban az esetben biztosan nem, ha ténylegesen nem tartatnák be a törvényt (bírságot azért inkább nem fizetnék), mert már nem igazán tudom elképzelni az életemet nélküle. Továbbgondolva, lehet egy brazil gettóban valaki nem tudja élelmiszerlopás nélkül elképzelni az életét, mert éhenhalna a családja. Erre értem, hogy nem teljesen fekete-fehér a történet, én nem teljesen a bolti eladós trükkön filózok, hanem általánosságban etikai kérdésekről, sajnálom, ha ez nem ment át neked.
'shutterisland írta: szinte minden ember mondhatni rendszeresen megszegi bizonyos mértékben a törvényt, követ el szabálysértéseket.
ha nem is, akkor "etikailag" mindenki vétkezik.

onnantól kezdve, hogy bemászol egy magánterületre a berúgott lasztiért engedély nélkül, azon át, hogy csempészett cigit vásárolsz, addig, hogy átmész a piroson...csak hát na. :)
Mi egyébként egyre gondolunk, pont ez a "csak hát na" mentalitás van bennünk emberekben, hogy ha nem tiltják, akkor lehet, ha nem nézi senki, akkor is lehet. Jog és etika képlékeny mezsgyén mozog.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. október 8., szerda 21:41

ennyi erővel a benzinkúton is csak megállni kell, tankolni aztán elhajtani.
Erről Kabát Peti tudna mesélni.. :mrgreen: :mrgreen:
#happyshitting

Vissza: