Dél-amerikai foci
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Dél-amerikai foci
tucsoki írta:Talán nem árulok el nagy titkot azzal hogy mérhetetlenül ellenszenves számomra a brazil, de egyetértek, már most sem tűnik annak, de ha így halad közel sem lesz akkora flop mint azt valakik megmondták előre.ziro4vr írta:Szerintem már Barcelonában is egyre jobb a brazil, illetve egyre kevesebb a műesés, fetrengés, sírás tőle, lehet van összefüggés...
Neymar biztos, hogy nem lesz flopp.
Pár éven belül aranylabdát fog nyerni, a teljesítménye miatt, meg persze a média nyomása miatt is, de nagyobb részt a teljesítmény fog dönteni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Talán nem árulok el nagy titkot azzal hogy mérhetetlenül ellenszenves számomra a brazil, de egyetértek, már most sem tűnik annak, de ha így halad közel sem lesz akkora flop mint azt valakik megmondták előre.ziro4vr írta:Szerintem már Barcelonában is egyre jobb a brazil, illetve egyre kevesebb a műesés, fetrengés, sírás tőle, lehet van összefüggés...
Szerintem még mindig nem kell igazán tartani tőle, dacára a szép statoknak.
Amikor Ronaldo vagy Messi például kilép ziccerben, gyakorlatilag lehet menni közepet kezdeni, Neymar egyelőre rendre elhagyja a labdát, botladozik, túlcselezi magát ilyen esetben. Persze benne van a játékában hogy előhúz valamit, de nem érzem igazi game changernek.
Amikor Ronaldo vagy Messi például kilép ziccerben, gyakorlatilag lehet menni közepet kezdeni, Neymar egyelőre rendre elhagyja a labdát, botladozik, túlcselezi magát ilyen esetben. Persze benne van a játékában hogy előhúz valamit, de nem érzem igazi game changernek.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem már Barcelonában is egyre jobb a brazil, illetve egyre kevesebb a műesés, fetrengés, sírás tőle, lehet van összefüggés... Nem annyira jó előjel, Carvajal sajnos sokszor vét helyezkedési hibát, Bale meg ugye lusta, szóval lesznek problémák hátul, de ugye nekik is lesz bajuk a túlsó oldalon, hasonló okok miatt. Izgi lesz.
Nem illik.
- ikarus93
Neymarnak csak a válogatottba megy így, a Barcába, mint ha megállna a tudomány.
Messze nem tudja azt a teljesítményt nyújtani a katalánoknál jelenleg, mint amit a Brazil válogatottba. Ezt elsősorban betudom annak, hogy míg a Braziloknál ő az aki a hátára veszi a csapatot, addig a Barcánál, inkább Messi kezébe van az irányítás, mint sem Neymarnál.
Persze az megint más, hogy én katalánék helyébe már most oda adnám a stafétát Neymarnak, és Messit hátrább tenném, aztán nyáron meg megválnék tőle olyan 150 millióért, és rendezném a védelmet abból a pénzből, de szerencsére ennek az esélye kevesebb mint 1%.
Messze nem tudja azt a teljesítményt nyújtani a katalánoknál jelenleg, mint amit a Brazil válogatottba. Ezt elsősorban betudom annak, hogy míg a Braziloknál ő az aki a hátára veszi a csapatot, addig a Barcánál, inkább Messi kezébe van az irányítás, mint sem Neymarnál.
Persze az megint más, hogy én katalánék helyébe már most oda adnám a stafétát Neymarnak, és Messit hátrább tenném, aztán nyáron meg megválnék tőle olyan 150 millióért, és rendezném a védelmet abból a pénzből, de szerencsére ennek az esélye kevesebb mint 1%.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont ezért írja, hogy rakj a Barcára...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Miről beszélsz. Ha teszek is, akkor tuti nem rakok a Realra. Tavaly összehoztam az Atletico után a Sevilla bukót is. Azóta nem rakok magunkra.Kerlon írta:Rá kell venni Remyt, hogy fogadjon rá, aztán tuti elbukja a szelvényét. :Đ :Đ :Đ :Đ :Đ :Đ :Đ
Értettem...Pont ezért írja, hogy rakj a Barcára...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. október 14., kedd 17:29-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Rá kell venni Remyt, hogy fogadjon rá, aztán tuti elbukja a szelvényét. :Đ :Đ :Đ :Đ :Đ :Đ :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mikor máskor, mint Clásicora hangolódva....Neymar meg úgy látszik, hogy elkapta a top formát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ránéztem erre a Brazil keretre ki ez a Tardelli... Azt hittem valami fiatal tehetség, erre 29. Meg Dunga behívta a régi spanokat is, mint Elias. Beszarás, hogy ilyen embereket válogat össze. Neymar meg úgy látszik, hogy elkapta a top formát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
neymar nem szarozott, elrakott egy négyest japánnak.
keylor meg véd a mai meccsen.
keylor meg véd a mai meccsen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
miro írta:Onnan meg már be lehet kerülni ebbe a mostani válogatottba.R.M.C.F írta:Ja,fasza. Még a végén befut és elviszi a möntyengládbáh.
Jó,de most csak a B csapat volt. amúgy ebbe khedira is beférne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Onnan meg már be lehet kerülni ebbe a mostani válogatottba.R.M.C.F írta:Ja,fasza. Még a végén befut és elviszi a möntyengládbáh.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ja,fasza. Még a végén befut és elviszi a möntyengládbáh.
-
hehe írta:éééééééééééés most patotripla
Ki az ellenfél? Jászapáti? Ki a kapus steve wonder?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema