Premier League
Re: Premier League
Jó, hagyjuk, Világbajnoknak lenni manapság semmit se számít.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És még hányan...és hányan nem. Cé például nem és nem is lesz...akkor Özil jobb?..itt most arról volt szó, hogyKerlon írta:Továbbra is világbajnok.
És itt jött a kérdés, hogy mit tett le az asztalra Özil, mint játékos. Nem mint a német csapat tagja. Mi az, amiért kell valakinek a csapatába?Ebbe mi az érdekes? Özil egy kiforrott játékos, Isco meg 1 tehetséges srác.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
kedira isKerlon írta:Továbbra is világbajnok.
Továbbra is világbajnok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem a 20 troll tehet róla, hogy folyamatosan Patozik? Kötelező? Nem kapnak vacsorát? Vagy mi? Tényleg legyen elég.Lehet unalmasak vagyunk, de mindenki(!!!) jól tudja, hogy erről egyetlen egy(!!!) ember tehet és nem a 20 bánatós troll, akinek csak a fasza ki van vele. Többet én se írok, mert nem érdekel.
Mit? Nem támadásképpen kérdezem.ON: Semmi ilyenről nem volt szó, felesleges ironizálni a helyzetet. Özil lecsúszott, de elért valamit, amit a legtöbb focista csak álmodni mer.
Persze, sok focista álmodozik a Realról, stb, de egy Faubert is ide tudott igazolni. BL-t nem nyert, mély nyomot nem hagyott a Real történelemkönyveiben, semmi olyat nem csinált, amire 1 év múlva emlékezni fogok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lehet unalmasak vagyunk, de mindenki(!!!) jól tudja, hogy erről egyetlen egy(!!!) ember tehet és nem a 20 bánatós troll, akinek csak a fasza ki van vele. Többet én se írok, mert nem érdekel.Realista24 írta:Most is ő Patozott, nem?Kerlon írta:Hátha szerinted ez provokálás, akkor leírom, hogy a puszta jelenléted már egy provokáció azóta, mióta neki álltál ész nélkül Patozni minden topikban, ami pedig offolás is. Dupla warn, szevasz hehe. Amúgy meg csak kész tényeket írtam le.
Annyira unalmasak vagytok, Pato fóbiások, hogy lassan elkattanok és nem warnokat fogok osztani, hanem pihenőt. Aztán nézhetitek a brazil ligát orrvérzésig.
Igen, most írhatod majd, hogy a Patozás is unalmas, de alkalmanként egy Patozik, míg trollkodásból 20 másik bedobja, ha kell, ha nem.
Többet nem szólok, csak kiélem a bunkó hajlamomat.
Off vége.
ON: Aranylabdát Özilnek.
ON: Semmi ilyenről nem volt szó, felesleges ironizálni a helyzetet. Özil lecsúszott, de elért valamit, amit a legtöbb focista csak álmodni mer.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most is ő Patozott, nem?Kerlon írta:Hátha szerinted ez provokálás, akkor leírom, hogy a puszta jelenléted már egy provokáció azóta, mióta neki álltál ész nélkül Patozni minden topikban, ami pedig offolás is. Dupla warn, szevasz hehe. Amúgy meg csak kész tényeket írtam le.
Annyira unalmasak vagytok, Pato fóbiások, hogy lassan elkattanok és nem warnokat fogok osztani, hanem pihenőt. Aztán nézhetitek a brazil ligát orrvérzésig.
Igen, most írhatod majd, hogy a Patozás is unalmas, de alkalmanként egy Patozik, míg trollkodásból 20 másik bedobja, ha kell, ha nem.
Többet nem szólok, csak kiélem a bunkó hajlamomat.
Off vége.
ON: Aranylabdát Özilnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kicsit unalmas már ez a Patozás, ha meglátjátok hehe-t már be is kell írni valamit Patoról.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jól kiforrta magátalexoxladjackoxi írta:Ebbe mi az érdekes? Özil egy kiforrott játékos, Isco meg 1 tehetséges srác.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
látom személyeskedni akarsz
mondjuk most egyértelmű, hogy te leszel bibis, mert én semmit nem követtem el, ellentétben veled
mondjuk most egyértelmű, hogy te leszel bibis, mert én semmit nem követtem el, ellentétben veled
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Khedira is világbajnokKerlon írta:Világbajnok, Pato nemhehe írta:Kérdezném, hogy özil mit tett le eddig az asztalra.
.
Hátha szerinted ez provokálás, akkor leírom, hogy a puszta jelenléted már egy provokáció azóta, mióta neki álltál ész nélkül Patozni minden topikban, ami pedig offolás is. Dupla warn, szevasz hehe. Amúgy meg csak kész tényeket írtam le.
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ott a warn/banKerlon írta:Világbajnok, Pato nemhehe írta:Kérdezném, hogy özil mit tett le eddig az asztalra.
Világbajnok, Pato nemhehe írta:Kérdezném, hogy özil mit tett le eddig az asztalra.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Felesleges belemenni, de azért nem egy Bajner Bálint a tag.hehe írta:Kérdezném, hogy özil mit tett le eddig az asztalra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ha Özil elmegy(és ez remélhetőleg minél hamarabb lesz) akkor rá lesznek szorulva!Nem tudom, hogy Özil vagy Isco a jobb játékos, de az biztos, hogy az Arsenal féle fociba Isco nagyon illene, Özillel ellentétben!Isco nagyon érzi ezt a kis passzos, rövid focit mint Ramsey,Wilshere vagy Sánchez vagy akár Oxi!Welbeck eddig pozitív csalódás, de komolyabb célokra kevés!Jó kis játékos Isco, de nem vagyunk rászorulva. Kész játékosok kellenek, nem tehetségek... Egy patent szűrő (télen) meg egy Merte utód a kezdőbe (nyáron), ami ránk férne. Talán majd egy csatár is, de én bízom Welbeckben és szerintem lehet belőle stabil, kezdőjátékos. Csak időt kell neki adni és még jobb lesz ő is.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ebbe mi az érdekes? Özil egy kiforrott játékos, Isco meg 1 tehetséges srác.csabi* írta:az érdekes, hogy özilt majd leszopod de isco nem kéne
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont hogy elotte van jelenleg. Bújócskaban mondjuk valóban világelső a nemet, az tény.
Sokkal nem tett le tobbet egyebkent. Illetve összehasonlíthatatlan a ket jatekos az eddigi jatekpercek tukreben. Na meg Ozilnek hol volt konkurenciája? Plane ilyen...
Sokkal nem tett le tobbet egyebkent. Illetve összehasonlíthatatlan a ket jatekos az eddigi jatekpercek tukreben. Na meg Ozilnek hol volt konkurenciája? Plane ilyen...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem akarom Özilt védeni, de a "német" már többet letett az asztalra, mint a spanyol. Érthető, hogy kit preferál valaki, aki ráadásul nem követ folyamatosan Real meccset. Mi ismerjük mind a kettőt. De azért Özilt se kell semmibe venni. Isco még nem tud többet nyújtani. Jobb lehet, benne van, DE jelenleg még nincs a német előtt.csabi* írta:az érdekes, hogy özilt majd leszopod de isco nem kéne
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots