Mennyei futball
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Mennyei futball
Ha igy maradna minden mai eredmeny akkor lenne igazan szoros a csoportunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem Tőzser játéka az ami kimondottan bejön. Jó labdákat osztogat, és nem utolsó sorban, kbaszott jól lő.
- numberone1
Hat Higu sem teknikasabb, csak gyorsabb es nem ilyen halveru mint a mi jatekosaink.CS0ki írta:
Az meg elég nagy vicc, hogy ez a Szalai gyerek az egyik legnagyobb nevünk, Higu sírva röhöghetne a technikáján. De még Gravesen is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valószínűleg ezért nem tudod, hogy a futball elitjébe tartozunk, mind válogatott, mind csapat szinten, csak most hullámvölgybe kerültünk.... 30 éveCS0ki írta:
Szerintem ez az első hozzászólásom ebben a topicban, nem nagyon szoktak magyar bajnoki meccseket nézni, válogatottat se mindig.
Mindig is amondó voltam, hogy nekünk könnyebb játszani egy erősebb vagy közel olyan szintű válogatottal, mint mi. Kicsik ellen nem tudunk támadni.CS0ki írta:Gyerekek, baszki, 50 ezren laknak ebben z országban, és jobban játszanak mint mi. Beszarok, komolyan...
Az meg elég nagy vicc, hogy ez a Szalai gyerek az egyik legnagyobb nevünk, Higu sírva röhöghetne a technikáján. De még Gravesen is.
Szerintem ez az első hozzászólásom ebben a topicban, nem nagyon szoktak magyar bajnoki meccseket nézni, válogatottat se mindig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Gyerekek, baszki, 50 ezren laknak ebben z országban, és jobban játszanak mint mi. Beszarok, komolyan...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kerlon írta: Valaki megmondta még az Írek ellen, hogy ez azért van, mert mi a latinos focihoz értünk és inkább passzolunk.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Valaki megmondta még az Írek ellen, hogy ez azért van, mert mi a latinos focihoz értünk és inkább passzolunk.Ferencváros írta:Nem szokott játszani, de Dárdai az elején mondta, hogy új szerepkört szán neki. Gondolom mert gyors, és elég jól bánik a labdával, és beadni is tud.numberone1 írta:Varga a kp-n, Simon a jobbhatved...
Nem sok ujpest meccset lattam, egy drukketol kerdeznem...Simon jatszik jobbhatvedet? Mert tamado a srac es elegge vekonyka. Azokon a meccseken amelyeken lattam, azokon jobbszelso tamado volt.
Egyébként vicc, hogy Feröerhez kerül a labda, és egyből támadnak, mi meg évek óta hátul gurigázunk, aztán amikor szorul a hurok előrevágjuk.
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Nem szokott játszani, de Dárdai az elején mondta, hogy új szerepkört szán neki. Gondolom mert gyors, és elég jól bánik a labdával, és beadni is tud.numberone1 írta:Varga a kp-n, Simon a jobbhatved...
Nem sok ujpest meccset lattam, egy drukketol kerdeznem...Simon jatszik jobbhatvedet? Mert tamado a srac es elegge vekonyka. Azokon a meccseken amelyeken lattam, azokon jobbszelso tamado volt.
Egyébként vicc, hogy Feröerhez kerül a labda, és egyből támadnak, mi meg évek óta hátul gurigázunk, aztán amikor szorul a hurok előrevágjuk.
Nem értem, hogy a védelemben minek kellett 3 változtatás is... Főleg ezt a Simon dolgot nem értem én se.
K
K
- numberone1
Varga a kp-n, Simon a jobbhatved...
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- numberone1
Ott ez Szolnoki a Vidiben, jo formaban van, ugy nezki vegleg kiszoritotta Brachit. Jo nem mondom,h egy Carvajal, de fiatal es rendre kezdo egy jo formaban levo bajnoki cimert kuzdo csapatban. Egyebkent az EL-ben is jol tolta, nem volt megszeppenve.
Remeljuk, ez a Tozser-Gera belso kettos csak a Feroeriek ellen lesz.
Remeljuk, ez a Tozser-Gera belso kettos csak a Feroeriek ellen lesz.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
lassan valahonnan ki kéne már kukázni egy jobbhátvédet a Varga Józsi helyére
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Dibusz – Varga J., Juhász, Kádár, Korhut – Simon K., Gera, Tőzsér, Dzsudzsák – Szalai, Nikolics
Kötelező meccs, nyerni kell nincs mese!
Kötelező meccs, nyerni kell nincs mese!
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
az azért jól látszik milyen rövid az út pokol és mennyország között
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Dárdai elmondta első sajtótájékoztatóján, hogy ha ez a felkérés 10-15 év múlva jön, akkor egyből aláír akár több évre. Most is csak azért bólintott rá, mert hazafi és segíteni akart. Lényegében el is dőlt a dolog már az elején, kár csűrni-csavarni ezt.
#happyshitting
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem nincs realitása a maradásának. Elvan ő nyugaton, megbecsülik, kellemes közegben csinálhatja a dolgát, lépdelhet felfelé a ranglétán, a családja is odaszokott már. Itt meg ha hosszabb távon néznénk, pisálhatna széllel szemben, a közeg és a sok ingyenélő csak arra várna, hogy egyszer bukjon, aztán ki is utálnák. Kell neki ez? Persze hatalmas örömmel járhatna, ha itthon érne el sikereket, de nem akkora név ő így magában, hogy a sok kiskirály beálljon mögé és hallgasson rá.
Nem illik.
Így van. Nem beszélve arról hogy szerződése van. Ez nem úgy működik hogy keveset keresek 8 óra melóval, ezért bevállalok még egy műszakot utána máshol. Nem tartom valószínűnek hogy beleegyezne a munkáltatója.BBarni írta:Azért Dárdainak elég komoly feladata van kint, nem csak utánpótlás edző hanem vezető pozícióban van kint, ami azt jelenti, hogy reggel 8-tól este 8-ig dolgozik!Az kizárt dolog, hogy ezt tudná csinálni a kapitányság mellett, maximum ha lemond erről a pozícióról és csak up edző marad, de ezt kétlem!Meg már többször is lenyilatkozta, hogy így is kevés ideje marad a családra, nem hiszem, hogy bevállalná!Szerintem az ő szempontjából nem is érné meg, feladnia az eddigi munkáját a kapitányságért!(1-2 vereség és tudjuk milyen az mlsz)Viszont én is örülnék ha valahogy mégis sikerülne meggyőzni!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én olyat tudok elképzelni, hogy akkor Dárdai azt mondja, hogy "Jó! Kérem azt a pénzt, és legyen beleszólásom a hazai dolgokba, mert ez így sz*r gyerekek"
Azt, hogy marad csak simán szövkap, és ezért eldobjon egy olyan állást mint ami neki van a hertánál azt nem tudom elképzelni. Bár még így is necces a dolog...
Azt, hogy marad csak simán szövkap, és ezért eldobjon egy olyan állást mint ami neki van a hertánál azt nem tudom elképzelni. Bár még így is necces a dolog...