Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Megnéztem én is a 22 Jump Street-et, tényleg lehet rajta jókat röhögni, bár van kegyetlen szar rész is. A végén meg a felvonultatott lehetőségek... Azt hittem arra fog utalni, hogy nem húzzák jobban le a történet, de most néztem, hogy tényleg lesz 23. Vagy talán még 40 is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Márciusban jön az Argo 2
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Voltam moziban, megnézették velem ezt az Annabelle-t.
Ekkora ótvar filmet se mostanában néztem. Ugye a "The Conjuring" előzménye, vagyis egyik ereklyének a története, de még annál a filmnél is gyengébb, nem eggyel, legalább kettővel.
Viszont, ha egyfajta horror univerzumot megteremtenének több filmmel, kiindulva a Warren szobából, akkor érdekes lenne, legalább végre lenne valami fejlődés műfajon belül, csak ne ilyen silány filmekkel. A másfél óra alatt vagy mennyi volt, kétszer kerülgetett az álom, és összesen három, vagy négy olyan jelenet volt, ahol a mozi maximum hangereje megtette a hatását a tizenkét éves célközönségnél, mert sajnos azok vannak az ilyen, állítólag 18+-os filmnél többségben.
Nulla feszültség, nulla rémisztgetés, nulla horror.
2.5|10
Ekkora ótvar filmet se mostanában néztem. Ugye a "The Conjuring" előzménye, vagyis egyik ereklyének a története, de még annál a filmnél is gyengébb, nem eggyel, legalább kettővel.
Viszont, ha egyfajta horror univerzumot megteremtenének több filmmel, kiindulva a Warren szobából, akkor érdekes lenne, legalább végre lenne valami fejlődés műfajon belül, csak ne ilyen silány filmekkel. A másfél óra alatt vagy mennyi volt, kétszer kerülgetett az álom, és összesen három, vagy négy olyan jelenet volt, ahol a mozi maximum hangereje megtette a hatását a tizenkét éves célközönségnél, mert sajnos azok vannak az ilyen, állítólag 18+-os filmnél többségben.
Nulla feszültség, nulla rémisztgetés, nulla horror.
2.5|10
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ez lesz a luke skywalker film? vagy tudni már róla valamit?mathers írta: 2020: Vörös Ötös (Red Five)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én is bízok JJ-ben, na meg azért egy Lawrence Kasdan is ott van írókéntmathers írta:Nagy Star Wars rajongókért már most tűkön ülök. Szerintem méltó folytatás lesz. A vörös ötös még nem biztos, hogy az lesz.
Más. Batman vs Superman. Jena Malone szerepelni fog benne, én speciel örülnék, ha ő lenne Robin. Nagy esély van rá, mert Miller képregényéből merít Snyder, ahol szintén női karakter Robin. Bár Man of Steel miatt picit félek is egyben, mert ott sikerült elcseszni a DC univerzum egyik legjobb női figuráját.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagy Star Wars rajongókért már most tűkön ülök. Szerintem méltó folytatás lesz. A vörös ötös még nem biztos, hogy az lesz.
2015: VII. epizód
2016: Boba Fett
2017: VIII. epizód
2018: Solo
2019: IX. epizód
2020: Vörös Ötös (Red Five)
2015: VII. epizód
2016: Boba Fett
2017: VIII. epizód
2018: Solo
2019: IX. epizód
2020: Vörös Ötös (Red Five)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hideg nyomon
Fordulatos, izgalmas krimi amit számomra még a főszereplő srác kritikán aluli játéka sem tudott elrontani..aki látta : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végén egy elgondolkodtató kérdést vet fel a film (szerintem jól döntött a srác) szerintetek? Végig lekötött.. de ott elvesztettem a fonalat egy kicsit, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a magánnyomozó rájött nagyjából
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki egy remek történetű, pörgős kikapcsolódásra vágyik.
10/8.5
Fordulatos, izgalmas krimi amit számomra még a főszereplő srác kritikán aluli játéka sem tudott elrontani..aki látta : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végén egy elgondolkodtató kérdést vet fel a film (szerintem jól döntött a srác) szerintetek? Végig lekötött.. de ott elvesztettem a fonalat egy kicsit, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a magánnyomozó rájött nagyjából
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki egy remek történetű, pörgős kikapcsolódásra vágyik.
10/8.5
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Jó tudni, hogy forgatják a Tremors 5-öt Legalább nem reboot formájában.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Dracula
Még nem láttam eddig. Érdekes megvalósítás, abszolút nem coppolai cucc, de nem hibázott a rendező.
Nagyon jó audiovizuális élményt ad, sokat játszik a színekkel, a vizuális hatás elmaradhatatlan.
A színészek óriásik, Oldman és Hopkins legendák, kissé Keanu Reeves fiatalkori szerepeiben esetlennek tűnik, ebben is az kb. mint Sia LBoeuf.
Forgatókönyv remek, a zenék kellően idegesítőek.
(viszont tele van logikai és tartalmi hibákkal, a magyar szinkron fordításai is sokszor nagyon nem jók voltak, de ez nem befolyásolja)
8/10
Még nem láttam eddig. Érdekes megvalósítás, abszolút nem coppolai cucc, de nem hibázott a rendező.
Nagyon jó audiovizuális élményt ad, sokat játszik a színekkel, a vizuális hatás elmaradhatatlan.
A színészek óriásik, Oldman és Hopkins legendák, kissé Keanu Reeves fiatalkori szerepeiben esetlennek tűnik, ebben is az kb. mint Sia LBoeuf.
Forgatókönyv remek, a zenék kellően idegesítőek.
(viszont tele van logikai és tartalmi hibákkal, a magyar szinkron fordításai is sokszor nagyon nem jók voltak, de ez nem befolyásolja)
8/10
"And my heart will leave you never."
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jelen. Az egyik kedvenc drámám, elképesztően jól épül fel az egész történet a katarzisig. Shannon is parádés, de Chastain kisasszony is nagyon jól hozza a karakterét.kelemen.istvan írta:Take Shelter...
Valaki látta már ezt a filmet?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Take Shelter
Ott kezdeném az értékelést, hogy szerintem Michael Shannon valami hatalmasat játszik benne.
Szerintem a kevésbé ismert filmek közé tartozik, pedig egy jó film. A film komor hangulata egyből magába szippantott.
A történet szépen fel lett építve, kitértek apróbb részletekre is példáulSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a bátyjával való kapcsolatára és a kislány betegségére is Aki egy korrekt drámára vágyik, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani..
10/7,5
Disconnect
Itt is parádés mindhárom történetszál.. legjobban a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Riporternős tetszett.
Nagyszerű szórakozást nyújtott, különösen utolsó 45 perc úgy elreppent, hogy csak néztem, hogy már vége??
A színészi játékot itt is külön kiemelném. Jason Batemant eddig nem láttam komolyabb szerepben, most tetszett, bár néha azt hittem, hogy Xabi Alonsot látom
A film remekül mutatja be a "mai" társadalmat,az emberektípusokat és azok hibáit.. Ezt is bátran ajánlom(bár gondolom ezt sokan láttátok) annak aki nem könnyed szórakozásra vágyik, hanem egy tartalmas filmre.
10/8,5
Ott kezdeném az értékelést, hogy szerintem Michael Shannon valami hatalmasat játszik benne.
Szerintem a kevésbé ismert filmek közé tartozik, pedig egy jó film. A film komor hangulata egyből magába szippantott.
A történet szépen fel lett építve, kitértek apróbb részletekre is példáulSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a bátyjával való kapcsolatára és a kislány betegségére is Aki egy korrekt drámára vágyik, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani..
10/7,5
Disconnect
Itt is parádés mindhárom történetszál.. legjobban a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Riporternős tetszett.
Nagyszerű szórakozást nyújtott, különösen utolsó 45 perc úgy elreppent, hogy csak néztem, hogy már vége??
A színészi játékot itt is külön kiemelném. Jason Batemant eddig nem láttam komolyabb szerepben, most tetszett, bár néha azt hittem, hogy Xabi Alonsot látom
A film remekül mutatja be a "mai" társadalmat,az emberektípusokat és azok hibáit.. Ezt is bátran ajánlom(bár gondolom ezt sokan láttátok) annak aki nem könnyed szórakozásra vágyik, hanem egy tartalmas filmre.
10/8,5
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egyébként ma kezdik el Magyarországon vetíteni a külön kis filmjét, mivel már a Démonok között előtt is volt Annabelle...wZoLee7 írta:Annabelle...
Trailer - nálam teljesen kimaradt ez az egész film eddig, nem néz ki rossznak.
Korábban én sem láttam az eredetit, megemlítettétek, rákerestem. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Annabelle...van egy kb két méter magas karton szerűségből készült kép nálunk moziban...azzal hülyéskedtem h random helyekre állítottam pl a főnök ajtajába hogy ha kijön egyből ott legyen...hatásos majdnem kirúgott
Na ezt képzeljétek el nagyban
Na ezt képzeljétek el nagyban
Horror témában szerintem is kiemelkedő, kevés a minőségi horror. Vagy thriller inkább, talán mindkettő.Én szerettem vmiért minden hülyeségével együtt. Feszültség megvolt nekem benne, bírom na. Kevés horrort nézek, még kevesebb jön be, így azt mondom hogy még talán ez tetszett a legjobban eddig.
Összességében nekem is tetszett, meg voltak végig a hidegrázások a film alatt, hogy vajon mi fog következni. Utoljára ilyen REC-nél meg Paranormal Activity-nél éreztem. Viszont a végén szerintem túlzásba vitték ezeket a démoni dolgokat. Ami viszont biztos, hogy ezután is messziről kerülöm az ilyen filmeket, nem az én világom.
Természetesen film után kutatgattam a filmmel kapcsolatban, lévén igaz történet alapján készült (már amennyire). Amikor megláttam azt a rongybabát nevettem egyet tényleg. Nem kicsit csinálták meg ijesztőre a filmbe, semmi köze az eredeti babához.Keress rá az eredeti Annabelle babára, akkor még röhögni is fogsz.
Viszont láttam, hogy 2015-ben jön a második rész...
Egyébként nem tudom mennyire fér bele a topikba meg a fórumszabályzatba, de ki mennyire hisz ezekben a démoni/szellemes dolgokban? Kíváncsi lennék mások hogyan látják ezt.
Azért hihetetlen, hogy Remy mai napig nem éri mi volt a baj "vele" (pontosabban azzal amit írt, és kritikának nevezett).
Mondjuk engem nem érdekel. Tudom, hogy például rám pont fúj, mert én volt az egyik, akik rendre szóvá tette, hogy nem bírom már, hogy elönti a minőségtelenség a topikot, és a mennyiség dominál. Úszott mint hal a vízben, otthonosan érezte magát. Kapott egy kritikát (több emberrel egyetértve) és most vergődik, mint a partra dobott hal. Csak hogy stílszerű legyek.
De megnyugtatlak Remy. Én ide csak akkor fogok írni ha min 8 vagy felette lévő filmet látok. Szóval évente kb 10x
Nem is olvasom nagyon a fórumot, mert filmet sincs időm nézni sajnos. De nem hiszem, hogy sok embernek hiányoznának a kritikáid (vagy persze akár az én kommentjeim )
Azt meg többen leírták, hogy jó ha megtanulod, hogy bármit kiadsz a kezeid közül - főleg az internetnek hála - azt bárki fikázhatja, véleményezheti, kritizálhatja. Neked kell megtanulni mit veszel fel, vagy mit fogadsz meg, mit sz_rsz le. De ez a viselkedés..... hiszti a köbön. Nem férfias. Légy férfi!- ahogy egy barátom szokta mondani, ha csak egy picit is nyafogni mertem volna. Szóval fogadd meg a tanácsokat. Nem akar itt bántani senki. Nem személyeskedés ez, csak kritika, amit nagyon nem akarsz elfogadni, és leginkább ez fáj mindenkinek. Megfogalmaztunk egy kritikát, de meg vergődsz itt hónapok után is.
Én ezzel ki is szálltam örökre ebből a hisztivel körülvett Remyvsfilmtopik vitából. Utoljára voltam jó fej és magyaráztam el, mi a baj.
Mondjuk engem nem érdekel. Tudom, hogy például rám pont fúj, mert én volt az egyik, akik rendre szóvá tette, hogy nem bírom már, hogy elönti a minőségtelenség a topikot, és a mennyiség dominál. Úszott mint hal a vízben, otthonosan érezte magát. Kapott egy kritikát (több emberrel egyetértve) és most vergődik, mint a partra dobott hal. Csak hogy stílszerű legyek.
De megnyugtatlak Remy. Én ide csak akkor fogok írni ha min 8 vagy felette lévő filmet látok. Szóval évente kb 10x
Nem is olvasom nagyon a fórumot, mert filmet sincs időm nézni sajnos. De nem hiszem, hogy sok embernek hiányoznának a kritikáid (vagy persze akár az én kommentjeim )
Azt meg többen leírták, hogy jó ha megtanulod, hogy bármit kiadsz a kezeid közül - főleg az internetnek hála - azt bárki fikázhatja, véleményezheti, kritizálhatja. Neked kell megtanulni mit veszel fel, vagy mit fogadsz meg, mit sz_rsz le. De ez a viselkedés..... hiszti a köbön. Nem férfias. Légy férfi!- ahogy egy barátom szokta mondani, ha csak egy picit is nyafogni mertem volna. Szóval fogadd meg a tanácsokat. Nem akar itt bántani senki. Nem személyeskedés ez, csak kritika, amit nagyon nem akarsz elfogadni, és leginkább ez fáj mindenkinek. Megfogalmaztunk egy kritikát, de meg vergődsz itt hónapok után is.
Én ezzel ki is szálltam örökre ebből a hisztivel körülvett Remyvsfilmtopik vitából. Utoljára voltam jó fej és magyaráztam el, mi a baj.
- h3x0r
Nekem is megvan minden filmrol a velemenyem, de mar nem egyszer jartam ugy, hogy leiras alapjan erdekesnek tunt egy film, viszont miutan megneztem, csalodnom kellett. Ilyenkor jo az ha van par ismerosod akiknek hasonlo a filmes izlesuk. En is meg szoktam kerdezni tobb embert filmnezes elott, mert tudom hogy 90-95%-ban ugyanazokat szeretjuk. Ezeknek a blogoknak is hasonlo a celjuk, csak ott nem haverodat "kerded" meg, aki megnez heti egy filmet, hanem olyat, aki heti 4-et vagy akar tobbet is megnez.wZoLee7 írta:Eleve minek olvasni kritikákat Elolvasod a film leírását, ha olyan úgy se nézed meg...ha meg megnézed meglesz róla a saját véleményed
Moziban dolgozok...kb minden filmről megvan a véleményem.
- P. Krisz
Megnézni egy filmet és arról kritikát írni ? Pff... le vagytok maradva , Rájzen már egy trailerből megmondja a frankót .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eleve minek olvasni kritikákat Elolvasod a film leírását, ha olyan úgy se nézed meg...ha meg megnézed meglesz róla a saját véleményed
Jump Streetet lestem meg a héten végre egészbe az elejétől...szinte ugyan az mint az első, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a főnök lánya részek jók voltak
Jump Streetet lestem meg a héten végre egészbe az elejétől...szinte ugyan az mint az első, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a főnök lánya részek jók voltak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Végem vanToti írta: szeretek kritikakat olvasni. mondjuk a tiedet nem szoktam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema