HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. június 5., szerda 17:51
Neymar véleményem szerint egy hosszútávú befektetés és itt nem a marketingértéket értem. Én nem várok tőle túl sokat kezdetben, egy olyan 15-16 gólos szezont max. Nagyon fiatal és teljesen más közegből érkezik, a 14/15-ös várok robbantást. Viszont, ha a helyzetkihasználása 50-60 %-os vagy magasabb lesz, akkor a 24-25 gól vígan meglehet. Alexisnek, Villanak sőt Pedro-nak is volt lehetősége, de nem éltek vele. AS teljesítménye volt ilyen szempontból a leglátványosabb, mivel szinte az egész bajnokságban folyamatosan hagyta ki az ajtó-ablak helyzeteket, az utolsó 7-8 meccsen viszont összekapta magát fejben és lőtte a gólokat, osztotta az assistokat. (és Messivel együtt, mielőtt valaki ráfogná hogy az argentin miatt) Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy abszolut nem elképzelhetetlen, hogy fut egy 20+ gólos szezont. Aztán lehet hogy nem, és flop lesz. Benne van a pakliban, viszont végre posztra igazoltunk az esetében. Nagyon tehetséges, rendkívül fiatal, fejlődőképes, minden adott, hogy beváljon és jobb legyen vele a csapat.
A két dudás egy csárdában? hmmm... Nem félek annyira ettől, nem egy poszt a kettő és Neymar is 100% hogy tudja, itt úgyis Messi lesz az első számú sztár. Ezzel inkább a ti esetetekben lett volna gáz, mert Cr biztosan nem váltott volna a brazil kedvéért, neki meg nem tudom hogy ízlett volna. Beltörődött volna sztem viszont a teljesítményét befolyásolta volna, elég posztidegennek érezném ott. De lehet, hogy tévedek, egyelőre nem fog kiderülni. Bale esete kicsit más, bár ő is cr helyén érzi magát kényelmesebben, de a wales-it ilyen szempontból rugalmasabbnak érzem.
Amúgy egy kérdés. láttok esélyt arra, ha Carlo nem jön akkor Zidane vegye át a csapatot?