Remy írta:Lásd Buszkecc. Ő is nulla lett, amióta leáldozott a sikerkorszak.
Ez így szerintem erős túlzás, annak ellenére, hogy valóban visszaesett a teljesítménye a korábbiakhoz képest, illetve az is egyértelmű, hogy akkor tudja a legtöbbet kihozni magából, ha egy jól működő csapat tagja, vagy ha az egyik támadó középpályás az átlagosnál gyakrabban segít be neki védekezésben - mint például idén Rakitic, szerintem érezhetően javult Busquets játéka emiatt, többet szervezhet, irányíthat, és védekezésben sem kell mindig hatalmas területeket egyedül lefednie, mert a horvát elég szorgalmasan visszazár vele. De szvsz még mindig fontos tagja a csapatnak Sergio, mondjuk ettől függetlenül szívesen megnézném pár meccsen Mascheranót is szűrőként.
Ami Piquét illeti, nekem nem az a bajom vele, hogy lassú, hanem az, hogy mentálisan nincs rendben már egy ideje, egyrészt hiányzik a majdnem tökéletes és lankadatlan koncentráció a részéről a meccsek alatt, másrészt (mint a rendőrökkel megesett incidens is mutatja) kicsit el van szállva magától. (Na nem mintha ez egyedi jelenség lenne a futballisták körében ezen a szinten, de nála valahogy sokkal feltűnőbb ez a dolog.) Szerencsére Luchónál nem alapkezdő, a mester bátran leülteti a kispadra akár a fontosabb mérkőzéseken is (mint például a PSG elleni rangadón), remélhetőleg ez pozitív hatással lesz a teljesítményére, és a szokottnál jóval nagyobb fokú motivációval és koncentrációval játszik majd, ha kezdőként kap lehetőséget.
Más: elvileg Munirnak új szerződést kínálunk hamarosan, ami megemelt kivásárlási árat (35 millió euró, szerintem kevés) és a nagycsapatba való azonnali felkerülést is tartalmazna. Nagyon bírom a srácot, de ennek nem örülnék, szvsz jobb lenne, ha Suárez visszatérése után visszamenne a B-be (Sandróval együtt), hogy minél több játékpercet kapjon, mert nem valószínű, hogy a Messi - Suárez - Neymar - Pedro négyes mögött játszhat majd annyit, amennyire egy ilyen fiatal játékosnak szüksége lenne. Persze néhány kupameccsre és egy-egy kiscsapat elleni bajnokira ezután is fel lehetne hívni a nagyok közé.