Ez a mai egyik hír.Kerlon írta:?Realista24 írta:Marcelo menni Juventus, Alaba jönni Madrid.
Marci ugye kijelentette, hogy szeretne a torinói csapatnál játszani, egyes hírek szerint az ő helyére jön majd Alaba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 19., vasárnap 13:54
Ez a mai egyik hír.Kerlon írta:?Realista24 írta:Marcelo menni Juventus, Alaba jönni Madrid.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 19., vasárnap 13:53
?Realista24 írta:Marcelo menni Juventus, Alaba jönni Madrid.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 19., vasárnap 13:50
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 18., szombat 15:13
korrekt, tele jó döntésekkelToti írta:bale nincs a kezdőben!!!
Casillas, Carvajal, Pepe, Nacho, Marcelo; Kroos, Modric, James, Isco, CR y Chicharito
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 18., szombat 15:08
Casillas, Carvajal, Pepe, Nacho, Marcelo; Kroos, Modric, James, Isco, CR y Chicharito
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 18., szombat 11:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 17., péntek 21:28
nem. engem is. rohadt gusztustalan ez az egész. és tök nevetséges is.Toti írta:jó értem, de kapusokról van szó.Realista24 írta:Casillas edzett csütörtökön, Navas nem, mert délután ért vissza. Talán ezért.
sztem ha navas ért volna hamarabb haza akkor is casillas védene hnap.
engem csak ez a hülye indok zavar.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 17., péntek 16:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 16:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 17., péntek 16:36
Lényegében nem értem őket, mert gondolom, hogy a város turisztikáját ez is emelné. Meg úgy egészében a Real is emeli és nem támogatják??Realista24 írta:Valdebebas már a Real tulajdona, azok a területek, ahova a szállodát, és a bevásárlóközpontot húznák fel, meg parkolókat, stb, az a város tulajdonában van. Ez adja a különbséget.wZoLee7 írta: na ne szívassanak...egy meglévő történelmi épület fejlesztését gátolják, de az arabok felhúzhatnak egy teljesen új stadiont? ez lenne a kemény
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 16:30
Valdebebas már a Real tulajdona, azok a területek, ahova a szállodát, és a bevásárlóközpontot húznák fel, meg parkolókat, stb, az a város tulajdonában van. Ez adja a különbséget.wZoLee7 írta:na ne szívassanak...egy meglévő történelmi épület fejlesztését gátolják, de az arabok felhúzhatnak egy teljesen új stadiont? ez lenne a keményRealista24 írta:Más: továbbra sincs engedély a Bernabéu teljes megújítására, a madridi legfelsőbb bíróság nem engedélyezi. Most az európai bizottság előtt van az ügy.
Egy extrém eset is felmerült, az arab csoport, amelyik fizetne a Bernabéu nevéért, egy teljesen új stadion húzna fel Valdebebasban.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 17., péntek 16:28
na ne szívassanak...egy meglévő történelmi épület fejlesztését gátolják, de az arabok felhúzhatnak egy teljesen új stadiont? ez lenne a keményRealista24 írta:Más: továbbra sincs engedély a Bernabéu teljes megújítására, a madridi legfelsőbb bíróság nem engedélyezi. Most az európai bizottság előtt van az ügy.
Egy extrém eset is felmerült, az arab csoport, amelyik fizetne a Bernabéu nevéért, egy teljesen új stadion húzna fel Valdebebasban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 16:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 16:20
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 17., péntek 16:17
jó értem, de kapusokról van szó.Realista24 írta:Casillas edzett csütörtökön, Navas nem, mert délután ért vissza. Talán ezért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 16:10
"Nem tudom megerősíteni, hogy játszani fog. Nagyon jól alkalmazkodott. Néhányszor már játszott, és jól."mathers írta:Aztán nehogy Carlo mutassa a fukkot és borsó játszik
Casillas edzett csütörtökön, Navas nem, mert délután ért vissza. Talán ezért.casillas 1 nappal hamarabb tért vissza, és akkor mivan? istenem,
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 17., péntek 16:08
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 17., péntek 16:06
“Casillas fog kezdeni, mert Keylor csak csütörtökön érkezett vissza Madridba.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 17., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 15:24
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem