Lényegében nem értem őket, mert gondolom, hogy a város turisztikáját ez is emelné. Meg úgy egészében a Real is emeli és nem támogatják??Realista24 írta:Valdebebas már a Real tulajdona, azok a területek, ahova a szállodát, és a bevásárlóközpontot húznák fel, meg parkolókat, stb, az a város tulajdonában van. Ez adja a különbséget.wZoLee7 írta: na ne szívassanak...egy meglévő történelmi épület fejlesztését gátolják, de az arabok felhúzhatnak egy teljesen új stadiont? ez lenne a kemény
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Valdebebas már a Real tulajdona, azok a területek, ahova a szállodát, és a bevásárlóközpontot húznák fel, meg parkolókat, stb, az a város tulajdonában van. Ez adja a különbséget.wZoLee7 írta:na ne szívassanak...egy meglévő történelmi épület fejlesztését gátolják, de az arabok felhúzhatnak egy teljesen új stadiont? ez lenne a keményRealista24 írta:Más: továbbra sincs engedély a Bernabéu teljes megújítására, a madridi legfelsőbb bíróság nem engedélyezi. Most az európai bizottság előtt van az ügy.
Egy extrém eset is felmerült, az arab csoport, amelyik fizetne a Bernabéu nevéért, egy teljesen új stadion húzna fel Valdebebasban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na ne szívassanak...egy meglévő történelmi épület fejlesztését gátolják, de az arabok felhúzhatnak egy teljesen új stadiont? ez lenne a keményRealista24 írta:Más: továbbra sincs engedély a Bernabéu teljes megújítására, a madridi legfelsőbb bíróság nem engedélyezi. Most az európai bizottság előtt van az ügy.
Egy extrém eset is felmerült, az arab csoport, amelyik fizetne a Bernabéu nevéért, egy teljesen új stadion húzna fel Valdebebasban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Más: továbbra sincs engedély a Bernabéu teljes megújítására, a madridi legfelsőbb bíróság nem engedélyezi. Most az európai bizottság előtt van az ügy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak Carlo fejével próbálok gondolkodni.
Casillas Luxemburgból jött csak, ráadásul nem is játszott, Navas meg Koreában csapatta nem?
James is lehet azért fog kimaradni, mert messziről jött haza, és meglátják, hogyan reagál a szervezete az időeltolódásra, stb.
Ettől függetlenül szerintem is pont kapóra jön ez az indok.
Casillas Luxemburgból jött csak, ráadásul nem is játszott, Navas meg Koreában csapatta nem?
James is lehet azért fog kimaradni, mert messziről jött haza, és meglátják, hogyan reagál a szervezete az időeltolódásra, stb.
Ettől függetlenül szerintem is pont kapóra jön ez az indok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jó értem, de kapusokról van szó.Realista24 írta:Casillas edzett csütörtökön, Navas nem, mert délután ért vissza. Talán ezért.
sztem ha navas ért volna hamarabb haza akkor is casillas védene hnap.
engem csak ez a hülye indok zavar.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
"Nem tudom megerősíteni, hogy játszani fog. Nagyon jól alkalmazkodott. Néhányszor már játszott, és jól."mathers írta:Aztán nehogy Carlo mutassa a fukkot és borsó játszik
Ezt mondta róla.
Isco játszani fog ez fix. Ha James bevethető, akkor Chicharito pados, ha nem, akkor játszani fog. Szerintem.
Casillas edzett csütörtökön, Navas nem, mert délután ért vissza. Talán ezért.casillas 1 nappal hamarabb tért vissza, és akkor mivan? istenem,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Aztán nehogy Carlo mutassa a fukkot és borsó játszik
“Casillas fog kezdeni, mert Keylor csak csütörtökön érkezett vissza Madridba.” Forrás: Madridom.hu
ez milyen hülye indok már?
ilyet esküszöm még nem is hallottam.
pláne, h kapusokról van szó.
casillas 1 nappal hamarabb tért vissza, és akkor mivan? istenem,
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Gondolom C csatár, James egy sorral feljebb, Isco meg a helyére. Varane helyett meg Nacho. Sok variálási lehetőség nem lesz. Vagy is nem, mert 442, Kroossal és Modriccal középen. Aztán kitudja, hogy az olasz mit akar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Benzema és Varane nem áll Carlo rendelkezésére, hétvégén nem tudnak játszani. Lázasak mind a ketten. Isco kezdő lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Pogba joslatod nem jott be, ez meg meglehet addig forszirozod...Realista24 írta:Mindenki Bigliája újra megszólalt
Ez az ember egyszer még kiköt Madridban
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenki Bigliája újra megszólalt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pogbinho!!! Csak tudnám hova... Már van egy Isco aki padozzon.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ha már fiatal kp-s, akkor én Jose Rodrigueznek adnék lehetőséget, madridista, spanyol, szerintem nem ügyetlen...
Nem tudom, hogy ki hogy van vele; de szerintem ők itt már nem rúgnak komolyabban labdába, talán nem véletlenül.Jövőre meg jön vissza Casemiro is gondolom
Hát nekem se; egyértelmű, hogy Carlonál látványosan nem ütötte meg a szintet.amikor casemiro elment, nekem nem úgy tűnt, hogy ő még visszajön.
Lucas Silva
Ami pedig ezt a Lucas Silva vs. Vidal/Pogba/Matuidi/Ramires stb. dolgot illeti --> nos várjuk meg az elkövetkező heteket, hónapokat, de főleg a tavaszt; mert majd akkor derül ki, hogy igazán mire képes és hogy vajon elég-e, illetve mennyire életképes ez a mostani Modric-Kroos-James alkotta középpálya hosszútávon beton ellenfelekkel szemben is (mert nálam azért még bőven kérdéses). Aztán majd el lehet dönteni, hogy kire, mire van itt szükség (ami biztos, hogy Khedirára már semmi ). Még az is benne van a pakliban, hogy télen és nyáron is igazolunk arra a posztra a távozók függvényében.Casemiro a Porto-nál van év végéig, Khedira januárban szinte biztosan távozik. Korábban pont azt pedzegettük hogy nem igazán férne el egy Vidal kaliberű játékos még a keretben, ergo egy "fiatal tehetség" lehet az ideális megoldás.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Szerintem arra gondolhattak, hogyha 11-est csinál, akkor sárga, ha utolsó emberként a büntető területen kívül szabálytalankodik, akkor piros. 11-esnél dupla büntetés van jelenleg a 11-es+piros kombóval. Szerintem
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Ezt a részt csak én nem értem az nso-s cikkben?
Szerintem a kiemelt két rész üti egymást. Vagy arra gondolnak, hogy 16-oson belül sárga+tizi, kívül piros+ szabad? Mert úgy már lenne benne logika, így a kapus szabálytalansága esetén nem lenne halmozottan hátrányos a helyzet (a plusz cserével).A játékosként háromszoros aranylabdás, Európa-bajnok UEFA-elöljáró eltörölné a hármas büntetést. Ha valaki utolsó emberként szabálytalankodna gólra törő játékossal szemben, sárga lapot kapna. Ha a 16-oson belül történne az eset, 11-est végezhetne el az ellenfél, míg piros lapot kellene neki felmutatni, ha a 16-oson kívül szabálytalankodna és csak szabadrúgás járna a mozdulatáért.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
Nekem úgy tűnik Casemiro-val és Illarra-val sem számolunk hosszútávon, Khedira távozása miatt pedig érthető hogy Carlo be akarja biztosítani a keretet. A sérülésekkel kalkulálni kell, és akkor inkább Lucas Silva üljön a padon, mint Vidal, vagy mondjuk senki....palesz77 írta:Hát de arra ott van Illarramendi is a mostani keretben nem? Jövőre meg jön vissza Casemiro is gondolom, lesz már rögtön 2 ilyen játékos is. Ha hoznátok ezt a Lucas gyereket melléjük, akkor lenne 3 fiatal, tehetséges játékosotok 1 posztra, kicsit értelmetlen lenne ez a transzfer szerintem - mondom ezt laikusként. Így is az az egyik főbb problémátok idén, hogy sok a fiatal játékos, és valaki sosem kap elég percet.. Persze ha aztán ő lenne idővel az új Vieira/Makelele/Touré, akkor jó vétel lenne, csak akkor meg a másik kettőre nem lenne szükség már kb.tucsoki írta:Casemiro a Porto-nál van év végéig, Khedira januárban szinte biztosan távozik. Korábban pont azt pedzegettük hogy nem igazán férne el egy Vidal kaliberű játékos még a keretben, ergo egy "fiatal tehetség" lehet az ideális megoldás.
Ui: Illarramendi jövőre sztem megy egy Sevilla/Valencia csapatba, nem igazán van jövője nálunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2014. október 16., csütörtök 18:53-kor.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
amikor casemiro elment, nekem nem úgy tűnt, hogy ő még visszajön. persze lehet, csak nem valószínű
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát de arra ott van Illarramendi is a mostani keretben nem? Jövőre meg jön vissza Casemiro is gondolom, lesz már rögtön 2 ilyen játékos is. Ha hoznátok ezt a Lucas gyereket melléjük, akkor lenne 3 fiatal, tehetséges játékosotok 1 posztra, kicsit értelmetlen lenne ez a transzfer szerintem - mondom ezt laikusként. Így is az az egyik főbb problémátok idén, hogy sok a fiatal játékos, és valaki sosem kap elég percet.. Persze ha aztán ő lenne idővel az új Vieira/Makelele/Touré, akkor jó vétel lenne, csak akkor meg a másik kettőre nem lenne szükség már kb.tucsoki írta:Casemiro a Porto-nál van év végéig, Khedira januárban szinte biztosan távozik. Korábban pont azt pedzegettük hogy nem igazán férne el egy Vidal kaliberű játékos még a keretben, ergo egy "fiatal tehetség" lehet az ideális megoldás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014. október 16., csütörtök 18:50-kor.