Igaz, de ezt a közösséget tartom a legszínvonalasabbnak, szóval itt egy kicsit többet vártam, mint a 'mindenki ellenünk van', és a 'mindenki hülye, csak mi nem'.Toti írta:ezt a kérdést bármelyik forumon feltehetnéd.
Premier League
Re: Premier League
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
+1.Realista24 írta:Én elfogadok mindenkit, csak a hülye kifogásokat nem.Enrique írta:Egyszer már kérdeztem, hátha most választ is kapok, van olyan szurkolótábor, akiket kedveltek, elfogadtok?
Mert azok alapján amiket eddig olvastam, mindenki hülye.
Nekem sincs semmi bajom egyetlen egy bagázzsal se. Sőt, van egy jó barátom aki Barcás. Csak mondjuk nem nyomja a hülyeséget, meg a kifogásokat, meg nem magyarázkodik. Hanem mindketten elismerjük a másik csapat erényeit, a faszságain meg röhögünk egy jót. Bár mondjuk ő elég okos gyerek, meg nem is kisstílű. Valószínűleg (nem sértésnek szánom!) ha nem is erős, de jelentős a korreláció az intelligencia és a normális szurkolás között.
ezt a kérdést bármelyik forumon feltehetnéd.Enrique írta:Egyszer már kérdeztem, hátha most választ is kapok, van olyan szurkolótábor, akiket kedveltek, elfogadtok?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én elfogadok mindenkit, csak a hülye kifogásokat nem.Enrique írta:Egyszer már kérdeztem, hátha most választ is kapok, van olyan szurkolótábor, akiket kedveltek, elfogadtok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyszer már kérdeztem, hátha most választ is kapok, van olyan szurkolótábor, akiket kedveltek, elfogadtok?
- h3x0r
Tudtommal Wenger a nyaron lecserelte a teljes eronleti stabot, de multkor is csak osszegyult szinte egy kezdocsapatnyi serult. Valaki rosszul vegzi a munkajat, legyen az Wenger, a szakacs, a rossz regeneracio vagy a takarito.danianevem írta:Valamint a szinte állandó sérüléshullám is elég furcsa...
Realista24 írta:Mindig a penz mögé bujtatjatok...mas kevesebb pénzből triplazni tudott. Igen, az Inter. Vagy BLt nyert vagy döntőig ment
Erre azt szokták mondani a Poolos meg Arsenalo havarjaim, hogy azért ilyen jó a Real (jah mindig velünk példálóznak, meg keresik a kifogásokat ) mert hogy sokkal gyengébb a spanyol liga, és az angol ligában az utolsó ellen is hajtani kell, nincs megállás, és ezért sokkal többet kivesznek a játékosokból. Ezért nem tudnak jól teljesíteni a BL-ben. Meg hogy nézzem meg mekkora harc megy az első négy helyért.
Másik a pénz.
Kívülről fújom az összes kifogást. Mindet.
Persze Modric tucat, Bale csak futógép, Zsírú=Benzema, Özil>Isco, és még 10ezer hasonló faszságot hallottam 2-3 év alatt. Könyvet tudnék írni a kifogásokból, meg a süket dumákból. Én ide is csak azért jövök hogy lássam, hogy vergődnek az Arsenalosok, meg mik az új kifogások. MEg lehet nézni baszki GT hozzáállását meg egy Arsenalosét. Durva.....
- ikarus93
EnnyiRealista24 írta:A BL a tökéletes példa. Nézzétek már meg, hogy milyen csapatok nyertek BL-t az elmúlt 10 évben.
Inter
Milan
Liverpool
Porto (Monaco ellen)
Atma szintén döntős volt tavaly.
Igenis, ennyit számít az edző személye. Meg lehet nézni ezeket a kereteket és az Arsenal keretét. Toti jól írta. Nem arról van szó, hogy néhány éve nem jön ki a lépés.
Az Arsenalnál tényleg minden adott lenne, mert pénz van fiatal tehetésgek vannak. Az edző az aki már nem való oda és gátolja a sikereket.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A BL a tökéletes példa. Nézzétek már meg, hogy milyen csapatok nyertek BL-t az elmúlt 10 évben.
Inter
Milan
Liverpool
Porto (Monaco ellen)
Igenis, ennyit számít az edző személye. Meg lehet nézni ezeket a kereteket és az Arsenal keretét. Toti jól írta. Nem arról van szó, hogy néhány éve nem jön ki a lépés.
Inter
Milan
Liverpool
Porto (Monaco ellen)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hoppá, Poch kivételesen elég meglepőt húzott... Soldado került be a kezdőbe Adebayor helyett, az a Soldado, aki idén még egyszer sem kezdett a PL-ben. Jó lesz ez...
THFC team: Lloris, Dier, Fazio, Kaboul (c), Rose; Capoue, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Soldado.
THFC subs: Vorm, Vertonghen, Dembele, Stambouli, Townsend, Adebayor, Kane.
MCFC: Hart, Sagna, Demichelis, Kompany (c), Clichy, Milner, Lampard, Fernando, Navas, Silva, Agüero.
Cél a tisztes helytállás, de egy váratlan pontszerzés is benne lehet a pakliban. Valahogy azért bosszút kéne állni a tavalyi szezonban történt csúfságokért.
COYS!
THFC team: Lloris, Dier, Fazio, Kaboul (c), Rose; Capoue, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Soldado.
THFC subs: Vorm, Vertonghen, Dembele, Stambouli, Townsend, Adebayor, Kane.
MCFC: Hart, Sagna, Demichelis, Kompany (c), Clichy, Milner, Lampard, Fernando, Navas, Silva, Agüero.
Cél a tisztes helytállás, de egy váratlan pontszerzés is benne lehet a pakliban. Valahogy azért bosszút kéne állni a tavalyi szezonban történt csúfságokért.
COYS!
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Köszönöm a választ.alexoxladjackoxi írta:Hát én elismerem, hogy nagyon sokat tett a csapatért, talán senki nem tudott volna annyi pénzzel olyan eredményeket elérni, mint ő, ezért tiszteletben tartanám a szerződését, ami lejár 2017-ben, aztán szerintem kalap-kabát. De ki tudja, lehet van még 1-2 nagy dobása az Öregnek.
Leginkább Enrique véleménye áll a legközelebb az enyémhez, nekem sincs semmi bajom Wengerrel, illetve a személyével. Az Arsenal meg jó pár éve szimpatikus gárda, törekednek a "játékos" focira. Viszont a kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert már több éve csak alakulgat a csapat, de valahogy sosem érnek el a célig.
Továbbá nem akarom támadni a franciát, de az is szembetűnő, hogy jó ideje csak keresik a játékszert a riválisok ellen, amihez nyilván van köze az anyagiaknak, viszont nem ennyiszer és nem ilyen arányban. Valamint a szinte állandó sérüléshullám is elég furcsa...
Mindenesetre szerintem már legalább 2-3 szezonnal korábban kellett volna egy új edző. Nem Wenger szakmaisága miatt, hanem egyszerűen egy idő után minden csapatra ráfér egy új irányvonal.
Vannak ellenpéldák persze, ezért szép a foci.
Én csak azt nem értem, hogy röhögni miért kell rajtuk állandóan, stílusos szép focit játszanak, hisznek egy projektben hosszú idő óta, ez nálam inkább becsülendő. Évek óta nem jön eredmény, talán lehetett volna máshogy, de tény hogy minden évben jobb lehetőségekkel bíró, jobb erőkből álló csapatok előzték meg őket, és szerintem ez ugyanígy, vagy nagyon hasonlóan nézett volna ki egy másik edzővel is.
Az meg hogy lett volna pénzük igazolni, de 'azt hitték meg lehet oldani tucatjátékosokkal', hát..biztosan így volt, mindenesetre abban talán nincs vita, hogy a többiek ebből a szempontból előrébb vannak.
Én csak azt nem értem, hogy röhögni miért kell rajtuk állandóan, stílusos szép focit játszanak, hisznek egy projektben hosszú idő óta, ez nálam inkább becsülendő. Évek óta nem jön eredmény, talán lehetett volna máshogy, de tény hogy minden évben jobb lehetőségekkel bíró, jobb erőkből álló csapatok előzték meg őket, és szerintem ez ugyanígy, vagy nagyon hasonlóan nézett volna ki egy másik edzővel is.
Az meg hogy lett volna pénzük igazolni, de 'azt hitték meg lehet oldani tucatjátékosokkal', hát..biztosan így volt, mindenesetre abban talán nincs vita, hogy a többiek ebből a szempontból előrébb vannak.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Azt azért remélem senki sem gondolja komolyan, hogy Wenger évekig direkt vett "tucatjátékosokat" és csak most jött rá, hogy komolyabb játékosokat is kellene venni...
A BL szerintem nem jó példa, ott elég sok minden múlik a sorsoláson,a szerencsén, a pillanatnyi formán, a bajnokság jobban mérvadó és ha már az Inter is volt példa az angol és az olasz bajnokságot össze sem lehet hasonlítani,más kategória!Már csak az angol bajnokságban is 3 sokkal "gazdagabb" klub van mint az Arsenal(stadionépítés) olyan anyagi háttérrel ami Wengernek volt szerintem bőven elfogadható, hogy mindig behozta a csapatot az első négybe!Persze sokszor csak kicsin múlt, hogy nem lett jobb helyezés...Ettől függetlenül a szezon végén én is elköszönnék tőle!
A BL szerintem nem jó példa, ott elég sok minden múlik a sorsoláson,a szerencsén, a pillanatnyi formán, a bajnokság jobban mérvadó és ha már az Inter is volt példa az angol és az olasz bajnokságot össze sem lehet hasonlítani,más kategória!Már csak az angol bajnokságban is 3 sokkal "gazdagabb" klub van mint az Arsenal(stadionépítés) olyan anyagi háttérrel ami Wengernek volt szerintem bőven elfogadható, hogy mindig behozta a csapatot az első négybe!Persze sokszor csak kicsin múlt, hogy nem lett jobb helyezés...Ettől függetlenül a szezon végén én is elköszönnék tőle!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Atletico Madrid,Dortmund, Inter ....Enrique írta:Ő a történelem egyik legjobb edzője, ha hozzá mérünk másokat, akkor elég sok 'röhejes' teljesítményt fogunk látni.Remy írta: SAF mégis bajnok tudott lenni az utolsó évében egy gyenge MU kerettel. Na, akkor hogy is van ez?
Hosszú évek óta nem volt komoly eredményük, jogos, de mikor voltak legalább azonos lehetőségeik az adott évek győzteseihez képest?
Egy Fergusonnal felálló United, illetve két feneketlen pénztárcával rendelkező tulaj irányította klub, ezekkel szemben szégyen alulmaradni? Szerintem nem.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Óóó, az Arsenalnak is van pénze. Csak eddig azt hitték, hogy mindent meg lehet oldani olcsó tucatjátékosokkal. Hirtelen elkezdtek igazolni. Özil 50 milla, Sanchez 30 akárhány milla, stb. Azért az Arsenalnak már csak azért is ott kéne lennie a győzelem kapujában, mert az egyik legsikeresebb angol csapatról beszélünk. Ja, hogy most már elég a kifogás, hogy ezért meg azért nem lehet nyerni? Pff... érdekes hozzáállás. Se egy FA kupában, se egy Ligakupában, se a bajnokságban, se a BL-ben ne jöjjön ki a lépés... ez azért sok.Enrique írta:Ő a történelem egyik legjobb edzője, ha hozzá mérünk másokat, akkor elég sok 'röhejes' teljesítményt fogunk látni.Remy írta: SAF mégis bajnok tudott lenni az utolsó évében egy gyenge MU kerettel. Na, akkor hogy is van ez?
Hosszú évek óta nem volt komoly eredményük, jogos, de mikor voltak legalább azonos lehetőségeik az adott évek győzteseihez képest?
Egy Fergusonnal felálló United, illetve két feneketlen pénztárcával rendelkező tulaj irányította klub, ezekkel szemben szégyen alulmaradni? Szerintem nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ő a történelem egyik legjobb edzője, ha hozzá mérünk másokat, akkor elég sok 'röhejes' teljesítményt fogunk látni.Remy írta: SAF mégis bajnok tudott lenni az utolsó évében egy gyenge MU kerettel. Na, akkor hogy is van ez?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, végre valaki!Enrique írta:Az Arsenalnál vannak jobb lehetőséggel rendelkező klubok nemhogy Európában, még Angliában is jelenleg, A MU-City-Chelsea triót nem volt reális sanszuk megelőzni az utóbbi években, ezen egy másik edző sem változtatott volna szerintem.
A limitált lehetőségek, és a rengeteg sérülés mellett Wenger szerintem is kihozta a maximumot.
Egy stílusos, jó csapat, de vannak jobbak, ennyi. Nem lehet mindenki a legjobb.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
SAF mégis bajnok tudott lenni az utolsó évében egy gyenge MU kerettel. Na, akkor hogy is van ez?Enrique írta:Az Arsenalnál vannak jobb lehetőséggel rendelkező klubok nemhogy Európában, még Angliában is jelenleg, A MU-City-Chelsea triót nem volt reális sanszuk megelőzni az utóbbi években, ezen egy másik edző sem változtatott volna szerintem.
A limitált lehetőségek, és a rengeteg sérülés mellett Wenger szerintem is kihozta a maximumot.
Az, hogy már 10 éve nem tudtak bajnokságot nyerni.... kissé érdekes. De legyen. Pool se nyert már ezer éve. De az, hogy 8 évig 1 kupa se essen le, az már röhej.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az Arsenalnál vannak jobb lehetőséggel rendelkező klubok nemhogy Európában, még Angliában is jelenleg, A MU-City-Chelsea triót nem volt reális sanszuk megelőzni az utóbbi években, ezen egy másik edző sem változtatott volna szerintem.
- h3x0r
De tenyleg pont errol van szo. Az legtobb Arsenal szurkolonak boven eleg az ha minden evben ott vannak a BL-ben. Ezt pedig Wenger stabilan hozza, de ennel nem tobbet. Nem azert mert rossz edzo, csak egyszeruen mar o is belefaradt az egeszbe. Neki is jot tenne a valtas. Egy uj edzovel es teljesen friss stabbal talan a szokasos serules hullamok is megszunnenek, vagy legalabbis nem lennenek ilyen durvak. Kloppot mondjuk szivesen megneznem az Arsenalban.Remy írta:Tehát az Arsenallal 2017-ig nem kell komolyabban számolni. Király. Viccen kívül. Annak a csapatnak már Wenger a legnagyobb hibája. Beleszürkült, nem tud megújulni. Lehet szeretni meg minden, de eredmények így már nem lesznek. Legalábbis nagyobb eredmények. Mondjuk látva a legtöbb Arsenal drukkert édes mindegy nekik, csak legyenek ott a BL-ben, legyenek a Spurs előtt és ennyi. (kis túlzással)alexoxladjackoxi írta:ami lejár 2017-ben, aztán szerintem kalap-kabát. De ki tudja, lehet van még 1-2 nagy dobása az Öregnek.