Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Bohócliga... 4 gólt elrakni egy meccsen... Legalábbis ez a PL drukkerek véleménye általában a spanyol ligáról.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát Bellerin még nagyon zöldfülű, Monreal meg középen elég necces... Ettől függetlenül most már jó lenne, ha összekapnánk magunkat és tolnánk 1 magabiztos győzelmet.Ferencváros írta:Hát ez nem egy acélos védelemalexoxladjackoxi írta:Hull ellen a kezdőnk: Szczesny - Bellerin Mertesacker Monreal Gibbs
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
adom. Ez a fajta(meg a nyári) átigazolási politika sose volt jellemző a piás Unitedjére. Persze Van Gaal nem az a fajta edző aki hagyja,hogy beleszóljanak a munkájába.numberone1 írta:Szerintem a MU nem fog jo bizniszt csinalni Dani Alves leigazolasaval....meg ha igyen lesz is. egy toltelek jatekosnak kicsit magas fezetesu, kezdonek meg mar keves, nem tud vedekezni az iramahoz mar fizikalisan gyenge. Annyit fog tudni hozza adni mint anno Maicon a Citynek. Felesleges.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem a MU nem fog jo bizniszt csinalni Dani Alves leigazolasaval....meg ha igyen lesz is. egy toltelek jatekosnak kicsit magas fezetesu, kezdonek meg mar keves, nem tud vedekezni az iramahoz mar fizikalisan gyenge. Annyit fog tudni hozza adni mint anno Maicon a Citynek. Felesleges.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Hát ez nem egy acélos védelemalexoxladjackoxi írta:Hull ellen a kezdőnk: Szczesny - Bellerin Mertesacker Monreal Gibbs
Fazio, Soldado.... Nem értem mit akarnak ilyen emberekkel.istimester írta:Rettenet sok középszeru játékos van a THamben. Llorris lassan továbbléphetne.Mondjuk Demichelis is megérne egy misét.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hull ellen a kezdőnk: Szczesny - Bellerin Mertesacker Monreal Gibbs - Flamini - Oxlade Wilshere Cazorla Sanchez - Welbeck. Pad: Martinez, Ajayi, Coquelin, Arteta, Rosicky, Ramsey, Campbell. GO GUNNERS!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kun fasza játékos ez nem vitás, de mikor nézem, folyton az az érzésem, hogy mindjárt össze fog esni és lesérül.
Tottenham meg egy full átlagos csapat, Lloris meg Eriksen a kivétel.
Tottenham meg egy full átlagos csapat, Lloris meg Eriksen a kivétel.
Nem illik.
- ikarus93
Az a hihetetlen, hogy ezekért a középszerekért kifizetett a Tottenham 180 millió, eurót.istimester írta:Rettenet sok középszeru játékos van a THamben. Llorris lassan továbbléphetne.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Rettenet sok középszeru játékos van a THamben. Llorris lassan továbbléphetne.Mondjuk Demichelis is megérne egy misét.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2 büntetőből, meg még egyet ki is hagyottikarus93 írta:Agüero 4
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Agüero 4
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Igazi PL-rangadó, iszonyat lüktető a meccs, helyzetek tömkelege mindkét oldalon, és emellett négy gól, négy tizenegyes, harminchárom kapuralövés eddig.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
azt mondja a kommentátor , hogy agüero már MECCS/GÓL átlag felett van a spurs ellen még joe hart is afölött van.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Azt azért sokan elfelejtik, hogy 2006-ban az Arsenal is BL döntőt játszott! (2-1-re kapott ki az Arsenal, úgy, hogy a Barca a 82. percben rúgta a gólt)
Wenger egy nagyon jó edző, a fociról való elképzelése is szimpatikus, okos,intelligens!Viszont szerintem már nem tudja kellően motiválni a játékosokat, ezért én is a távozása mellett lennék!Viszont az, hogy mindig behozta a csapatot a 4-be olyan körülmények között dicséretre méltó!Azt meg nem Wenger hibájának tartom, hogy azzal a kerettel amilyen az elmúlt kb 8 évben volt, nem nyert BL-t vagy bajnokságot!
Az viszont még mindig fura, hogy valakik azért nem szeretnek egy külföldi csapatot, mert a magyarországi szimpatizánsai olyanok amilyenek...mindenhol vannak hülyék!Nekem is van nem egy Realos ismerősöm aki szerint Casillas top1, Özil meg Higuain eladása meg a legnagyobb baki volt, és minden nyáron elköltene 200 milliót az aktuális "sztárokra" emellett kiröhögi azokat a nagyobb klubokat akiknek rosszabbul megy, ha meg nekik megy rosszabbul akkor mindig van valami kifogás!
Wenger egy nagyon jó edző, a fociról való elképzelése is szimpatikus, okos,intelligens!Viszont szerintem már nem tudja kellően motiválni a játékosokat, ezért én is a távozása mellett lennék!Viszont az, hogy mindig behozta a csapatot a 4-be olyan körülmények között dicséretre méltó!Azt meg nem Wenger hibájának tartom, hogy azzal a kerettel amilyen az elmúlt kb 8 évben volt, nem nyert BL-t vagy bajnokságot!
Az viszont még mindig fura, hogy valakik azért nem szeretnek egy külföldi csapatot, mert a magyarországi szimpatizánsai olyanok amilyenek...mindenhol vannak hülyék!Nekem is van nem egy Realos ismerősöm aki szerint Casillas top1, Özil meg Higuain eladása meg a legnagyobb baki volt, és minden nyáron elköltene 200 milliót az aktuális "sztárokra" emellett kiröhögi azokat a nagyobb klubokat akiknek rosszabbul megy, ha meg nekik megy rosszabbul akkor mindig van valami kifogás!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor tedd meg az offban, mert ez nem arra való topic.Enrique írta:Az eddig ittlétem alapján leszűrtem valamit, a mai téma is kapcsolódott ehhez, így megkérdeztem.Realista24 írta: Írt valaki ilyet? Wengerről és az Arsenalról ment a diskurzus, erre jössz ezzel a hülyeséggel.
A témának itt vége.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az eddig ittlétem alapján leszűrtem valamit, a mai téma is kapcsolódott ehhez, így megkérdeztem.Realista24 írta: Írt valaki ilyet? Wengerről és az Arsenalról ment a diskurzus, erre jössz ezzel a hülyeséggel.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Van, bár Angliából csak a Liverpool. MU-t max akkor fogadom el ha kést tartanak a nyakamhoz, not arrogant just better...igen tudjuk.Egyszer már kérdeztem, hátha most választ is kapok, van olyan szurkolótábor, akiket kedveltek, elfogadtok?
Mert azok alapján amiket eddig olvastam, mindenki hülye.
Arsenalosokat soha nem bírtam az alább említett okok miatt. Chelseat meg hagyjuk, egyelőre még erősen divatcsapat ő is.
Dortmund abszolút szimpatikus nekem még, nem kicsit értek ell Kloppal, és mindig jó érzés látni ha beleköpnek az öntelt bajorok levesébe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Írt valaki ilyet? Wengerről és az Arsenalról ment a diskurzus, erre jössz ezzel a hülyeséggel.Enrique írta:Igaz, de ezt a közösséget tartom a legszínvonalasabbnak, szóval itt egy kicsit többet vártam, mint a 'mindenki ellenünk van', és a 'mindenki hülye, csak mi nem'.Toti írta:ezt a kérdést bármelyik forumon feltehetnéd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema