Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Akkor nézzük kicsit objektívabban:
Franco 1939-től volt hatalmon, 1954-ig nem nyertünk bajnoki címet (a Barca közben 5-öt).
Franco 1939-től volt hatalmon, 1954-ig nem nyertünk bajnoki címet (a Barca közben 5-öt).
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nyilván csak mese, de mindegy...R.M.C.F írta: Realista, ezt a franco ügyet sokszor kitárgyaltuk,ez egy nagy mese.....egy nagyon szépen felépített mese.....mert mindig kell egy ok,vagy okozat. A katalánokra meg abszolut jellemző ez a mentalitás. Másra fogni.....
Ez nem bonyolult ügy,ellenőrizhető,áttekinthető az egész. "telistele" mesékkel,túlzásokkal.......franco korszakában a barca számszakilag semmivel sem volt sikertelenebb mint a franco utáni időszakban. Semmivel sem.
Azt viszont ne állítsad már, hogy nem volt sikertelenebb.
Alapból a Franco-korszak előtt, illetve mielőtt elkezdett volna a focival komolyabban foglalkozni az 50-es évek közepétől a Barca és a Bilbao volt a két legsikeresebb spanyol csapat, az előtt a Realnak 2 bajnoki címe volt. '53 és '75 között, ha csak közvetlenül Franco haláláig nézzük (ami nyilván nem fedi teljesen a valóságot, mert maga a rezsim a halálától nem szűnt meg egy csapásra) a Barca 22 címből 3-at nyert meg, azaz a 13,6%-át. '75-től '90-ig csupán 1 bajnoki címet nyert a Barca, amiben azért még rendesen benne volt annak a hatása, amit Franco alatt sínylett a klub, csak például a 60-as években 10 évre eltiltották külföldi játékosok igazolásától. De így is ha '75-től máig 39 bajnokságból 13-at, nyert a Barca, azaz 33,3%-át. Ez több, mint 2-szeres javulás ('53 előtt pedig 27,3% a győzelmi arány és akkor 4 BL címről még nem volt szó).
Hogyha neked ez azt mutatja, hogy semmivel se volt sikertelenebb, akkor jól van...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az is rendben lenne,hogy tavasszal,a campban,egy klasszikón,a real bemutatná a decimát,körbevinné.....addig állna a játék,mondjuk a 34.percben.
Ezek teljesen rendben vannak....tiszta ügy.
Ezek teljesen rendben vannak....tiszta ügy.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyébként ha nagyon gecik lennénk amikor Messi meglövi a rekordgólt, megállítjuk a játékot,hogy CR átvehesse a tavalyi aranycipőt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
az volt, de asszem akkor sem voltak spanok.messideco írta:94-ben még nagy duó volt az övék, nem? (olvastam, nem láttam).numberone1 írta:halottam Bebeto vs Romario verziorol is.
Romario szorta a golokat a Barcaban, Bebeto meg a Deporban, akkor jol meg fingattak minket a riazorban.
96'-s mini VB-n Franciaban a Ronaldo-Romario paros egy alom volt. Olyan paros, ahogy szetzilaltak a vedelmeket olyan nem lattam sem elotte sem utanna. Pedig aztan az olaszoknak es a Franciaknak is milyen vedoik voltak.
Bocs az offert.
manapsag pedig konnyen cserelgetik a csapatokat is....Nőt cserélhetsz, csapatot nem
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dzsi91 írta:Én is így gondolom, de ezt hogy adjam elő apósomnak? Sikeres pár választás level99R.M.C.F írta:Ja,tipikus barom,aki a realt ki nem állhatja,az számomra egy faszjankó,egy sz*rdarab,egy fajansz.
Legyél őszinte:
Mint a feleségem apját,tisztellek......mint drukkert lenézlek,kinevetlek és megvetlek.
Ez igy tiszta.
Remélem Ronaldo jövő héten felavatja Bravot félóra alatt egy mester 3-assal(az jön a sor minta alapján, nem?), aztán a 80. percben Messi belövi a Neymar által kiharcolt kamu 11-est és megállunk 5 percre ünnepelni 3:1-nél a gól rekordot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nőt cserélhetsz, csapatot nem :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én is így gondolom, de ezt hogy adjam elő apósomnak? Sikeres pár választás level99R.M.C.F írta:Ja,tipikus barom,aki a realt ki nem állhatja,az számomra egy faszjankó,egy sz*rdarab,egy fajansz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
ikarus93 írta:vagy a Madridot ki nem állhatjaDrake írta:Akkor biztos Messi a kedvence.
Ja,tipikus barom,aki a realt ki nem állhatja,az számomra egy faszjankó,egy sz*rdarab,egy fajansz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FigyellekDrake írta:Akkor biztos Messi a kedvence.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
vagy a Madridot ki nem állhatjaDrake írta:Akkor biztos Messi a kedvence.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Akkor biztos Messi a kedvence.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Mindig ordít , torka szakadtából. Real meccsen általában :
-Ronaldo. Gól.
A legunottabb hangon.
-Ronaldo. Gól.
A legunottabb hangon.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- dzsi91
Nem vagy hülye de minden Messi labdaérintésnél magömlése van a tagnak.Mind1 én már elkezdtem élvezni annyira szánalmasan "pártatlanul" közvetít.Csomószor nagyokat akar mondani aztán vergődik,hogy hogyan szívja visssza mert kiderül,hogy Messi csak földbe rúgott bár szerinte már nem volt elég területe helyezniDrake írta:Szerintem azért ordít ennyire,mert 1 találatra van a rekordtól.De lehet én vagyok hülye...R.M.C.F írta:Megint mennyire ordít..........meeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii és mélyíti a hangját,mintha tyson hollyfield lenne....
mindig üvöltDrake írta:Szerintem azért ordít ennyire,mert 1 találatra van a rekordtól.De lehet én vagyok hülye...R.M.C.F írta:Megint mennyire ordít..........meeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii és mélyíti a hangját,mintha tyson hollyfield lenne....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hát igen.. cé rekordjai mitsem érnek
-
Igen,messinél annyira ordít mintha meglopták volna a buszon......
de most nem ordított amikor a 70 éves rekord megdöntéséről volt szó fura ez , ki értiDrake írta:Szerintem azért ordít ennyire,mert 1 találatra van a rekordtól.De lehet én vagyok hülye...R.M.C.F írta:Megint mennyire ordít..........meeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii és mélyíti a hangját,mintha tyson hollyfield lenne....
joabulicsak
Ja, előtte meg azért mert kettőre, háromra, négyre...