Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 19., vasárnap 9:56

kicsit ellentmondás, hogy olcsó fejest akarsz és mellé minőséget.
Ez azért csak nem olyan nagy igény.
cél, hogy normálisan lehessen zenét hallgatni, ne recsegjen-ropogjon, és ne essen szét 1-2 hét után.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 19., vasárnap 9:18

kicsit ellentmondás, hogy olcsó fejest akarsz és mellé minőséget.
amúgy meg sztem sennheiser vagy akg.
Kép
Kép
Kép

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 19., vasárnap 9:06

Olyan kell melyik a mélyet jól adja mivel nagyrészt rap-et hallgatok, és buszon-vonaton hurcolnám minden héten.
Superluxról egyébként jó vélemények vannak, bár egyesek azt mondják, hogy van amelyik kényelmetlen.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 18., szombat 23:02

Bocs a dupláért, de még mindig azt mondom ebben az árban a Superlux fejesek között nézz szét, vagy ha tudsz rátenni picit, akkor a peti_madrid javaslatát. Olcsóbb Sonynak híg a leve, ahogy szokták mondani. :D
Persze ahogy érzed, de az igényeidtől is függ, mert leírtad, hogy zenehallgatásra kell, de nem írtad milyen zenékre. Vannak fülesek pl, amik nagyon adják a mélyet, vannak amik kevésbé, ugyanígy a magassal és zene meg embere válogatja ki melyiket szereti a túlsúlyos mélyt, a sok magast vagy valami középorientált fejest. Plusz otthonra kell vagy hurcolászod, mert akkor számít az is gondolom mennyire zárja ki a külvilágot. Szóval ezeket még le kell tisztáznod magadban, mielőtt valamit választasz.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 18., szombat 22:37

Nehogy megtévesszen, az MDR-ZX sorozat és az MDR-XB sorozat nem egy kategória.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 18., szombat 22:29

Köszi.
Sonyk egyébként tényleg viszonylag olcsón vannak ahhoz képest, hogy mekkora brand, MDR szériákból láttam kettőt ZX100-at illetve V150-et, azok pont 6-7k körül vannak.
Ha a tied 3 évig elment akkor gondolom a többi sem lehet kutyaütő.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 18., szombat 22:18

realistahuni írta:Olcsó fejhallgatók témában van aki otthonosan mozog?
6-7k-t szánnék rá max, cél, hogy normálisan lehessen zenét hallgatni, ne recsegjen-ropogjon, és ne essen szét 1-2 hét után. :mrgreen:
Ha esetleg felmész 8-9.000-ig, és még találsz, akkor menj rá egy Sony MDR-XB300-asra. Nekem ilyen van már vagy 3 éve, imádom ezt a fejhallgatót. Olyan basszusa van, hogy szétszakítja a fejem, de a magas is szépen szól, tiszták a hangok.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 18., szombat 22:08

Maxell Retro Dj vagy ha nem tetszik, akkor a Superlux fejesek között nézz szét.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 18., szombat 21:48

Olcsó fejhallgatók témában van aki otthonosan mozog?
6-7k-t szánnék rá max, cél, hogy normálisan lehessen zenét hallgatni, ne recsegjen-ropogjon, és ne essen szét 1-2 hét után. :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. október 18., szombat 17:17

srácok, reseteltem a TP-Linkes routerem és azóta bárhogy bármilyen beállítással próbálom egyszerűen nem működik az internet :/ valakinek valamilyen ötlet?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 17., péntek 15:58

a titanium most is fent van, de a fagyasztással az a baj, hogy akkor magát az alkalmazást sem tudom használni
én viszont szeretném használni, csak azt nem szeretném, hogy mikor nem használom, akkor ne fusson a háttérben

megnézem ezt a greenifyt, köszi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2014. október 17., péntek 15:52

___Samy___ írta:androidra van olyan applikáció, amivel a háttérben futó alkalmazásokat le tudom tiltani? teszem azt pl a vibert ha elindítom és bezárom vagy a telefon újraindítása után ne futtassa továbbra is háttérben?
root-tal, pl Greenify ilyesmit csinál.

illetve 'fagyasztásra' még pl Titanium Backup Pro.
tick. tick. tick.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 17., péntek 15:06

androidra van olyan applikáció, amivel a háttérben futó alkalmazásokat le tudom tiltani? teszem azt pl a vibert ha elindítom és bezárom vagy a telefon újraindítása után ne futtassa továbbra is háttérben?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 17., péntek 10:50

Tegnap az Apple bemutatta a frissített termékeit (iMac, Mac mini, iPad Air/Mini), amik között ott virít az 5K-s (!!!!!) kijelzővel szerelt iMac. 850.000-ért... Én elhiszem, hogy jó minőségű a termék, mert én is Macet használok, de basszameg, 850.000 az iMac, 1.000.000 a Mac Pro, 350.000-től vannak a Macbookok. Egyedül a mini van megfizethető árban (165.000-től kezdődik), a többi abszolut nem a magyar fizetéshez van kalibrálva. Mondjuk ha a külföldi árat nézem (2.500 dollár), az még talán oké egy 5k-s cuccért, de amennyi vám és áfa van rajta, így megfizethetetlen. Lassan már nem az lesz a raj, ha van egy BMW-d, hanem ha veszel egy ilyet... 850.000 forint.... :(

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 16., csütörtök 17:51

Victor írta:a másik, hogy egyszer adtam egy kódot egy winrarnak, azóta akárhány tömörítést csinálok, és hiába nem adok meg kódot, kér, és nem enged megnyitni semmit
Ne használj winrart. :D

#Sastre
Nézd át az energiagazdálkodási beállításokat, nembiztos, hogy hardveres a probléma.

chosenone46
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. október 16., csütörtök 17:00

memóriakártyát szeretnék vásárolni, mert a mostani eléggé rakoncátlankodik többszöri formázás után is. ebayes a mostani, bár bevallom kb. a legolcsóbbat vettem meg. :mrgreen: milyen oldalt ajánlanátok amivel biztos nem fürdök be?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. október 16., csütörtök 10:41

Sziasztok!

Arra gyanakszok, hogy a számítógépem tápegysége elkezdett gyengülni. 2007es már a táp, azóta nagyjából minden ki lett cserélve a gépben, csak a táp nem.

Hiba a következő: miközben megy a számítógép, filmet nézek, vagy játszok, és közben beszélgetek valakivel, egyszer csak a monitor kiírja, hogy energiatakarékos üzemmód, és onnantól nincs kép. Hallom, hogy beszélgetnek tovább, vagy megy tovább a film, de kép nincs. Arra gyanakszom, hogy a táp már kicsit meggyengült az évek folyamán, és nem tudja leadni azt a teljesítményt. Lehetséges az, hogy ilyenkor csak a vga-t kapcsolja le?

Ez a hiba régebben is előjött, azóta volt processzor és vga csere is (az újabbak kevesebbet "esznek"), és ezek a hibák megszűntek. De most 1 év után újra előjött. Ma be se akart kapcsolni a képernyő, kihúztam előlről 2 ventilátort (LED is világította őket, gondoltam hátha érezhető lehet a fogyasztásuk) és azóta megint jó.

Szóval lehetséges az, hogy ha nincs elég teljesítmény a táptól, akkor csak a VGA kapcsol le, és minden más megy tovább?

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. október 16., csütörtök 10:25

járákek! az a gondom, hogy:
Windows 7 van a gépemen, és az asztalon mindig össze-vissza elcsúszkálnak a dolgok. hiába teszem vissza, böngészek kicsit vagy játszom és már szanaszét minden,
a másik, hogy egyszer adtam egy kódot egy winrarnak, azóta akárhány tömörítést csinálok, és hiába nem adok meg kódot, kér, és nem enged megnyitni semmit :lol: :vivo:

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2014. október 14., kedd 13:07

'shutterisland írta:én is tévé vásárlás előtt állok, legalább 80 centis legyen, és legfeljebb 80 ezerig, 90%-ban x-boxozási célra.
hol lehet igazán érdemes körül nézni ?
a media marktról nem sok jót hall az ember, ellenben csábító, hogy lesz most náluk áruhitel, 8x10 ezer forintért lehetne pölö megvenni egy 80 ezres tévét.
Tescobol vettem 1 honapja a tv-t, samsung, 85 ezer volt, 82 cm, ott is 10 havi THM nelkuli BB-s hitellel.

van technika is, ami allitolag nem rossz, bar nekem tapasztalatom nincs rola, de arban a legalacsonyabb.
12

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2014. október 14., kedd 12:57

'shutterisland írta:a media marktról nem sok jót hall az ember, ellenben csábító, hogy lesz most náluk áruhitel, 8x10 ezer forintért lehetne pölö megvenni egy 80 ezres tévét.
edigital-nál is van 0% thm akció, szerintem olcsóbb MM-nél a legtöbb esetben.
tick. tick. tick.

Vissza: