Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Franco egy eszköz és nem több a sikeresebb csapat lehúzására.
Balaster.
A real anno, bernabeu miatt lett akkora sikercsapat. mi itt erre mint sok másra büszkék vagyunk. ....a barca jó csapat de nem real madrid.
Balaster.
A real anno, bernabeu miatt lett akkora sikercsapat. mi itt erre mint sok másra büszkék vagyunk. ....a barca jó csapat de nem real madrid.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
+ a világ többi táján, a többi csapat szurkolóitól... hány embertől hallom, hogy az 5 BEK cím semmit nem ér. Volt a Real Madrid és ennyi... a többi csapat szinte amatőrökből állt. Sörhas, stb... Tehát a Real semmivel sem sikeresebb, mint a barca vagy a MU... hiszen a BL is csak 92-óta van.teszler írta:Nem csak itt, a másik oldalon is.Valakinek itt nagyon nehéz elfogadni azt, hogy A Real Madrid sikeresebb csapat spanyolországban és nemzetközileg mint a Barcelona.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a barcelona sikeresebb, mert ha beleszámoljuk a gamper kupákat meg a katalán kupákat akkor nekik több kupájuk van, mint nekünk, amúgy meg fejezzétek be az ironizálást mert:
copa del rey > liga
gólpassz > gól.
copa del rey > liga
gólpassz > gól.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem csak itt, a másik oldalon is.Valakinek itt nagyon nehéz elfogadni azt, hogy A Real Madrid sikeresebb csapat spanyolországban és nemzetközileg mint a Barcelona.
Hala Madrid!
- ikarus93
Valakinek itt nagyon nehéz elfogadni azt, hogy A Real Madrid sikeresebb csapat spanyolországban és nemzetközileg mint a Barcelona.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azért, mert erről nem tudok és nem találtam semmit. Ha mutatsz valamit, ami nem egy 50 perces spanyol videó, aminek gondolom töredéke szól arról, azt szívesen venném és tudnék is nyilatkozni. Így látatlanban viszont azért kétlem, hogy puszta jószívűségből csinálta.csabi* írta:jöhetsz itt a statokkal de ezért kár volt beregisztrálni
Már látom, és bocsi, csak gondoltam, hogy ezt a 22.9% vs 33,3%-ot lehetne objektívan látni, nem ferdíteni. Francot nekem külön kár volt megemlíteni, abban gondolhattam volna, hogy nem fogunk úgyse egyetérteni, a számokban (amire R.M.C.F hozzászólása vonatkozott) viszont lehetne. Bocsi még egyszer, hogy itt forrósítottam a hangulatot, nem ez volt a szándékom.
Realista24 írta: Arra miért nem reagált a frissen regisztrált kolléga, hogy Franco mentette meg a megszűnéstől a Barcát?
- Csabi
- Kapcsolat:
úristen te nagyon fogalmatlan vagy. nem mondom, hogy kezdj el politizálni, de ideje lenne utána olvasni egy két politikai kérdésnek, meg hogy miért van ilyen ellentét a real meg az atletico között. megsúgom, NEMAZÉRT mert mindkettő madridi. szerintem lassan hagyd is abba, mert full ropogósra égeted magad 2 kommenten belül.Balaster írta:Franco után Real 15, Barca 13, azért nem mondanám pontosan olyannak, és mint írtam Franco az Atleticot (ami se előtte, se utána nem volt olyan sikeres) is tolta, mert neki mindegy volt.
ez nagyon durva, ilyet már rég nem láttam itt.
Zapatero regnálása alatt (2004-2011) három BL-t is nyert a Barca, előtte 1955-től csak 1-et.
Mi ez ha nem politikai befolyás?
Mi ez ha nem politikai befolyás?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jöhetsz itt a statokkal de ezért kár volt beregisztrálni
Realista24 írta: Arra miért nem reagált a frissen regisztrált kolléga, hogy Franco mentette meg a megszűnéstől a Barcát?
-
Franco után Real 15, Barca 13, azért nem mondanám pontosan olyannak, és mint írtam Franco az Atleticot (ami se előtte, se utána nem volt olyan sikeres) is tolta, mert neki mindegy volt.R.M.C.F írta:Forintra pontosan mint franco nélkül....és a BEk is igy jön ki.Ha ezt nézzük '39 és '75 között Real 14 bajnoki cím, Barca 8,
Az, ami nem igaz.tucsoki írta:RMFC mondanivalójának a lényege továbbra is ugyan az marad
Franco halála utáni 15 évben pedig azért nyertünk 10 bajnoki címet míg a Barca 1-et, mert...
Nevetséges ez az évszámokra lebontott statisztikázás, ha elhiszed elejétől-végéig a Franco-s sztorit akkor nagyon gyenge ha ilyennel akarod bizonyítani, ha pedig nem, akkor teljesen fölösleges ezen lovagolni, RMFC mondanivalójának a lényege továbbra is ugyan az marad.
Nevetséges ez az évszámokra lebontott statisztikázás, ha elhiszed elejétől-végéig a Franco-s sztorit akkor nagyon gyenge ha ilyennel akarod bizonyítani, ha pedig nem, akkor teljesen fölösleges ezen lovagolni, RMFC mondanivalójának a lényege továbbra is ugyan az marad.
-
Nem is mondtam, hogy '90-ig csak miatta volt rossz a Barca, a számokat is '75-től vettem. R.M.F.C. mondta, hogy nem volt sikertelenebb Franco alatt a Barca, meg lehet nézni, lehet ellenőrizni. Tényleg lehet, és látszik, hogy ez nem igaz. Félretéve most bármilyen politikai hatást, ha azt mondom, hogy 33,3%-osnak lenni nem sikeresebb, mint 22,9%-osnak, akkor egyszerűen nincs igazam.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De, akkor Perez Messi szimpatizáns. Hisz engedett neki 4 aranylasztit. Monnyon le Perez!R.M.C.F írta:egy ember van aki bele tud szólni az aranylabda eredményébe vétó joggal....perez...ő eldöntheti maga is.
Tetszik....tiszta maónikashó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Forintra pontosan mint franco nélkül....és a BEk is igy jön ki.Ha ezt nézzük '39 és '75 között Real 14 bajnoki cím, Barca 8,
Ez meg hogy lehet? Hát a faxomat úgy hogy ez a kókler franco,nem is akadályozta a barcát,csak a real jobb volt,és ezt valakire rá kellett kenni.
Bár,most lehet perez lett franco,valamelyik nap egy barcástól azt hallottam,egy ember van aki bele tud szólni az aranylabda eredményébe vétó joggal....perez...ő eldöntheti maga is.
Tetszik....tiszta maónikashó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én már olvastam ezt a teóriát isFranco intézte a real sikereit......... semmivel sem volt a real sikeresebb mint franco nélkül. A BEK meg....hátha csak azt nem találják ki egyesek,hogy a la ligába nem tudott beleszólni,de a BEKbe igen...és azért nyertek annyit.
Arra miért nem reagált a frissen regisztrált kolléga, hogy Franco mentette meg a megszűnéstől a Barcát?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Igen, de mint írtam az 50-es évek közepéig nem tekintett úgy a focira, mint politikai fegyverre, ezt később fedezte fel. A 40-es években a politikai hatalmát szilárdította meg, nem ezzel foglalkozott. A Real vs. Barca számokat pedig nem feltétlenül csak erre a két csapatra kell nézni, mert Franconak mindegy volt, hogy Real vagy Atleticom, neki a lényeg az volt, hogy Madrid. Ha ezt nézzük '39 és '75 között Real 14 bajnoki cím, Barca 8, Atletico 7. '40 előtt az Atletico nem is volt sehol.tucsoki írta:Akkor nézzük kicsit objektívabban:
Franco 1939-től volt hatalmon, 1954-ig nem nyertünk bajnoki címet (a Barca közben 5-öt).
De szeretnék ebbe nagyon belemenni, amit írtam az arra vonatkozott, hogy a Barca ne lett volna sikertelenebb, mint Franco után, amit a vak is lát, hogy egyszerűen nem igaz. '39 és '75 között is 22,9% százalékos a Barca, tehát úgy nézve is másfélszeres a javulás utána, ami elég jelentős.
-
tucsoki írta:Akkor nézzük kicsit objektívabban:
Franco 1939-től volt hatalmon, 1954-ig nem nyertünk bajnoki címet (a Barca közben 5-öt).
Ez olyan,mint amikor móricka azt mondja,nem tudom mennyi 2X2 mert akkor éppen beteg voltam.
Franco intézte a real sikereit......... semmivel sem volt a real sikeresebb mint franco nélkül. A BEK meg....hátha csak azt nem találják ki egyesek,hogy a la ligába nem tudott beleszólni,de a BEKbe igen...és azért nyertek annyit.
Hát ez matekból kettes,akárhonnan nézem.
Srácok,ez egyszerűen nem jön ki. Ez olyan mintha azt mondanánk,kaptunk 5 gólt,nem rúgtunk egyet sem,de mi voltunk a jobbak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szóval 75ben Franco meghalt és a Barca +15 évig még miatta volt szar? Habár még ma is sokszor előveszitek Mourinho-t Komolyan próbálok néha Barca szemszögből is nézni dolgokat, hogy vajon én vagyok-e defektes, de ez a folyamatos önsajnáltatás másra mutogatás... azért nem nyertetek 15 év alatt csak 1 ligát mert szarok voltatok és volt jobb, mi azért nem nyertünk 12 évig bl-t mert mindig elbasztuk és voltak jobbak, nem unjátok már mindig a nagyobbra mutogatni? Mert ezzel csak azt bizonyítjátok ,hogy nagyobbak vagyunk és erősebbek titeket meg sajnálni kell. A Real Madrid a 20ik század legjobb csapata, pont. Olyan szintű kissebségi komplexus van jelen a Barca családnál a Madrid iránt ,hogy az valami brutális.Balaster írta:Nyilván csak mese, de mindegy...R.M.C.F írta: Realista, ezt a franco ügyet sokszor kitárgyaltuk,ez egy nagy mese.....egy nagyon szépen felépített mese.....mert mindig kell egy ok,vagy okozat. A katalánokra meg abszolut jellemző ez a mentalitás. Másra fogni.....
Ez nem bonyolult ügy,ellenőrizhető,áttekinthető az egész. "telistele" mesékkel,túlzásokkal.......franco korszakában a barca számszakilag semmivel sem volt sikertelenebb mint a franco utáni időszakban. Semmivel sem.
Azt viszont ne állítsad már, hogy nem volt sikertelenebb.
Alapból a Franco-korszak előtt, illetve mielőtt elkezdett volna a focival komolyabban foglalkozni az 50-es évek közepétől a Barca és a Bilbao volt a két legsikeresebb spanyol csapat, az előtt a Realnak 2 bajnoki címe volt. '53 és '75 között, ha csak közvetlenül Franco haláláig nézzük (ami nyilván nem fedi teljesen a valóságot, mert maga a rezsim a halálától nem szűnt meg egy csapásra) a Barca 22 címből 3-at nyert meg, azaz a 13,6%-át. '75-től '90-ig csupán 1 bajnoki címet nyert a Barca, amiben azért még rendesen benne volt annak a hatása, amit Franco alatt sínylett a klub, csak például a 60-as években 10 évre eltiltották külföldi játékosok igazolásától. De így is ha '75-től máig 39 bajnokságból 13-at, nyert a Barca, azaz 33,3%-át. Ez több, mint 2-szeres javulás ('53 előtt pedig 27,3% a győzelmi arány és akkor 4 BL címről még nem volt szó).
Hogyha neked ez azt mutatja, hogy semmivel se volt sikertelenebb, akkor jól van...
Egyébként most meg a köztudottan Barca szimpatizáns Platini a góré Uefa-éknál(hogy Blatterről és Messiről ne is beszéljek...), most akkor kezdjük el verni a nyálunkat az érdekes sorsdöntő bl meccseitek miatt?
Meggyőződésem,ha mi idén címet védünk a barcások fognak 100 év múlva a félelmetes Perez tábornokról legendákat mesélni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És a foci pont 1955től kezdődött, erről beszél ő is
Franco a komoly foci feltalálója
Franco a komoly foci feltalálója
De ők katalánoklegyen stílusosan, a 10. percben. hiszen ez nagy teljesítmény egész spanyolország számára, nem csak a madrid számára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kapcsolat:
legyen stílusosan, a 10. percben. hiszen ez nagy teljesítmény egész spanyolország számára, nem csak a madrid számára.R.M.C.F írta:Az is rendben lenne,hogy tavasszal,a campban,egy klasszikón,a real bemutatná a decimát,körbevinné.....addig állna a játék,mondjuk a 34.percben.
Ezek teljesen rendben vannak....tiszta ügy.