dzsi91 írta:...
Mondjuk attól még, hogy odaírod, hogy nem általánosítasz, totál lesarkítottad az egészet.. Ennyi erővel a Madrid drukkerekről tökéletes jellemzést lehet adni az alapján, amit a Madridom fb-ján produkálnak.
- A direktebb foci nem egyenlő a Mourinho féle "1-0 után kontrákra játszunk" focival, olyat senki se szeretne nálunk látni. Kb képzeld úgy, hogy a 05/06-os szezonhoz hasonló játékot szerettünk volna/szeretnénk, több egyéni villanás, gyorsabb akciók. A mostani játékotokra meg senki nem mondta szerintem, hogy antifoci, úgyhogy ez nem épp úgy van ahogy leírtad. (Amúgy a tiki-taka az újságírók kitalációja, ilyen letámadós, rövid passzos foci eddig is volt, ez után is lesz, de ez most lényegtelen igazából.
)
- A saját neveléses dolog is túl van misztifikálva, a Barca drukkerek döntő többsége tudta jól akkor is, hogy nem lehet csak saját nevelésekből megélni hosszútávon, persze akkor örültünk nekik, de senki nem hitte, hogy ez örökké így mehet. Csak az olyanok hitték el, akik full elvakultak voltak, de ilyen nálatok is akad bőven, ismét csak a Madridom fb oldalát tudom felhozni. Úgyhogy ilyen téren ti sem álltok jobban szurkolókban, max Realistának köszönhetitek, hogy itt nem trollkodnak..
- A vezetőségnek meg nem tudom mi köze van a drukkerekhez, nem mi választottuk meg őket..
És nem találsz olyan Barcadrukkert szerintem egész Eurobarcán, aki szeretné ezt a brigádot. Úgyhogy ezt se igazán értem.
- Neymar fetrengéséből is elege van a nép javának, anno volt 1-2 ilyen hsz emlékeim szerint tényleg, hogy ezért fetreng, hogy ne sérüljön le, de nem ez az általános közvélemény, úgyhogy nem tudom miért ezzel azonosítottad a szurkolótábort. Mindenki azért imádkozik, hogy kicsit legyen végre izmosabb, és kevésbé tudják elnyomni. Amúgy idén szerintem sokat fejlődött ilyen téren, a legtöbbször megpróbál továbbmenni, és nem sikítva borul el, én már ennek is örülök.
- Suárez is sokak szemében szúrta a szálkát anno, de hát a drukker már csak ilyen, a sajátját jobban szereti.
De ezzel ti is így vagytok, ha nálunk Pique rugdosott volna földön fekvő embert, akkor nem mosta volna le magáról soha a hentes nevet.. Busi is még mindig annyiból áll nektek, hogy folyton fetreng, pedig már vagy 3 éve nem adott elő komolyabb magánszámot - mondjuk ezek után tuti,hogy a Classicon bedob valami műsort.
- Mourinho meg tényleg az antikrisztus!
Na jó, nem, de még nálatok is sokan örültek, hogy távozott, mert a személyiségével vannak problémák - szerintem -, Carlo papa sokkal jobban illik a Real profiljába, mint José. A Bl győzelmet meg aláírom, hogy sokan azért adták volna oda az Atleticonak, hogy ne ti kapjátok, de volt olyan is, aki elismert titeket - pl én.
- A Bayernes részhez meg annyit, hogy ha mi a Dortmunddal játszottunk volna 1 évvel azután, hogy Lewa kilőtt titeket a Bl-ből, ti Spanyol - bocs, Katalán - zászlókat lengetve drukkoltatok volna a mi sikerünkért nem..?
Gondolom.. Miután olyan hsz-eket lehet itt olvasni, hogy nem tudjátok kit utáltok jobban, az Atleticot, vagy minket. Biztos nem annak drukkolna az egész Madridom, hogy mi is nyeljünk be vagy 6 gólt.. A Mourinho féle Chelseanek meg nem tudom mikor kellett volna drukkolni, de lehet valamit elfelejtettem, szóval ebbe lehet igazad van.
- Ezt a végét meg egyáltalán nem tudom hogy raktad össze. Messi tavaly szar volt? Igen, mindenki mondta is nálunk, hogy ez kevés.. A gólpassz dolgot meg csak ti fújjátok fel ennyire, nálunk senki nem mondta - legalábbis én nem emlékszem rá -, hogy Messi gólpasszai többet érnek egy CR gólnál. Szimplán örülünk neki, hogy idén inkább a gólpasszokat szórja, és nem ő az első számú gólfelelős, mert így Neymar és Suárez is nagy eséllyel a jobbik énjét tudja majd hozni, és lehet, hogy faszán fog működni a Messi-Neymar-Suárez trió. Ebből jött nektek az, hogy gólpassz > gól, meg hogy az Aranylabdát is erre kell már adni, de nálunk ilyet senki nem mondott..