Egyetértek, talán ez most a legjobb kezdő, amit ki tudnánk állítani. Egyedül attól félnék ez esetben, hogy Bale (ha kezd) tízből tízszer simán lefutná Mathieu-t. Alba alapvetően jóval gyorsabb, mint a francia, ebből a szempontból ő jobb választás lenne. Viszont Mathieu mellett szól a magassága (szögleteknél így a három magas hátvéd nagy veszélyt jelenthet a pontrúgásokat nem annyira kedvelő Casillas számára), és az, hogy nem járkál fel olyan gyakran a támadásokkal, mint Alba, így nem lennének talán akkora gondok abból, ha Alves megint folyamatosan az ellenfél térfelén ragadna egy-egy labdavesztés után.palesz77 írta:Ezt annyiban megváltoztatnám, hogy Xavi helyett Maschot raknám be, akkor szinte tökéletes lenne a kezdő jelenleg.Drake írta:Valamelyik sportoldalon láttam még ilyet:Bravo---Alves-Bartra-Piké-Matyi---Busi-Xavi-Rakitic---Neymar-Messi-Iniesta
Suárez meg szerintem a padon se lesz.
Bárhogy is lesz, a lényeg, hogy ne kezdjen Pedro.
Abban szinte biztos vagyok, hogy a Realnál a Kroos - Modric - James - Bale - Benzema - Ronaldo hatos fog kezdeni, hacsak Isco tegnapi kiváló teljesítménye nem győzte meg Ancelottit... De nem hiszem, hogy pont egy klasszikuson bontaná meg a gálahatost. Szerintem a Pep-érában kialakult félelem már eltűnt a játékosok és Carlo részéről is (ennek talán utolsó jele Ramos védekező középpályásként való játszatása volt), bátrabb, kezdeményezőbb játékot várok most a részükről.
Egyébként borítékolható a sima Barça-siker, mivel...
The last time Barcelona went to the Bernabéu with 4 points lead over Madrid, they won 6-2.
Könnyen előfordulhat, hogy ezúttal is hasonló mennyiségű gólt láthatunk majd, de meglepődnék, ha az eloszlás is ilyesmi lenne. Alapvetően a Madridot esélyesebbnek tartom, de ha Ronaldót valahogy vissza tudjuk fogni, a Messi - Neymar páros jó napot fog ki, és Iniesta is többet nyújt, mint az utóbbi pár meccsén, akkor lehet keresnivalónk. (Suárezt nem veszem ide, szerintem maximum 15-20 percet fog kapni csereként, nem gondolom, hogy kezdeni fog.)