![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Bajnokok Ligája
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
mindenképp rajtuk lesz a nagyobb nyomás, amit mi könnyen kihasználhatunk, mert mégis évek óta, első rangadó a bl-ben náluk, menniük kell, nyerniük kell. a bbc meg ilyenkor a leghatásosabb.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én nem nagyon írnám le azért a Liverpoolt...ezek hazai pályán úgy fognak menni, mintha az életükért játszanának...nem beszélve arról, hogy nem is nagyon akarnak majd dominálni, így valszeg kontrákra fognak majd berendezkedni...keményen és agresszíven fogják nyomni...a közönségük pedig belehajszolhatja őket egy jobb eredménybe is...
Amúgy ha nem lenne hétvégén klasszikus kevésbé paráznék a meccstől...így viszont, hogy fél szemmel a Barcára figyel majd a csapat, meleg lehet majd a pite...én nem becsülném le a Liverpooli csapatot egyáltalán....Balotelliből is simán kinézem, hogy elrak majd egyet...
Amúgy ha nem lenne hétvégén klasszikus kevésbé paráznék a meccstől...így viszont, hogy fél szemmel a Barcára figyel majd a csapat, meleg lehet majd a pite...én nem becsülném le a Liverpooli csapatot egyáltalán....Balotelliből is simán kinézem, hogy elrak majd egyet...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Majd Pepe elveszi a kedvét :Đziro4vr írta:sterling gyerek megindulásaira kell figyelni középen..ott azért lehetnek gondjaink de kb ennyi
Nehéz meccsetek lesz azért szerintem, mert bár a Pool esélyesként játszva nem tud dominálni, de alárendelt szerepben az egyszerűbb feladatokat magas szinten elvégezhetik. Erőben, akaratban nem lesz hiány, ha Rodgers jól megszervezi a védekezést, és Sterling, Coutinho révén vezetnek néhány gyors kontrát, bármi lehet.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
sterling gyerek megindulásaira kell figyelni középen..ott azért lehetnek gondjaink de kb ennyi
Nem illik.
-
Tedd meg, hogy nyer a Pool jó sok piiizzel és probléma megoldva...Remy írta:Tipikus előjelek. Mi gálázunk, az ellenfél meg alig bír focizni. Aztán jön a BL és szenvedünk. Szerintem X lesz a meccs, bár amennyire jól tippelek...Mindenesetre én idegenben nem várom el, hogy gálázzunk.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- ziro4vr
abból megélhet majd egy pár évig, mint a németeknek lőtt két góljábólEnrique írta:Mondjuk amilyen a sors, ez a szerencsétlen Balotelli ellenetek lő majd egy bombagólt.
Nem illik.
első félidőben kinyomta, nem kínoztam magam tovább, de addig nem volt épkézláb támadásuk, de még a játékuk alapján azt se tudom megmondani, hogy mit akartak játszani....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk amilyen a sors, ez a szerencsétlen Balotelli ellenetek lő majd egy bombagólt.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nemtom nézed most a meccset,de egy kieső jelölt ellen amit most nyújtanak,az egy nagy szar...nincs Coutinho,nincs party...Balotelli meg...üres kaput sem tudott eltalálni...Coutinho-Sturridge-Sterling...ez a pool.Ha ezek nincsenek,csak egy átlag PL csapat,semmi több.már évek óta nem játszottak ilyen színvonalú találkozót, ráaádásul az Anfielden egy BL rangadón mindig megkettőzött erővel mennek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
ja, láttuk a ludogorec ellen milyen kemény az anfielden..hagyjuk már..ezt a poolt verni kell a gálacsapatunkkal, nincs kifogás. Bale bizonyíthat többek köztpetiamadridista írta:iszonyatosan nehéz meccs lesz a liverpooli.
már évek óta nem játszottak ilyen színvonalú találkozót, ráaádásul az Anfielden egy BL rangadón mindig megkettőzött erővel mennek.
Nagyon, nagyon nehéz dolgunk lesz.
Én egy döntetlent most aláírnék így látatlanban.
Pláne, hogy utána a Barcaval játszunk, és kérdéses, hogy a srácok mennyire lesznek ott fejben szerdán..
Nehéz lesz na.
Nem illik.
Sturridge lesérült. Nem lesz szerdán úgy tudom. De talán még hír is volt itt az oldalon is.morientes írta:Balotelli egy vicc,amúgy meg úgy adom azt amit írtál ahogy van...Sturridge-el erőssebbek lehetnek,de attól még verni kell őket.Kerlon írta:Nézem a Poolt, nagyon gyengék. Megye kettes színvonal az egész meccs.
Én szoros, egy gólos győzelmet várok el szerdán. Gálát én sem. Azért ellenünk 110%ot fognak nyújtani, de ha nem fölényeskedve, nagy arccal toljuk, hanem odatesszük magunkat, akkor nem lehet baj, és kijön a tudásbeli különbség. Jó meccs lesz az tuti.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Én meg leszaro ma bl meccset. Tőlem ki is kaphatunk ha pihentet közbe carlo. A maradék 3 meccsen majd behúzzuk az első helyet.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
iszonyatosan nehéz meccs lesz a liverpooli.
már évek óta nem játszottak ilyen színvonalú találkozót, ráaádásul az Anfielden egy BL rangadón mindig megkettőzött erővel mennek.
Pláne, hogy utána a Barcaval játszunk, és kérdéses, hogy a srácok mennyire lesznek ott fejben szerdán..
Nehéz lesz na.
Nehéz lesz na.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tipikus előjelek. Mi gálázunk, az ellenfél meg alig bír focizni. Aztán jön a BL és szenvedünk. Szerintem X lesz a meccs, bár amennyire jól tippelek...
Mindenesetre én idegenben nem várom el, hogy gálázzunk.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Ezé nem kéne ócsárolni Nádudvart. Mi legalább 3 meccs óta szárnyalunkKerlon írta:Nézem a Poolt, nagyon gyengék. Megye kettes színvonal az egész meccs.
- ziro4vr
nagy mellényű madridisták vagytok mind..amúgy meg tényleg gyengék
de majd baloteilli kivégez minket
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Kuss :shutup:](./images/smilies/shutup.gif)
Nem illik.
Kétlem... Annyira gyengék, hogy meglepne, ha 3 értelmes kontrából gólt szereznének. Gyenge a középpályájuk és még ez a QPR is lazán megkeveri őket. Bár lehet csak a Remy-átok ül rajtuk. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Amúgy meg nem, eezek esélytelenek lesznek. még mezőnyben se dominálnak, Can meg Gerrard nagyon gyenge, Balot én még le se húznám, egy mozog helyezkedik, de alig találják meg...
Amúgy meg nem, eezek esélytelenek lesznek. még mezőnyben se dominálnak, Can meg Gerrard nagyon gyenge, Balot én még le se húznám, egy mozog helyezkedik, de alig találják meg...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Balotelli egy vicc,amúgy meg úgy adom azt amit írtál ahogy van...Sturridge-el erőssebbek lehetnek,de attól még verni kell őket.Kerlon írta:Nézem a Poolt, nagyon gyengék. Megye kettes színvonal az egész meccs.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A mi játékunk feküdni fog nekik szerintem, Anfielden egy 2-2 a tippem.